Close
Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 206
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Kanistra, ka mundesi te me thuash se nga e di ti nese besoj une ne Zot apo jo dhe besimtare e ciles fe jam, nese jam?! Ne asnje nga komentet e mia ketu, une nuk kam folur per besimin apo mosbesimin tim fetar. Une thjesht denoj cdo vrasje qe behet ne emrin e fese dhe pike. Nuk ke aq kaliber sa t'u japesh te tjereve mendje apo t'u besh sygjerime, prandaj as mos e merr mundimin.
    Ti ore nga e morre guximin te me besh shoke me talebane dhe te me barazosh me ta, si talebane po te dukem un ty, mos po shkruaj arabisht ndoshta cfar eshte puna.

Pastaj citimin qe ke bere me bold me larte nuk ishte per ty, shiko me mire, ai ishte i dedikuar per Darius, kurse teksti me larte postimit te Darius ishte per ty, bashk me lajmin nga ana tjeter te cilen e postova thjesht per komparacion se cfar po ndodh ne anen tjeter.

Tani per boldin, te te them qe edhe un i denoj veprat e tilla qe behen ne emrin e fese ndoshta edhe me shum, por un denoje njekohesisht edhe veprat tjera qe behen ose qe jane bere ne avganistan, irak, pakistan, palestine etj etj, kjo ndoshta na bene te dallohemi ne mendime, ndoshta.!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga canasta : 14-11-2009 mė 22:32

Citim Postuar mė parė nga canasta Lexo Postimin
    Ti ore nga e morre guximin te me besh shoke me talebane dhe te me barazosh me ta, si talebane po te dukem un ty, mos po shkruaj arabisht ndoshta cfar eshte puna.

Pastaj citimin qe ke bere me bold me larte nuk ishte per ty, shiko me mire, ai ishte i dedikuar per Darius, kurse teksti me larte postimit te Darius ishte per ty, bashk me lajmin nga ana tjeter te cilen e postova thjesht per komparacion se cfar po ndodh ne anen tjeter.
    Cfare lidhje ka ai lajm me kete teme, apo kur nuk dini ca te thoni ju, filloni te sillni nga keto? Pastaj, kush jane keta shoket e mi, prifterinj? Ata ti zoteri jane shoket e tu, por ndryshimi midis jush dhe atyre eshte se ju mazllemve te pakten jua lejon sheriati dhe Ku'rani te perdhunoni femrat qe 15 vjece e me pak, kurse keta po e bejne ne kundershtim me ligjin dhe do paguajne shume shtrenjte per ate qe kane bere, kurse juve thjesht do mirrni ndonje 15 vjecare tjeter per grua.

Po pati mundesi permbaju temes se nuk do merrem me keto idiotizmat qe sjell ti ketu. Nqs nuk ke ndonje gje lidhur me temen, as mos e merr mundimin qe te me citosh. Besoj u kuptuam bashke.

P.S. Arsyeja qe e solla ate link per Pakistanin ishte pikerisht te tregoja ty se jane keta zoterinj qe po vrasin ne emer te fese qe po vrasin njerez perdite atje, apo s'ka rendesi se ca bejne ata?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 14-11-2009 mė 22:37

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Cfare lidhje ka ai lajm me kete teme, apo kur nuk dini ca te thoni ju, filloni te sillni nga keto? Pastaj, kush jane keta shoket e mi, prifterinj? Ata ti zoteri jane shoket e tu, por ndryshimi midis jush dhe atyre eshte se ju mazllemve te pakten jua lejon sheriati dhe Ku'rani te perdhunoni femrat qe 15 vjece e me pak, kurse keta po e bejne ne kundershtim me ligjin dhe do paguajne shume shtrenjte per ate qe kane bere, kurse juve thjesht do mirrni ndonje 15 vjecare tjeter per grua.

Po pati mundesi permbaju temes se nuk do merrem me keto idiotizmat qe sjell ti ketu. Nqs nuk ke ndonje gje lidhur me temen, as mos e merr mundimin qe te me citosh. Besoj u kuptuam bashke.

P.S. Arsyeja qe e solla ate link per Pakistanin ishte pikerisht te tregoja ty se jane keta zoterinj qe po vrasin ne emer te fese qe po vrasin njerez perdite atje, apo s'ka rendesi se ca bejne ata?
    O po shikoj un qe ske tru te kuptosh ti asgje, aq e ke nga zoti moj goce, skam cfar te te bej une ty, nuk mund te kuptosh disa gjera te thjeshta, po filloj te ta pikturoja edhe atehere nuk do kuptosh dhe do fillosh ti ende me keto urrjtje te pabaza ndaj muslimaneve.
    Haha Sheriati lejon nje gje te till shiko moj goce cfar shkruan, ose para se te shkruash informohu pak per islamin, se si duket qenke verbuar nga kjo urrejtje, se kam ndermend te humb kohen qe te te postoj edhe citate nga kuranin qe te deshmoje te kundertet pasi qe edhe tema nuk eshte ajo edhe sigurisht do e kem kot.

hahaha tani personat ne fjale me larte "priftet" na dolen qe jane shoket tane, hihihi ik ore mbyte veten bashk me kto flliqesira!

Tani ika un, dhe prej tani tek un je ne "IGNORE" sja vlen te diskutoj me dike qe smund te llogarite 1+1.

Citim Postuar mė parė nga canasta Lexo Postimin
    O po shikoj un qe ske tru te kuptosh ti asgje, aq e ke nga zoti moj goce, skam cfar te te bej une ty, nuk mund te kuptosh disa gjera te thjeshta, po filloj te ta pikturoja edhe atehere nuk do kuptosh dhe do fillosh ti ende me keto urrjtje te pabaza ndaj muslimaneve.
    Haha Sheriati lejon nje gje te till shiko moj goce cfar shkruan, ose para se te shkruash informohu pak per islamin, se si duket qenke verbuar nga kjo urrejtje, se kam ndermend te humb kohen qe te te postoj edhe citate nga kuranin qe te deshmoje te kundertet pasi qe edhe tema nuk eshte ajo edhe sigurisht do e kem kot.

hahaha tani personat ne fjale me larte "priftet" na dolen qe jane shoket tane, hihihi ik ore mbyte veten bashk me kto flliqesira!

Tani ika un, dhe prej tani tek un je ne "IGNORE" sja vlen te diskutoj me dike qe smund te llogarite sa bejne 1+1.
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY©
    Ke pjese te ketyre fjalive nuk kuptove?

Mazllem i vertet...Allahu Ekber dhe ca ekberi thuaj. lol

http://www.foxnews.com/story/0,2933,...:b28858346:z10

Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    nuk ma merr mendja se pas asaj qe ka bere do i kete ngele ndonje gje peng ati tipit!megjithate "ndjeshmeria dhe humanizmi"jot eshte per te u vlersuar!
    Humanizem ndaj nje krimineli dhe psikopati? Jo ore... Ju me te vertete jeni jashte cdo kalibri.

Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

asnje vrasje nuk mund te justifikohet eshte krim

por nuk e kuptoj arsyetimin tuaj

qe nje mysliman vret disa te pafajshem dhe ajde tani te shajme myslimanet

apo nje i krishtere djeg dike ne zjarr dhe ajde te shajme te krishteret

apo nje katolik perdhunon disa femije dhe ajde te shajme katoliket

nuk me duken shume me vend keto lloj arsyetimesh por gjithsesi ju keni mendjen tuaj

shendet e para
    BB

Aspak o zoteri. Po do apo nuk do ti e une bashke, fatkeqesisht cdo gje qe behet ne rrethana te tilla do lidhet me fene. Ne kete kohe po jetojme dhe keto probleme po ndeshim qe nga 2001 (me e pakta). Mos harro dicka, nuk behet fjala qe nje mysliman vrau dike por nje mysliman vrau per hir te fese (te pakten aq sa eshte thene deri tani, nuk po nxjerr konkluzione personale). Vrasje dhe krime ka gjithmone, ata qe i kryejne ato i perkasin feve te ndryshme dhe eshte e drejte ajo qe thua ti qe nuk mund te denohet feja pse vrasesi i perkiste asaj. Por ka tjeter impakt kur krimi kryhet per hir te fese.

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Terrorizmi, njeriu eshte terrorist.
    Po duhet me thene edhe dicka tjeter, fillimisht sipas lajmeve ai ka qelluar njerez qe i ka njeh , dmth ka pas dicka kunder tyre, nuk ka qellur cilin do qe i ka dal perpara, Parashtrohet pyetja pse?!!
    Nga ana tjeter mvaret me ke ka punuar, psh nje bashkpunetor i imi , i cili vetem ai e di se me cfar qellimi e beri, pa mos e pyetur askush , me thot mua "kam qene ushtar ne Irak dhe atje pervec te te moshurve i kam vra edhe 6 femije musliman" !!!
    Ai e di qe une jam musliman!!! Parashtrohet pyetja pse mi tha ato fjale a ?!!
    Te me provokoj ashtu ?!! Une jam tip qe nuk ua var provokimeve, po ushtari ndohta nuk ka qene tip si une,dikush e ka provokuar , e ka marre seriozisht dhe i ka vra.
    Tani parashtrohet pyetja , a duhet njeri te vrasi njerez nqs provokohet, sinqerisht JO. Kush vret pershkak te provokimeve eshte vrases, eshte kalit dhe pik.

GV_USA
    Te me thot mua njeri qe ka vrare 6 femije te pafe, duke e ditur qe une jam i pafe, do me vij keq per ata femijet e shkrete, po ama s'do ta vrisja. The te ishin myslimane femijet, prap do me vinte keq, po ama prap s'do e vrisja.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Te me thot mua njeri qe ka vrare 6 femije te pafe, duke e ditur qe une jam i pafe, do me vij keq per ata femijet e shkrete, po ama s'do ta vrisja. The te ishin myslimane femijet, prap do me vinte keq, po ama prap s'do e vrisja.
    Nuk me kuptove fare se cfar doja te them!!!
    Ne si musliman qe jetojme dhe veprojme ne Amerike, shpesh here po provokohemi nga ana e te tjereve pa asnje far arsyeje.
    Une bej punen time, tjetri vjen e me provokon me kot !!!
    Keto provokime tregojne qarte se cfar urrejtje kane nje numer i mire i amerikaneve kunder muslimaneve.

Kete doja te them.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    do in Rome as romans do......nese je musliman,ik ne arabi,te kuptojn fare mir ata, te perputhet mentaliteti,feja and everything,as ne shqiperi mos shko se atje pin raki te gjithe, han mish derri etj,plus qe do ndjehesh shume me keq se ne amerike,mjeker gjatet me pantallona trecerekshe atje jane te urryer

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk me kuptove fare se cfar doja te them!!!
    Ne si musliman qe jetojme dhe veprojme ne Amerike, shpesh here po provokohemi nga ana e te tjereve pa asnje far arsyeje.
    Une bej punen time, tjetri vjen e me provokon me kot !!!
    Keto provokime tregojne qarte se cfar urrejtje kane nje numer i mire i amerikaneve kunder muslimaneve.

Kete doja te them.

GV_USA
    E kuptova cfare doje te thoje. Po pse merret si provokim kur njeri i ka bere dicka nje myslimani, kur ti as nuk e njef fare ate mysliman qe mund te jet mijera kilometra larg.

Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •