Close
Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 248
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Librin e shenjte e kemi, ai eshte shkenca dhe filozofia, larg te metave fetare eshte libri jone i shenjte

Ky patjeter qe do jet Zoti i paqes
    Prap duhet nji liber universal qe te vem doren kur te betohemi, qe te tregoj se s'po genjejm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Ish shty Shen Valentini pershkak se Chuck Norrisi s'ka ba hala Femen...

Drague, ky ėshtė klubi yt ? Plot me njerėz tė humbur qenkeni.... Unė tė kėshilloj tė futesh nė rrugėn e drejtė, sa nuk ėshtė vonė, e mos na i humb tė tjerėt nga rruga e drejtė, por ndiq kėtė shembullin e kėtij qafirit kėtu :

Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Po te me kishin perjashtuar dy jave me siguri edhe kur te shkruaja shqip do mendoja greqisht (si ca te tjere) dhe do aplikoja per statusin e homogjenit.
    Po jo vetem qe jam bere vete kaurr po jam betuar para Zotit qe te te sjell edhe ty ne rrugen e drejte (ortho-dhokse).
    Po te jap 10 dite afat si shoku Edi, po nuk i hape kutite, dmth po nuk u bere kaurr do t`i shkruaj nderkombetareve. Qe mos te ankohesh me pas po ta shkruaj qe tani tekstin e letres (qe ta dish se cfare te pret):

"Lithan o dele u urte e grigjes se Jezu Krishtit. Hiri qofte me ty, paqe prej Perendise. Me pikellim te madh po te them se ky Chino eshte nje tip qe do te largohet nga vatha. Eshte pra ne te miren e Kishes qe ta perjashtojme. Ai qe e di te miren dhe nuk e ben, eshte mekatar ka thene Shen Jakovi.
    Perjashtoje me ndergjegje te qetuar, dhe kjo do te shperblehet me shpetimin e shpirtit tend".

Dhe ta dish qe e bej per te miren tende. Te me besosh, kur te kthehesh mbas nje jave do jesh bere me kaurr nga une.
    Po persa kohe mbetesh qafir s`i kemi mire punet.
    Kaurri.
    (Ish-Kavir)
    Shumė mirė ta paska bėrė, mirė qė e pranon edhe ti vetė qė e ke pasur tė nevojshme. Por si duket paska kaluar pak kohė qė atėherė, dhe bėn mirė tė rifreskosh mendimet. Ja ku e ke manualin e rrugės sė drejtė, sepse ma pat kėshilluar mua nė fakt kėtė, por po bėj bamirėsi, dhe po ta sugjeroj edhe ty, se e ke shumė tė nevojshme, bashkė me tė gjithė tė tjerėt e klubit.
    Unė qė kur vendosa ta lexoj dhe praktikoj, ndihem shumė mė mirė, madje jam takuar edhe me Perėndinė pa pasur nevojė pėr kėrpudha amsterdami.

Njeriu qe beson, flas per besimin e krishtere, nuk beson se do te jete "i moralshem" apo "i bute", apo "i sjellshem". Te gjitha keto atribute mund te jene derivate te besimit, por nuk jane thelbi i tij. Une besoj pasi une dua te njoh Krijuesin Tim, dua te perjetoj transformimin tim fizik dhe shpirteror, qe vjen si rezultat i hapjes se zemres sime per Perendine. Ndryshimi vjen fale Hirit te mistershem te Perendise, qe brenda shpirtit tim sjell transformime te gjithashme te dukshme e te padukshme. Qellimi final i imi, nuk eshte te jem nje njeri i moralshem, por te behem me Hirin e Perendise, nje njeri i shenjte. Pasi vetem njerezit e shenjteruar do te kene fatin te jene ne prani te te Tereshenjtit.

Lexo me shume me poshte, e mos humb kohen tende duke cituar njerez qe flasin per gjera qe nuk i kuptojne e nuk i kane perjetuar ndonjehere:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=96716
    Kliko aty ke linku, dhe ke pėr ta parė sa qetėsi shpirtėrore do gjesh ! Mė beso qė e kam seriozisht, shko tako Perėndinė dhe lėre se ē'a thotė drague me shokė !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    A duhet aplikm me ju bashku kti klubi lol

mazalla se ta bon kush ni za e me than hajde o vlla ateist e na u bashko ne lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Je i mireseardhur

Do ishte mire nese tek profili yt, i bashkangjiteshit klubit te Qafirave, zyrtarisht!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Derjans, mendoj unė pėr ty ! Tė ruajt Perėndia, ja ku e ke ftesėn edhe ti http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=96716
    Mos dėgjo draguen e Scion sepse ata i ka pushtuar djalli - dhe nuk dinė se ēfarė llafosin .

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Je i mireseardhur

Do ishte mire nese tek profili yt, i bashkangjiteshit klubit te Qafirave, zyrtarisht!
    Done.

Tu rrite nera

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Derjans, mendoj unė pėr ty ! Tė ruajt Perėndia, ja ku e ke ftesėn edhe ti http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=96716
    Mos dėgjo draguen e Scion sepse ata i ka pushtuar djalli - dhe nuk dinė se ēfarė llafosin .
    Yes je shum e mir lol po mu me ka hanger dreqi me koh kshtu qe po u bashkangjitem ktyne qe skan shpetim lol.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Me tere mend e ke Yes*?
    Gjithsesi, askush nuk ndalon te tjeret te bashkohen e te "Mendojne Kolektivisht" :P, keshtu te pakten do i njohin pasardhesit si fosile nga nje kohe kur "Relikioni" qe ne mode :P
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Me tere mend e ke Yes*?
    Gjithsesi, askush nuk ndalon te tjeret te bashkohen e te "Mendojne Kolektivisht" :P, keshtu te pakten do i njohin pasardhesit si fosile nga nje kohe kur "Relikioni" qe ne mode :P
    Tė lutem, jam shumė serioze nė kėtė qė po them. Ti o vėlla, akoma nuk e ke kuptuar por tė ka pushtuar demoni i keq, dhe nuk po arrin dot ta shohėsh Perėndinė, dhe unė do mundohem me mish e me shpirt qė ti ta gjesh rrugėn e drejtė. E kam amanet nga theosis, dhe do ta shpie deri nė fund kėtė premtim qė i kam bėrė.
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    Yes je shum e mir lol po mu me ka hanger dreqi me koh kshtu qe po u bashkangjitem ktyne qe skan shpetim lol.
    Po jo o derjans kėshtu, jo more bir ke akoma shpėtim, unė pėr ty po mundohem. Sapo fola me Perėndinė dhe mė tha qė ka plane tė mėdhaja pėr ty e Scion-in, mos na zhgėnjeni kėshtu ! Ndėrsa pėr Kavirin, tha qė e kishte marrė malli, prandaj edhe ia kujtova porositė qė i pat dhėnė herėn e parė Perėndia !

Veē pėr draguen mė tha qė nuk ka shpėtim pėr tė.

Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •