Ish shty Shen Valentini pershkak se Chuck Norrisi s'ka ba hala Femen...
Drague, ky ėshtė klubi yt ? Plot me njerėz tė humbur qenkeni.... Unė tė kėshilloj tė futesh nė rrugėn e drejtė, sa nuk ėshtė vonė, e mos na i humb tė tjerėt nga rruga e drejtė, por ndiq kėtė shembullin e kėtij qafirit kėtu :
Shumė mirė ta paska bėrė, mirė qė e pranon edhe ti vetė qė e ke pasur tė nevojshme. Por si duket paska kaluar pak kohė qė atėherė, dhe bėn mirė tė rifreskosh mendimet. Ja ku e ke manualin e rrugės sė drejtė, sepse ma pat kėshilluar mua nė fakt kėtė, por po bėj bamirėsi, dhe po ta sugjeroj edhe ty, se e ke shumė tė nevojshme, bashkė me tė gjithė tė tjerėt e klubit.
Unė qė kur vendosa ta lexoj dhe praktikoj, ndihem shumė mė mirė, madje jam takuar edhe me Perėndinė pa pasur nevojė pėr kėrpudha amsterdami.
Kliko aty ke linku, dhe ke pėr ta parė sa qetėsi shpirtėrore do gjesh ! Mė beso qė e kam seriozisht, shko tako Perėndinė dhe lėre se ē'a thotė drague me shokė !Njeriu qe beson, flas per besimin e krishtere, nuk beson se do te jete "i moralshem" apo "i bute", apo "i sjellshem". Te gjitha keto atribute mund te jene derivate te besimit, por nuk jane thelbi i tij. Une besoj pasi une dua te njoh Krijuesin Tim, dua te perjetoj transformimin tim fizik dhe shpirteror, qe vjen si rezultat i hapjes se zemres sime per Perendine. Ndryshimi vjen fale Hirit te mistershem te Perendise, qe brenda shpirtit tim sjell transformime te gjithashme te dukshme e te padukshme. Qellimi final i imi, nuk eshte te jem nje njeri i moralshem, por te behem me Hirin e Perendise, nje njeri i shenjte. Pasi vetem njerezit e shenjteruar do te kene fatin te jene ne prani te te Tereshenjtit.
Lexo me shume me poshte, e mos humb kohen tende duke cituar njerez qe flasin per gjera qe nuk i kuptojne e nuk i kane perjetuar ndonjehere:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=96716
A duhet aplikm me ju bashku kti klubi lol
mazalla se ta bon kush ni za e me than hajde o vlla ateist e na u bashko ne lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Je i mireseardhur
Do ishte mire nese tek profili yt, i bashkangjiteshit klubit te Qafirave, zyrtarisht!
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Derjans, mendoj unė pėr ty ! Tė ruajt Perėndia, ja ku e ke ftesėn edhe ti http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=96716
Mos dėgjo draguen e Scion sepse ata i ka pushtuar djalli - dhe nuk dinė se ēfarė llafosin .
Me tere mend e ke Yes*?
Gjithsesi, askush nuk ndalon te tjeret te bashkohen e te "Mendojne Kolektivisht" :P, keshtu te pakten do i njohin pasardhesit si fosile nga nje kohe kur "Relikioni" qe ne mode :P
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Tė lutem, jam shumė serioze nė kėtė qė po them. Ti o vėlla, akoma nuk e ke kuptuar por tė ka pushtuar demoni i keq, dhe nuk po arrin dot ta shohėsh Perėndinė, dhe unė do mundohem me mish e me shpirt qė ti ta gjesh rrugėn e drejtė. E kam amanet nga theosis, dhe do ta shpie deri nė fund kėtė premtim qė i kam bėrė.
Po jo o derjans kėshtu, jo more bir ke akoma shpėtim, unė pėr ty po mundohem. Sapo fola me Perėndinė dhe mė tha qė ka plane tė mėdhaja pėr ty e Scion-in, mos na zhgėnjeni kėshtu ! Ndėrsa pėr Kavirin, tha qė e kishte marrė malli, prandaj edhe ia kujtova porositė qė i pat dhėnė herėn e parė Perėndia !
Veē pėr draguen mė tha qė nuk ka shpėtim pėr tė.
Krijoni Kontakt