Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Golden Tear Maska e **rozi**
    Anëtarësuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116

Kërkesë - Sugjerim

Meqenese nuk hasa ne asnje nenforum qe ka te beje me familjen, keshilla prinderore, kisha pas deshire nese do te mirret ne konsiderate diskutimi mes stafit sepse te gjithe prinderit e rinje tash kane nevoje per keshilla te cilat do te iu ndihmonin shume me kete nenforum. Aty mund te kishim bere pyetje te ndryshme per femije, prinder, te japim keshilla familjare, etj etj. Besoj se kjo do te ishte ne interes te te gjithe te pranishmit e ketij forumi si dhe per publikun e interesuar per nje keshille te shendoshe me influence pozitive.

Ju faleminderit

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Përshëndetje!

Nuk shihet e nevojshme hapja e një nën-forumi të tillë sepse ka plot nën-forume të tjera që shumë mirë i përfshijnë çështjet e problemet që ti shtron. Si për shembull Ndihmoni njëri-tjetrin, Grupmoshat e komunitetit, Tema shoqërore, Pyetni Psikologun etj.

Gjithsesi, ndonjë moderatorë më i lartë mund të të sqarojë më mirë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 04-11-2009 më 12:19
    Life's too short to remove USB safely.

Hapja e nje nenforumi te ri nuk eshte asnjehere gje e lehte per shume arsye. Sic eshte pergjigjur dhe moderatori me siper mund te hapen tema per diskutim ne ato nenforume qe jane cituar. Sidomos tek grupmoshat e komunitetit. Aty ka patur vazhdimisht diskutime nga prinder te rinj ku jane shkembyer ide e keshilla.

Golden Tear Maska e **rozi**
    Anëtarësuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    Arsyeja e kerkeses ishte qe te klasifikohen pyetjet familjare, per shembull si qfare te bejme gjate shtatzenise, si prind, ne rrethin familjare, etj etj....e mos te hapen ne shume nenforume tema dhe te kercejme nga nje nenforum ne tjetrin. Megjithate, edhe kjo idea e juve nuk tingellon keq meqe ju e dini me se miri. Ishte vetem nje keshille per te miren e te gjitheve.

Ju faleminderit ne pergjegje.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Vogëlushët shqiptarë Ky forum u dedikohet fëmijëve shqiptarë. Të gjithë vizitorët janë të lutur të postojnë përralla, gjëegjëza, tregime për ta në gjuhën shqipe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 04-11-2009 më 18:36
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •