Perche te duket kac e dificile questa lingua, all the modern men prepi na gavaritin oles tis gloses per dare te kuptosh exactly cosa tjetri do te thote, ndryshe is non sense te parlaresh ne nje forum kaq important dhe kaq enciklopedic ku all-llahu na ndriti te shkruajme.
Me pak fjale as une nuk morra vesh c'me shkruajne dhe me te njejten gjuhe u mundova te pershtatem ne nje pergjigje qe nuk e marr vesh as une, keshtu qe ti je n'rregull plako qe je dorzu.
Zoti t'dhante shendet!
Paqe!
eu danillo qenke burre i burrav PO as gjete kun nmalsi po me sheherli lidhe miqsia Pak shaka je Shqiptare i madhe te lumte.
Nuk e ze te arsyshme mbajtjen e ikonave fetare ne shkolla publike/shteterore/private. Ato ikona vendosen neper shkolla fetare si Medrese dhe Katedrale, etj. Shkollat duhet te kene interes te paanshem sepse kane student te perkatesive te ndryshme dhe kjo mund t'i dekurajoje ata.
Qellimi nuk eshte as me pak e as me shume sesa shkaterrimi total i feve. Dhe plani po funksionon ne menyre perfekte. Qeveria globale do nje popullate pa besim fetar. Menyra me e mire per ta zhdukur ate eshte ta luftosh po me fene. Mbase disa do qeshin me kete koment dhe nuk ju ve faj. Por koha do e tregoje.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Clidhje ka kjo me ate qe shkruajta une?
Une do zgjidhja nje komunitet ku te kishte nje shkolle laike. Me medresene magjype nuk me lidh as kultura dhe as identiteti im si shqiptar. Edukimi im eshte laik dhe tere jeten time kam shkuar ne shkolla laike. E megjithate kjo ska lidhje me cfare shkruajta une. Here tjeter permbajuni subjektit, jo pyetje kodra pas bregut.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Komunizmi eshte nje ideologji populiste vetem per mendjeshkaret. Nuk eshte gje tjeter vecse nje menyre perfekte sundimi duke thene iluzion barazie kur ne te vertete eshte forma me e eger e kontrollit.
Mas shumti admirali eshte duke me habit sesa shtypi sepse gjithckah qe poston n`lidhje me cifut,krishter e per islam kurgjo nuk shkrun se islami eshte i paster edhe menyra e postimit eshte me injorance.
Krijoni Kontakt