Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Ku ndodhen keto video se jom bo kurioze,ndonje link se mos me vje dhe mu ndonje flete thirrje LoL

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Ku ndodhen keto video se jom bo kurioze,ndonje link se mos me vje dhe mu ndonje flete thirrje LoL
    ku je yllo ke hum fare??

ne strehum cifutet .

je e mirpritme ne sektin tone

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Edhe ne FSh, ne nenforumin mysliman, ka infiltrime xhihadiste, bile behen thirrje haptazi per "xhihad".....dhe kur une ngrita zerin per te vene ne roje shqiptaret myslimane qe frekuentojne forumin, moderatoret fshinin postimet....
    Ketu nuk kemi te bejme me lirine e fjales, bile askush me shume se sa myslimanet e FSh, nuk eshte kunder lirise se saj...(shih Gimi, Fisniku, etj)...
    Ketu kemi te bejme me nxitje per dhune, duke perdorur si leve fene e myslimaneve te mire dhe verberine e te paditurve...
    Tashi ju islamiket e farumit, qe qaheni per lirine e fjales......a mund ta dime mendimin tuaj per sa i perket nxitjes per "xhihad"?????Mund te shpreheni ne liri te plote...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Te ky Artan Kristo vetem mbiemri me pelqen, asgje tjeter, njeri i indiktrinuar nga budallaku fetar.

Mos eshte ky Artan Kristo qe ma pat bere ban ne forumin-islamik.com, se pata qene anetar per pak kohe deri sa u moren 'masat', ky edhe shoku i vet 'Ebu Duxhane'. Ani na flasin per 'lirine e fjales' kur u konvenojne qe ta glorifikojne terrorizmin, por nese flitet kunder krimeve fetare, te quajne me emra te keq dhe te kriminalizojne e demonizojne.

Profeti thote ne librin e Buhariut...

Allah's Apostle said, "... I have been made victorious with terror ...
    al-Bukhari Vol. 4, Bk 52, No. 220.

...kam dale fitimtar me terrorizem... - islamiket thone se eshte citu jashte 'konteksti'. Bin Ladeni flet per vrasjen e mijera njerezve, keta thone se eshte 'video-montazh'. Ne Irak vriten me sulme vetevrasese qindra njerez, keta thone se e kane bere agjentet e 'Mosadit'. Ne Iran persekutohet populli, po ky popull voton kunder terrorit fetar, keta te mencurit akuzojne se edhe ketu jane perfshire agjentet, kesaj rradhe ata te CIA-s. Gjithmone ka nje konspiraci... keta jane eksperta i dijne krejt senet

Tani vetem edhe xhihadi na ka mbet mas, se tjerat i kemi ndreq krejt. vaj medet per ne...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 27-10-2009 më 17:10

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Njeherit, ja urojme martesen Mesia4ever me La-Lunen, i urojme jete te gjate dhe te begatshme me shume femije, muziken e pershendet Gostivari_usa me 100 dollare, (o kalleee Drague kalleeee)... hehe

Montazhim jane, une jam i bindur 100% se te krishteret jane ata qe i kane bere keto video per ta 'demonizuar' fene islame te paqes, miresise e dashurise, dhe fene e Allahut 'meshiruesit meshirberesit'. Qitash na duhet qe 'Fiks-Fare' ta beje nje montazhim te mire, qe te na nxite per xhihad ne emer te Allahut -fanatikut-.

Emri i Allahut- Fanatiku Al-Barr- keta po tallen me ne po me duket, spo di nashta pom doket veq mu, spo spekuloj
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 27-10-2009 më 17:12

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kta tani po dalin te gjurmojne cdo fjale qe shkruhet ne forume apo edhe facebook, e me kte rast futet mileti ne burg!

Ku eshte Liria e Fjales? Pse u dashkan denuar disa njerez vetem se thone qe jan Pro atij apo vari lesht ca tjeter? Derisa kta skan kryer asnje krim atehere pse duhet te denohen? Ktu po shikoj qe po shkelet hapur liria e fjales edhe te drejtat e njeriut per te thene ate qe mendon.

Poshte Komunistat, se vetem ne komunizem ishte e ndaluar edhe te mendoje, lere te flisje.

Ne shohim vetem ne siperfaqe "gjasme behet fjale per mysliman" ama harrojm qe kjo gje mund te na ndodhe edhe neve me kta bastarde spiuna te ndyre qe po fusin njerez ne burg vetem sepse mendojne ndryshe nga ata.

Apollyon kaniher ma i vedishem se qikaq dokesh . Per cfar lirije te fjales e ke fjalen per mesimin e fmijeve tan se si duhet vriten jo-muslimanet ? Liria e fjales per Islamin si fe dhe Muslimant si fetar nuk osht e ndalume liria e fjales ata kan Xhami kan vende kan forume etj qe flain mbi Islamin por kjo cfar kta predikojn nuk i perket Islamit .Luft kunder jo-muslimanve ne Afganistan joo ktuu
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Offline.?! - ca behet keshtu?!

Deshta ta vizitoj forumin e nderuar islam ta shohim sesi ecen propaganda islame, a ka perparu hiq apo ka stagnu kjo fe?!... kur po e shohim se paskan dale offline keta te xhihadit.

http://www.forum-islamik.com/

Forumi islamik tashme eshte offline (jo-ne linje), a ka ndonje lidhje me arrestimin e Artan Kristos (pse more e ka ndrru emrin ky i mecmi Muhamed Abduallah boll te mire e ka pas?!) Ndoshta pasi e ka shiku filmin 'Transformers - Revenge of the Fallen'... spo di

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    ahh e kan mshel forumin trimat e bin lladenit , normal .
    We are all Aliens

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ju paskan hy forumeve mbare ne pergjim!

Skan me ca merren kta, normale tani edhe te flasesh duhet te keshe kujdes.

Rrofte KOMUNIZMI.

pthuuuuuuu

Je normal ti? Te shqeteson fakti qe i paskan hyre forumeve ne pergjim dhe ste shqeteson pislleku dhe kafsheria qe percjellin keto forume, mesazhet dhe thirrjet per gjak qe i bejne njerezve?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    psikopati i allahut bin laden ia vuri te dyja kembet ne nje kepuce amerikes
    Me fal per shprehjen ja rrua leshin amerikes

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •