Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712

Kush me perjashtoj per dy javė nga forumi

E nderuara kryesi dhe staf i forumit te dashur lexues-
    dy javė po thuajse u perjashtova nga forumi pas asnji faj-
    pa i bė askuj as te keqen mė tė vogel-
    perjashtimet nga forumi as nuk e di se nga kush vijnė-
    duar te padukshme akoma veprojnė dhe te -
    ngjajnė ne metodat fashiste komuniste diktatoriale mafioze dhe ne prapakenė

te veprimeve me prapaskena tinzare dhe qe jan shkatrruese -dhe demtojnė jo vetem imazhin e forumit-
    por komplet kulturen demokratike te dialogut dhe fjales se lirė-
    Ka kohė qe un e kam kuptuar se ne jetojmė ne nje komunizem te ri ne geto dhe diktaturė ne cenzurė dhe anticivilizim ne degjenrim dhe shhturje morale ne diktat dhe ne grupime e klane barbare anticivilizuese anti tolerancė dhe fanatitzma fetarė-ne shoqeri qe i ka hy krymbi ne te gjitha anet dhe ku perparsi i jepet njerzve ose sipas simpative ose sipas miqsive e interesave te fshatit te mahalles te krahines te fesė te grupimit mafioz apo politik e interesa tjera ku njerz ne nen gjithfar lloj ndikimesh dhe nen ndikimet e padronve e te parasė te blerjeve te njerzve dhe bizneseve te ndryshme dhe njeriu ne ket shoqeri -po thuajse qe civilizimi normal do ta quante civilizim manjak-
    njeriu bjen viktimė e kti civilizimi kaq kanibal-ku fjala drita dhe vrejtja pikpamja kultura dhe kontributi mund te bien viktimė - e secilit nga keto dukuri shemtuese barbare te ashtu qujturis sot civilzim qe ne fakt esht ferr barbar -
    i ndasive dhe mentaliteteve te kalbura-
    Un perjashtohem nga forumi pas kur far lidhje logjike as pa kurfar faktesh-
    sulmohem nga harbut e debil ne forum per shkak te nje mendimi te lirė apo propozimi dhe fyhem e ne fund ne vend se te psoj fyesi tradhtari sulmuesi -
    del ndonje modratorė dinak dhe me perjashton me intervenime te njeanshme miqsi grupim klan dhe ma merr fjalen e lirė per dy javė-
    Un isha ne temen Sahit Muja dhe biznesi kur pa pritė pa kujtuar si bombė me erdhi ndalesa dhe perjashtimi per dy javė-
    Kush po tmerrohet nga emri dhe kontributi im ne forum-
    kush jan ata njerz qe kan kaq shum ndikim ne forum dhe qe aq me vullnet e zell menjiher jan ne gjendje te keqsojn poziten time ne forum -A ka mbajt ndonjeher stafi dhe kryesia mbledhje rreth qeshtjes time perse ndodhin keto padrejtesi kaq makabre -Un dikurė nga ky forum kam qenė i perjashtuar per dy vjet pa asnji faj dhe vetem per hirė te kombit dhe atdheut e te lexuesit shqiptarė sepse un kurren e kureres nuk do te hyja ne asnji forum qe ashtu quhen shqiptarė por kjo per mendimin tim esht vetem nje vetquejtje shqiptarė-
    sepse shqiptari nuk e diskriminon kurr kshtu shqiptarin-Un kam pervoja me armiq isha i burgosur politik ne ish jugosllavi edhe pse edhe ather mshefej fjala dhe ankesa por se paku ka pasė raste kur ndonje ankesė e te burgosurit ka shpetuar dhe ka dalur nga burgu e ka shku ne adresen e destinuar-ndersa forumi shqiptarė ne seskond ti fshinė gjurmet e fjales -edhe pse fjala si e keqja si e mira esht gjurmė e shejt dhe epaprekshme e civilizimit -kur esht e keqe i kundervihet argumenti-
    NDERSA NE RASTIN TIM
    argumenti kur i kundervihem provokatorit po kualifikohet ndryshe ndersa kunder meje lejohen te gjitha pislleqet e fjales -
    duke mosa qenė aspak ne pozita te barabarata kjo hnuk esht fer as burrni as kurfar fisnikrie -
    kur nje fundrrinė agjent apo ndoshta esht serb qetnik qe ka dhunuar e masakruar shqiptarė e esht i maskuar me pseudonim me fyen mua qe un hapur dhe sinqert jam me emer e mbiemer e ai mshefet prapa maske -
    forumi duhet ta kushtzoj at qelbanik e ti thot nese je trim dhe burrė deli lirkut para me adresė emer dhe mbiemer mos e fyej si lavire mashkullore prapa maskes duke shfrytzuar masken dhe forumin sepse forumi per kah etika dhe burrnia duhet te mbroj nnjimij her ma shum ata qe dalin pas maska se ata qe dalin me maska -
    Me rrespekt per kryesinė e forumit stafin moderatoret lexuesit dhe popullin tim te dashur shqiptarė-
    si gjithmonė duke shpresuar se ka mbetur dikun burrni etikė njerzore apo ndnje gjurmė njerzore e drejtesi morale dhe sa do diqka fer-
    besojs e dote merrem para sysh drejtesisht duke u kualifikuar me drejtesi si bashkkombas me te drejta ankese ne forum dhe trajtimi te barbarat -
    pra te merremi vesh fyerjet ma makabre jan lejuar ne rastin tim nga maskat e ndyra lavire ndersa kundervenjet e mia atyre jan trajtuar ndryshe -
    nese kjo esht drejtesi le te gjykoj vet populli-
    por pa fyerje sepse fyerja esht vetem e karajtereve rruspi dinake agjentureske por jo burrni as trimerie drejtesi as kurfar civilizimi nuk esht ky per veq se kanibalizem primitiv debilzem i degjenruar -
    sepse nje talent i fjales dhe karakterit fisnik ka shprehje tjera per te gjykuar -
    por jo si i flliquri antari i forumit me nofken r posta qe me ka fyer me poshtersi -te pa baza por nga primitivizmi i tij i llojit te karakterit-
    lejimi i fyerje ve aq makabre nga ana e stafit te forumit dhe moderatorit -fyerja dhe perbaltja e mrit tim e bile edhe animi disa her ktu i disa moderatorve ne anen e te keqes deshmon kjartė se ne forum ka diqka qe un nuk po mund ta them -
    dhe veqanrisht ndaj meje ka qellime te caktuara dhe ndaj preznces time dhe ne fund te fundit pas dy vjet e ma teper largimi-
    ishte vet stafi i forumit qe me ka shkruar ne email privat q ete kthehem per bashkpunim dhe kontribut ne forum-
    sepse un kam kontribuar ne forume tjera -
    sepse nuk do te vija ma ne ket forum -

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Puna ime ne forum jo vetem qe po veshtrisohet por esht e pa mundur me gjet gjuhė te perbashket me stafin as dialog-
    sepse ne rastin tim e prejn shkrut dhe nuk ju intreson kurfar argumenti-
    me qka them se largimi im vullnetarisht -
    definitiv nga forumet shqiptare duket i pashmangshem -
    ne keto rrethana un vertet e kam shum te vehtirė te punoj ku -nuk ndjehem as i mbrojtur e as si pjestrė me te drejta te barabarta kur gjithfar lloj zhgjyri enacak qe kalon ktu pari
    edhe ata njerz te dyshimt qe regjistrohen me shum pseudonime -
    ka te drejt te me fyejn e dnaj tyre nuk merren masa kurse ndaj meje qfar do reagimi dhe kundrvenje po menjiher merren masa mbyllen temat etj-

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Dikurė kam pas krijuar iluzin per forumet por tani nuk e kam as me te voglin iluzion ma -
    dhe jam shum i bindur e i formuar i pregatitur ne ket drejtim -
    e di tash gjithqka se si e qysh funksionon e qka silelt ne internetin ku flitet shqip -
    mbi te gjitha bien ne sy klanet dhe grupimet animet fetare -grupore -
    antipatitė mbi bazat e krahinave dhe percaktimete t e ndryshme dhe dakrodimete ndryshme mbi bazen e korrupcioneve por drejtesi as qe ka per tu pa me sy ndonjiher ne trojet shqiptare -esht mendim i imi ky pamvarsishtseedhe mund te jet i gabuar-
    por si fjalė e lirė mund te thuhet -
    nese nuk esht keshtu si them un le te kunder argumentohet ndryshe

Citim Postuar mė parė nga lirikk Lexo Postimin
    E nderuara kryesi dhe staf i forumit te dashur lexues-
    dy javė po thuajse u perjashtova nga forumi pas asnji faj-
    pa i bė askuj as te keqen mė tė vogel-
    perjashtimet nga forumi as nuk e di se nga kush vijnė-
    duar te padukshme akoma veprojnė dhe te -
    ngjajnė ne metodat fashiste komuniste diktatoriale mafioze dhe ne prapakenė

te veprimeve me prapaskena tinzare dhe qe jan shkatrruese -dhe demtojnė jo vetem imazhin e forumit-...
    Te perjashtova une dhe do perjashtohesh prape po vazhdove me te njejten menyre. Ti ose do respektosh rregullat e forumit si gjithe te tjeret ose shko e beji deliret e tua poetike neper forume te tjera. Nuk mund ti zoteri ne cdo teme te pergjigjesh me poezi se nuk eshte lidhja e shkrimtareve ketu po nje forum me mbi 40 mije antare. Te keshillova disa here, je perjashtuar me pare disa here nga disa smod per kete arsye dhe arsye te ngjashme me kete, nje emer e ke te bllokuar po per te njejtin problem. Ose thirri mendjes ose do e gjesh veten jashte prape. Dhe ngule mire ne koke, ketu nuk ka as metoda fashiste, as mafioze dhe prapaskena. Imazhi i forumit demtohet me tipa si ty dhe jo nga mungesa e tyre.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •