Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 146
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Per mua karta e shkrepjes i eshte dhene Izraelit. Ata e kane ndare mendjen prej kohesh. Keshtu te gjitha palet jane me duar te lara se konflikti nuk u nis prej asnjerit prej tyre. Ne prapaskene te gjithe kane punuar per kete konflikt. Dihet qe lufterat boterore jane mjeti me i mire per te dale nga krizat ekonomike. Plus 7 miliard banore jane ca si shume. Ka ardhur kohe per te krasitur popullaten.
    Duke marrë parasysh këtë paragraf jam plotësisht dakord me ju. Duke parë dhe u kthyer pas në kohë del e vërteta pse u nisën luftrat? Rritja e popullsis, rrënia e pasuris (krizat globale) që kanë tronditur Botën. E shum faktorë të tjerë që të kthejn tek paragrafi juaj. Kësaj i jam druajtur gjithmon, rritja e popullsis me hapa gjigande do sjelli pasoja të mëdha për rendin Botëror dhe lufta do jet shum afër. Dhe ja ku po vjen, po sërish jam skeptik deri diku. Të shohim se çfarë do bëhet, do ta shkeli çelësin e detonatorit Izraeli apo do presi dhe pak...

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Jam shume i sigurt qe nje lufte e tille nuk do te lejohej. Nqs do shteti amerikan e rrezon shtetin e Iranit brenda 24 oreve dhe irani nuk ka force ti rezistoj. Normalisht qe luftera do te kete gjithmon, deri tani nuk kane pushuar kurre, edhe pse eshte thene qe lufta e dyte boterore solli me shume te vrare ne histori po te behet numerimi i te vrareve nga luterat do te shihet qe kane numer me te madh keto 50 vietet e fundit. Nuk po them qe do kete harmoni toatle dhe paqe e pergjithshme, as kjo gje nuk besoj se do te lejohej. Por shtetet e fuqishme dhe ata qe i drejtoje e pysein mir b..hen para se te marrin veprimin per ta nisure me arme berthamore.

Realiteti sterre e ka mbuluar gjithmone globin. me qindra vete vdesin cdo dite nga luftar nga me te ndryshmet ne bote dhe nuk eshte marre mundimi i zgjidhjes se tyre.
    Kush te rrezoje shtetin e Izraelit? Me fal ne cfare globi jeton zotrote? A e ke te qarte ti qe politika amerikane mbar ere cifut prej 50 vjetesh? Kush e ka pajisur Izraelin me armatim berthamor? Po floten ajrore? Po mjetet e korracuara? Po armet e tjera konvencionale? Kush eshte dhe ka qene historikisht neper stafet presidenciale ne Amerikane? Te mendosh qe Amerika do shkaterroje shtetin e Izraelit eshte deklarate infantile. Me poshte do te te jap disa foto qe te krijosh nje ide, nderkohe lajmi me i fresket nga Irani ku psikopati Ahmedinejad vazhdon me pompozitetin e tij prej te krisuri:

Ahmadinejad: Confronting Israel is a national duty

Ja dhe disa foto qe krijosh idene se cfare ndikimi kane cifutet ne Amerike (politikisht)

Jane foto artistike por ilustrojne mese miri konceptin.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    E vetmja gje qe me çudit eshte pse pikerisht te nisi lufta nga Izraeli?
    Dihet mire qe Irani ka theyr rregullat nderkombetare mbi planet atomike, por prape Israeli, s'ka ndonje fuqi te madhe apo ze neper Organizatat boterore... Vetem nqs eshte plan i te gjitha fuqive te medha, duke e mbeshtetur se ndryshe s'ka kuptim. Pastaj nqs eshte plan, s'ka as pse te quhet ndermjet Israelit dhe Iranit... Apo thuaj fshihet USA mbrapa, si e si nga frika qe mos ndodhi si me Irakun e Afganistanin, ne menyre qe mos e kete akoma keq me arabet!
    Sidoqofte, nqs ndihmon USA do dali tamam fytyra diskriminuese, mbizoteruese e qe nuk pyet per asnje tjeter, por hecen drejt me planet e veta, qe jane kunder cdo ligji (te thurur e qeverisur po nga vete USA lol-->duket si loje fjalesh, por nuk eshte).
    La vita è bella...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Kush te rrezoje shtetin e Izraelit? Me fal ne cfare globi jeton zotrote? A e ke te qarte ti qe politika amerikane mbar ere cifut prej 50 vjetesh? Kush e ka pajisur Izraelin me armatim berthamor? Po floten ajrore? Po mjetet e korracuara? Po armet e tjera konvencionale? Kush eshte dhe ka qene historikisht neper stafet presidenciale ne Amerikane? Te mendosh qe Amerika do shkaterroje shtetin e Izraelit eshte deklarate infantile. Me poshte do te te jap disa foto qe te krijosh nje ide, nderkohe lajmi me i fresket nga Irani ku psikopati Ahmedinejad vazhdon me pompozitetin e tij prej te krisuri:

Ahmadinejad: Confronting Israel is a national duty

Ja dhe disa foto qe krijosh idene se cfare ndikimi kane cifutet ne Amerike (politikisht)

Jane foto artistike por ilustrojne mese miri konceptin.
    -------------------------------------
    Darius i nderuar,
    Me dukesh me humor te keq kete fundjave...!

Shnet !

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Kush te rrezoje shtetin e Izraelit? Me fal ne cfare globi jeton zotrote?
    Une jetoj ne te njetin glob me ty. Po zotrote me ca syri e pa ate qe kam shruar???
    Nqs do shteti amerikan e rrezon shtetin e Iranit brenda 24 oreve dhe irani nuk ka force ti rezistoj.
    E di shume mire qe amerika eshte perkrahesja nume nje e cifuteve dhe qe shteti amerikan eshte i drejtuar nga cifutet, perndryshe nuk ia lejonte njeri izraelit me u hap b..hesh kot.
    Edhe njeher, ka menyra sa te duash nqs deshirojne te ulin numrin e popullsise dhe te dalin nga kriza ekonomike(kush ka thene se ekziston me te vertete nje krize reale ekonomike?) dhe nuk merret dot si alternativ fillimi i luftes me ane te armeve berthamore.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Dihet mire qe Irani ka theyr rregullat nderkombetare mbi planet atomike, por prape Israeli, s'ka ndonje fuqi te madhe apo ze neper Organizatat boterore... Vetem nqs eshte plan i te gjitha fuqive te medha, duke e mbeshtetur se ndryshe s'ka kuptim. Pastaj nqs eshte plan, s'ka as pse te quhet ndermjet Israelit dhe Iranit... Apo thuaj fshihet USA mbrapa, si e si nga frika qe mos ndodhi si me Irakun e Afganistanin, ne menyre qe mos e kete akoma keq me arabet!
    Sidoqofte, nqs ndihmon USA do dali tamam fytyra diskriminuese, mbizoteruese e qe nuk pyet per asnje tjeter, por hecen drejt me planet e veta, qe jane kunder cdo ligji (te thurur e qeverisur po nga vete USA lol-->duket si loje fjalesh, por nuk eshte).
    Era te gjitha pergjigjet i ke ne links qe kam vendosur ne teme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Seriozisht e ke këtë që shkruajte? Nuk ka fuqi të madhe apo zë në konventat ndërkombëtare? Mua personalisht më duket mendim i cekët duke parë fare mirë forcën dhe imazhin Izraelit nëpër Botë. Ku nuk pyet për SHBA, UK, Francë, Gjermani, Itali etj me radhë. Ku një shtet me 12 milion banorë tallet me gjithë lindjen e mesme dhe i bën si gurrë shahu. Çfarë kërkon nga një shtet që nuk pyet për kushtëzimet që i vendosin dhe i shkel rregullat me të dyja këmbët, i bën ball një presioni ndërkombëtar si ti dojë qejfi. Mos vall drejtuesit e këtyre vëndeve ndikohen nga politika Hebreje? Kjo nuk dihet saktësisht po duke marrë për bazë ndodhit ndikimi Hebre është shum i madh dhe ka një rol të rëndësishëm në instancat ndërkombëtare.

Po dhe Jo
    Anëtarësuar
    12-09-2009
    Postime
    172
    Ne shqiptaret kujt ti dalim krah, ose kush te na dale krah me mire

Edhe njeher, ka menyra sa te duash nqs deshirojne te ulin numrin e popullsise dhe te dalin nga kriza ekonomike(kush ka thene se ekziston me te vertete nje krize reale ekonomike?) dhe nuk merret dot si alternativ fillimi i luftes me ane te armeve berthamore.
    Llogjikisht keshtu si thua ti eshte duke i shtuar dhe deshiren e mire per paqje e prosperitet. Por me thuaj kur ishte hera e fundit qe nje gje e tille ishte e mundur?

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •