Une kam qef njehere ti bien Iranit.
Une kam qef njehere ti bien Iranit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 24-09-2009 më 18:54
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
khadafi i tha Obames: behuni diktator...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
gostivar sa asht buxheti vjetor i amerikes per ushtrin nuk asht i krejt botes bashk
kina mund te ket ma shum ushtar barkthat 54 kilsha ne numer po kok me kok amerika i ha
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Kete mund ta desheroj nje njeri qe nuk ka pike rrahmeti ne zemer.Ti mund te thuash qe kame qef qe irani te dorezohet, sepse eshte rezik per shume vend, por jo te thuash kame qef ti bien. Prit moj vajz ku te con mushka, atje ka gra ka pleq ka njerez te pafajshem por ka dhe femij si ai joti te pafajshem.
Pa ketheje njeher thiken nga vetja, dhe shikoje a do te dhemb apo jo.
Sikur te godasi njeri ty, dhe ne mengjes te gedhihet djali jot i vdekur, si do te dukej ???
a ste pelqen e, ja keshtu sju pelqen dhe atyre nenave atje.
po sju pelqeu mos ta kruajne atehere
Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 24-09-2009 më 21:07
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Lerini elegjite patetike po merruni me temen. Mire qe nuk vure dhe ca pika loti ne pergjigje...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt