Nuk ka lidhje kur eshte zbuluar, ne cilin vend eshte gjetur per her te pare, apo 1600 vite para ardhjes se kur'anit.
E rendesishmja eshte se Kur'ani tregon se hekuri ka zbritur ne toke, dmth jo me krijimin e tokes eshte krijuar edhe hekuri, po tregon se hekuri ka zbritur pastaj, mu ashtu qysh e argumenton edhe shkenca sot.
Ndersa ata qe kan zbuluar hekurin, nuk e kan ditur se hekuri ka zbritur, ata vetem se e kan gjetur dhe asgje me shume....
pc, pse i fshini postet, mos u beni te lig.......kjo nenkukton se po tregoheni te dobet
ok.se ju jeni dhe injorante mer jahu,nuk merrni vesh.
nja 1 mije here e kam thon kte punen e hekrit.
Hekuri me nr atomik 26 perben 34.6 % te mases se planetit,koncentrimi i hekurit ne shtresat e tokes varion sipas thellesise,pra sa me thelle aq me i larte koncentrimi,aq sa ne berthamen e tokes koncentrimi eshte maksimal,kurse ne koren e tokes koncentrimi i hekurit eshte minimal 4,75%.
tani me spjegoni ju zoterinj truthare islamike,ky hekri qe ra nga qielli si arriti dhe u fut ne berthamen(nuklin e planetit) e tokes.
idiote islamike hekri ka qene qekur u formua toka si planet,nuk e ka zbrit allahu gabel....hajt shnet
allahu te udhezofte vlla gergur![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-01-2009 mė 20:28
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Dreēi marrtt Baptist, ma more fjalen se kete desha ta them edeh une...mirepo dyshohet se ata qe ia dorzuan kuranin ishin extra-terrestra ! jashtetokesor, kan udhtu 2200 vite neper gjithesine e perhapt per te gjetur njė njeri qe t'ua dorzojne shpaten e hekurit (per me pre koka njerzish sa me shumė)dhe me ne fund e gjeten...
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
eu mor burra e trima,po si me gjeti e mira edhe mua te futem ketu,po e lexova ter ate qe keni shkruar,mir mir,gezohem qe ka njerez shqiptar qe dijn dic qoft per islam apo ateizem apo krishterizem kryesorja me dit esht mir,vetem un nga shkrimet e juaja nuk i kuptoj disa gjera,ju jomuslimanet keni sjell disa ajete ca te verteta ca te gabuara,disa kishin then se kurani e ka ndalu e profeti jo etj,,edini cka jo ju,se ju per boten sjeni askush as un bashk me ju kuptohet,jo ju,por edhe dijetare edhe shkenctar e njerez qe meren cdo dit me zbulimet e kuranit(jomusliman)kerkojn te gjejn sepaku nje gabim,nje kontradikt,nje te mete,nje urdher nga zoti e qe esht ne dem te njerzimit,nje ndales te zotit e qe esht ne dobi te njerzimit..
edhe perseri nuk mund te sjellin publikisht,informativisht asgje me argumente kuptohet,sesa sikur ju ketu vetem te shkruani eheee nuk esht pr se kete e kemi tradit ne behemi shum te menqur e ne realitet dy lidhje si kemi...kjo ishte nje.
E dyta- pash se disa u kishin sjell pergjigje dhe fakte per pyetjet e juaja,ndersa ju,jo qe nuk i akceptuat por edhe talleshit me to,kjo deshmon nivelin e juaj edukativ familjar,debata diskutime keshtu nuk behen,ju lutem,nuk jeni qe skeni par,dalin dy kandidatet per president te amerikes debatojn dhe ne fund japin doren,debatojn priftat dhe dijetaret islam dhe ne fund japin doren dhe shumica e prifterinjve pranojn islamin,keshtu jan debatat,jo sikur ju bre bura,kur shihnni se ka argumente shkencore jo per gishtat jo per ADN jo per qiellin,token,universin,etj...ju talleni dhe mundohuni me te shara te dilni prej teme,sikur te zbulonte kete rastin me ADN-n e shqiptarve te shqiperi saudia ose egypti do thoshi jan pralla arabesh por kur e zbulon zvicra cka thoni...
po kur shkenctar e shkenctar pranojn islamin me fakte me argumente cka thoni ju,kur ne gjermani vetem 2006 kete e dij me statistik per ate e them 4mi gjerman pranuan islamin,mjek politikian i cdu-s,cristian hofman mos gaboj ne drejtshkrim,e shum shum te tjer,kur shum sportist te famshem pranojn kete fe,ateher pse ju nuk i pranoni keto,ne nuk themi eja behuni musliman,por mos mohoni kuranin dhe mos shani sepse beheni si dhelpra,edini dhelpra,kur skishte mund ta kap rushin kishte then-nuk e dua se i tharet esht,ju lutem ja ketu jemi flasim haptas flasim me argumente me fakte jo vetem si ma mer mendja mu dhe ty,un edij se ju nuk jeni kuaj me falni nuk ju them se jeni kuaj,por perngjani pak si ata sepse vetem kalit kur tja vnosh para ato dizginat asi i thoni ju,ai nnuk sheh me anesh vetem perpara dhe vetem vrapon,deri ti thuash OHA biro OHA,e ju cka pritni a tju them OHA wallahi ju them me edit se ndaleni nga ideologjit e juaja,ama ju sjeni kuaj jeni njerez andaj mendoni mire dhe kerkoni te verteten se do ta gjeni sic e gjejn cdo dit ne cdo skaj te botes njerez te cdo nacionaliteti dhe pranojn islamin.
ska dyshim se kjo fe esht e garantuar nga Zoti,dhe dikush tha se pse zoti sju ndihmon arabeve,ai kur don te sprovon dhe denon nje popull nuk i ndihmon derisa ai popull te futet ne rugen e tij,mos hyjm tash ne tem tjeter,ju kisha lutur me kuptoni dhe mundohuni te beni debate,pyetni ska pr,vetem kur tju sjellim pergjigje mos beheni dhelpra.
white-knight-A ka mundesi mos ma prekesh heroin kombetar?Ne ndryshim nga ti une mund te adhuroj gjera qe per "logjiken" tende jane te kota...gje qe s'ja vlen te diskutohet.
--shum mire,po ti pse prekesh tek besimi yn,per ty ndoshta esht e kot por un mund te adhuroj gjera qe per logjiken tende jan te kota apo...mos diskutojm kot...
LAND-pyetje.teologe talebane ke ndonjeri te me thote a ka ndonje qilim sferik.....sepse mesa di une toka eshte sferike,idioti muhamat thoshte qe toka eshte shtrire si qilim.
o i mjere,po aq te fort e paske egon dhe inatin ndaj muhamedit.as.
po mos u shpreh bre ashtu se ste ka hije,behu pak real dhe modest,
njerez e njerez ze ditur kan respekt per muhamedin as dhe te gjith edijn
se kush ka qen dhe cka ka ber per njerzimin,andaj edhe esht i pari ne librin
e michael hart amerikanit jomuslimanit,ne librin etij 100 njerez me me ndikim ne bote-
eshte Muhammed resulullah,aty esht ajnshtajni aty esht koperniku aty esht
mesuesi juaj Darvini,por te parin e ke kete njeri qe ti me gojen tende te palare
flet fjal te flliqura,mos bre burr se ti sje i pari as i fundit qe shan mirepo kot e ke,
sado qe te kesh zili,ti ate mbaje ne shpirtin tend,ruaje per familjen tende,per babin tend
apo ndoshta sedin se i kujt je,shiqo ka ADN-ne zvicer te tregojn menjeher....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 21-01-2009 mė 22:15 Arsyeja: -
Qenke prapa me kohen...ju talleni dhe mundohuni me te shara te dilni prej teme,sikur te zbulonte kete rastin me ADN-n e shqiptarve te shqiperi saudia ose egypti do thoshi jan pralla arabesh por kur e zbulon zvicra cka thoni...
Ky ishte thjesht nje hulumtim i deshtuar zvicerian qe u hodh poshte...
Me kete ra poshte edhe endrra per nje Shqiperi me gjak te prishur sic doni ju sepse s'ka rraca e kombe ne logjiken tuaj...
Lexo pak qe ishte idiotllik kjo hipoteze,lexo...
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=103074
Epo me fakteqsi po te njoftoj qe harrojeni,sepse kemi ADN te paster ne...
Une s'prekem tek besimi por prekem tek kombi im.--shum mire,po ti pse prekesh tek besimi yn,per ty ndoshta esht e kot por un mund te adhuroj gjera qe per logjiken tende jan te kota apo...mos diskutojm kot...
S'ka tolerim ne kurriz te figurave kombetare.Ma beni palaco me bojra Gjergjin, dhe do rri une pa reaguar me "kulturen" qe paskam mesuar ne familje,kur vemjet arabe vjellin e peshtyjne mbi te e?
Hajde logjike hajde...
Gjergj Kastrioti eshte hero i shqiptarve dhe pike.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 20-01-2009 mė 22:01
Dhe ke gjeten? lol. A thua ja vlente gjithe ai udhetim per te mos gjetur nje me te hajrit?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 20-01-2009 mė 22:04
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt