Pse mer te vi une me banden time te muzikes heavy metal poshte shtepise tende ne 5 te megjesit ca do besh ti?Do me degjosh apo do ikesh nga shtepia?
Ku ku nane ca llogjike te dobet keni edhe ju mer jahu.
Pse mer te vi une me banden time te muzikes heavy metal poshte shtepise tende ne 5 te megjesit ca do besh ti?Do me degjosh apo do ikesh nga shtepia?
Ku ku nane ca llogjike te dobet keni edhe ju mer jahu.
me vjen me qesh me shqiptaret qe i thojn Vehtes, ithater te bibles,
Ndersa un lexoj ne BIBEL qe jezusi thote: un jam i derguar per kopen e humbur te popullit te JERUZALEMIT, pra cka shqiptaret me popullin e JeruzaLem.
Me duket qe keni Drejtim te GABUAR, simbas asaj qe ju e PASONI ajo tregon se Ju besoni ne njeriun qe nuk ka ardh Per ju, aj eshte i derguar per Tjeter ke...
Jezusi:
"Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)
Tema eshte per pellitjen e hoxhes qe shqeteson banoret e shtepive perreth, jo se kujt i perket apo nuk i perket bibla or tunxh. Mos ngaterroni besim, fe e dreq a shejtan. Eshte apo jo normale qe te prishet qetesia e qytetareve qe ne 4 te mengjesit nga nje rit i perditshem fetar apo jo? Nese jo pse, nese po pse? Kaq dy pergjigje qarte e shkurt.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Me kshyr holl e holl ska bir nane qe e ndal ktooo po edhe te vendoset inatii sa sman uj pilavi ska per te ndal se kris luft mes shqiptarve a ne kur skemi per tu shduk
Me kshyr gat e gat kujt ti pengoje le ta shet shtepin le te vjen ne shkup.
Me kshyr ka del shpirti duhet me ja ndal pak zerin hoxha se e teper osht.
Me kshyr drejt duhet te bohet si 1 xhami ne mes te maqedonve ku ezani i mengjezit thiret pa mikrofona.
Le te mbetet ashtu siq esht tani![]()
veni re : Mos ma lexo postimin![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga carbondcd : 23-12-2008 mė 19:46
Ketu kemi shoqeri te lire. ēdokush mund te praktikoje ritet e tij fetare dhe nuk mund ta ndalojme. Gjithsekush ka te drejtat e tij, pra mund edhe te bertasi.
Krijoni Kontakt