Close
Faqja 641 prej 1135 FillimFillim ... 141541591631639640641642643651691741 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,401 deri 6,410 prej 11341
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Pse mer te vi une me banden time te muzikes heavy metal poshte shtepise tende ne 5 te megjesit ca do besh ti?Do me degjosh apo do ikesh nga shtepia?
    Ku ku nane ca llogjike te dobet keni edhe ju mer jahu.

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    EEwwwww.Po qenke me i paqendrueshem se ce mendoja lol.WTVR.
    Po me vjen mir qe po du tuket vetja i durushum ti
    Paske deshir me fut hunden gjithka

Citim Postuar mė parė nga Selami2006 Lexo Postimin
    Po me vjen mir qe po du tuket vetja i durushum ti
    Paske deshir me fut hunden gjithka
    Mir me mir.Une e kam gabim>te kam ty une.He shef ca te bej tani.Te kepus qafen the??Ik me kepute vete po deshe //
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    me vjen me qesh me shqiptaret qe i thojn Vehtes, ithater te bibles,

Ndersa un lexoj ne BIBEL qe jezusi thote: un jam i derguar per kopen e humbur te popullit te JERUZALEMIT, pra cka shqiptaret me popullin e JeruzaLem.

Me duket qe keni Drejtim te GABUAR, simbas asaj qe ju e PASONI ajo tregon se Ju besoni ne njeriun qe nuk ka ardh Per ju, aj eshte i derguar per Tjeter ke...
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

Tema eshte per pellitjen e hoxhes qe shqeteson banoret e shtepive perreth, jo se kujt i perket apo nuk i perket bibla or tunxh. Mos ngaterroni besim, fe e dreq a shejtan. Eshte apo jo normale qe te prishet qetesia e qytetareve qe ne 4 te mengjesit nga nje rit i perditshem fetar apo jo? Nese jo pse, nese po pse? Kaq dy pergjigje qarte e shkurt.

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Pse mer te vi une me banden time te muzikes heavy metal poshte shtepise tende ne 5 te megjesit ca do besh ti?Do me degjosh apo do ikesh nga shtepia?
    Ku ku nane ca llogjike te dobet keni edhe ju mer jahu.
    Muziken metal e du kisha kercy me at muzik edhe isha kthjell

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Besi3 Lexo Postimin

Ndersa un lexoj ne BIBEL qe jezusi thote: un jam i derguar per kopen e humbur te popullit te JERUZALEMIT, pra cka shqiptaret me popullin e JeruzaLem.

Me duket qe keni Drejtim te GABUAR, simbas asaj qe ju e PASONI ajo tregon se Ju besoni ne njeriun qe nuk ka ardh Per ju, aj eshte i derguar per Tjeter ke...
    انت احمق تماما

pėrjashtuar pėr [.] qefi Maska e carbondcd
    Anėtarėsuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Me kshyr holl e holl ska bir nane qe e ndal ktooo po edhe te vendoset inatii sa sman uj pilavi ska per te ndal se kris luft mes shqiptarve a ne kur skemi per tu shduk
    Me kshyr gat e gat kujt ti pengoje le ta shet shtepin le te vjen ne shkup.
    Me kshyr ka del shpirti duhet me ja ndal pak zerin hoxha se e teper osht.
    Me kshyr drejt duhet te bohet si 1 xhami ne mes te maqedonve ku ezani i mengjezit thiret pa mikrofona.
    Le te mbetet ashtu siq esht tani
    veni re : Mos ma lexo postimin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga carbondcd : 23-12-2008 mė 19:46

Ketu kemi shoqeri te lire. ēdokush mund te praktikoje ritet e tij fetare dhe nuk mund ta ndalojme. Gjithsekush ka te drejtat e tij, pra mund edhe te bertasi.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Besi3 Lexo Postimin

Hoxha,jo te gjitheve i prish pune kur kendon.
    Po ty te prish shum pune,kur shkruan.
    Kur nje njeri,nuk vjen per ju,llogjika thot,qe ka ardhur per te tjere.
    Ti mos mendo,se ka ardhur kot.

Biblen,lexoe,e brenda mundesive mundohu ta kuptosh.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •