Close
Faqja 615 prej 1135 FillimFillim ... 1155155656056136146156166176256657151115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,141 deri 6,150 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Po. Ja pra..devijovi gjithe muhabeti.. qe nderhyrje e gabuar C'hynte jezusi ne kete mes? E shikon si nderhyri gostivari me shoke? Thjesht per ta bere chitchat nje teme ku kishte gallate me postimet e xhungles arabe... ja hoqi gjithe lezetin
    E ca pastaj se devijoj muhabeti.Ca do me besh ti mua do me kryqzosh.?Ti ke konceptin tend per gallaten.Mua mu duk gallat.Ca do thuash me kete ti?Te vjen inat.E di shprehjen KUJT I KERCET SE TE VJEN TY INAT.(kam pas respekt per ty).Mgjt secili ka mendimin e tij dhe ti nuk me imponon dot asnje gje ashtu sikurse une ty.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Blood VeNom,...

Nuk ua mesoi juve Jezusi fejen ore te verbėr, por Pali, nje ēifut qė se kishte takuar kurr me par Jezusin. Mė e keqja ne kete prrallen e krishtere eshte, qe ai as Profet nuk ishte, thjesht nje sharlatan qe e thot tė kundėrten e kusheririt tij, Bernabes !

Lexo inxhillin e Bernabes, kjo do te sheron ty, dhe shumicėn e shokėve tu

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Haha, po cke qe nxehesh mo! Mos me trego te kerciturat here tjeter.E di qe ke/kam respekt... prandaj s'ishte me te keq. E para kjo,sa per sqarim.
    E dyta... kjo eshte teme e bukur, flitet per "allahu na rrojte"....Shiko, vetem nga shkrimet tona u shtuan 2 postime te tjera pa lidhje. Prandaj them qe mu duk pa lidhje. Moderatori po te doje ti fshije keto 2 te fundit. Ciauzzz!
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Interesant,skeni faje skeni me cka mereni tjeter per vec se me islamin.

Feja islame e ka te ndaluar te tallesh me fet tjera.

Shqiptari(Burri) e ka pas dhe e ka zakon qe te mos meret me tjeret sidomos kur bejne si grat e keqija,mos beje si ata qent qe rrin lidhur dhe qe pronaret e tyre e leshojn njeher ne tre muaj.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Te drejte ke Black Mamba. Feja islame e ka te ndaluar te tallesh me fete e tjera. Vetem te shtyn ti quash kryqtare, infedele dhe ti presesh kokat e ti hedhesh ne ere me bomba (dje ishin shpatat). Me e bukura eshte qe i besoni dhe vete mbrockullat qe kepusni. Temen zoteri temen, mos u merr me komentet e antareve. Lexo lajmin qe hap temen dhe fole per ate nese ka gje ose jo. Perndryshe mos u fut ne kete qoshe forumi se nuk te ben mire per hemorraidet. Eshte shume pikante

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Akoma sja kane marre ate 50.000 $ Ali trimit?

TEMEN DARIUS TEMEN,shihe ti sa je mar me temen ne postimin e pare tendin ok,mduket se paske qen ne kriz prej hemoraideve kohen e fundit per ate i permend.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    TEMEN DARIUS TEMEN,shihe ti sa je mar me temen ne postimin e pare tendin ok,mduket se paske qen ne kriz prej hemoraideve kohen e fundit per ate i permend.
    Po qe je shakator ti a e di? Une ha pikante,djegese, perveluese po vete kam imunitet se jam rritur me mish derri Dmth i bie te jem i mallkuar. Mos e mbaj mendjen se edhe per ty ka vend. Tani ti thua kete, ky shoqi jot thote tjeter gje:

Citim Postuar mė parė nga bekim prushi
    haver 1 sende po ta tregoje qe ato persona qe nuk jam musliman - ato e kan 1 fe fen e shkavit edhe fen e grekit qysh e ka pas gjergj kastrioti e ti edhe shum te tjer ju jeni mbeturina jeni njerzte me te kqi mbi ket tok
    Hajde e ma shpjego ti mua kete.

p.s. White Knight nuk jane 50 se le nam. Jane 50 mije.

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Po qe je shakator ti a e di? Une ha pikante,djegese, perveluese po vete kam imunitet se jam rritur me mish derri Dmth i bie te jem i mallkuar. Mos e mbaj mendjen se edhe per ty ka vend. Tani ti thua kete, ky shoqi jot thote tjeter gje:

Hajde e ma shpjego ti mua kete.

Dariuso sme intereson aspak se cka ha ti dhe sme intereson se a je i mallkuar ne shumicen e rasteve njeriu vet e bon vetin te mallkuar,dmth mendja e tij e ben kete.

Njeriu prej njeriut ndryshon edhe une prej disave ndryshoj,une jame i kenaqur kur bisedoj me nje njeri te fese tjeter sidomos te jete shqiptar por me besim tjeter vetem per nje arsye sepse e kuptoj me mire,sepse eshte njeriu im gjaku im por me besim tjeter,por jame kunder ketyre gjerave kunder ketyre temave sikur vetem ofendime sjellin e kurgje tjeter.

Te them keshtu te rreskeptoj ty e krejt shqiptaret pa mar parsysh te cilit besim jeni per mua jeni te njejt,po urrej me zemer ata te cilet shpifin,percajn,dhe tregohen me patriot se tjetri me ofendime,spajtohem me shum shqiptar te fese islame po spajtohem edhe me shum shqiptar te feve tjera,sidomos me interesojn ata te cilet vetem se hapin e hapin e hapin tema te cilet percajn shqiptaret me ofendimet te tyre te cfardo lloji,kurse F/Sh nuk mer masa ndaj tyre.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    BTW SE HARROVA TE VIJA IKONEN COPYRIGHT.
    KETO JANE TE PERKTHYERA NGA DIKUSH TJETER.(CITIME TE BIBLES)

Tani bjeri se i bie bukur.
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Po. Ja pra..devijovi gjithe muhabeti.. qe nderhyrje e gabuar C'hynte jezusi ne kete mes? E shikon si nderhyri gostivari me shoke? Thjesht per ta bere chitchat nje teme ku kishte gallate me postimet e xhungles arabe... ja hoqi gjithe lezetin
    Pik se pari GV_USA nuk devijoi debatin aspak. Une bera vetem nje kritik te vogel duke ju thene juve qe perkrahni krishterimin se me fjalet ZOTI I JEZUSIT, juve automatikisht e sakatoni fene kristijane aq keq sa qe me nuk ka shpetim per te.
    Tani juve mund te pranoni kritiken time ose mund te rezufoni, por ju garantoj qe nuk devijoj debatin, per kundrazi i permbahem debatit.
    Nga ana tjeter une nuk te kuptoj ty Diesel Industry se si e kupton ti termin debat.
    Per mendimin tim me duket se ke pak problem ne te kuptuarit e ketij termi!!!
    Per derisa dikush ne postimin e tij flet ose ben krahasime per dy fe ose dy tema tjera , pergjigja e duhur e atij postimi duhet te permbaj pergjigje per te dyja temat ose krahasimet, e jo vetem per njeren teme ose pik te debatit.
    Si e mendoni juve debat quhet qe te flitni cdo here per krishterimin dhe islamin dhe cdo here te akuzoni fene islame dhe te mbroni kirshterimin dhe ne qe jemi musliman duhet tu permbahemi qendrimeve te juaja ?!!
    A je ne metro Diesel industry ose jo ?!!
    Nuk diskutohet se nqs se hapet nje debat lidhur me krishterimin dhe islamin, dhe dikush mundohet te paraqes islamin ne drite te erret, qe do ti dal ne ndihme, njellos sikur juve qe i dilni ne ndihme krishterimit ashtu edhe ne i dalin ne ndihme islamit.
    Dhe nga ana tjeter kur vjen puna per devijim nga tema, kete ta them nga pervoja 95% kristijanet devijojne nga temat se sa muslimanet, sepse cdo here ballafaqohen me pyetje te cilave nuk mund tju pergjigjen dhe per kete nuk me duhet deshmitar qe ta vertetoj sepse vete jam deshmitar okular.
    Sa here me ka rastisur ketu qe ne tema te ndryshme lidhur me pyetje kritike kristijanet i jane larguar pergjigjeve duke devijuar temen.
    Personalisht kurr nuk kam devijuar nga temat, dhe as mos guxo te me akuzojsh per dicka te tille.
    Une jam GV_USA e jo Diesel Industry. GV_USA ka moral, etik dhe edukate, e per ty Diesel industry, ty nuk te njoh andaj nuk e di se cfar tipi je.

Me respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    O gostivar! Ti spaske kuptuar asgje me duket mo shoku!Kjo ketu nuk eshte teme debati ! C'hyn debati ne kete mes???? Qe nga titulli duket.....
    E dyta, Ke e pe qe une mbroj jezusin? Ma ndjen per te po aq sac ma ndjen per Muhametin me shoket e tij...... Prandaj theshe mos na fusni e te tjere ne kete mes se do behet muhabeti lesh arapi (sic u be tashme..) Ketu skedohen pallat arabe si ky "Lexuesi" me lart.....
    Ke ndonje shembull te tille per te sjelle? Po s'ke, mos shkruaj kot po hap ndonje teme te re ose shkruaj ne te tjerat. Ka boll.....

Aman bre, Pse nuk e ftoni Lexuesin ne forumin tone? WhiteKnight...bema qejfin, aman se ka gallate! Pyeteni njere kete pallen si formohen stinet me qafsh....... meqe nuk rrotullohet prandaj, te shikojme ca i meson allahu ktij
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 16-12-2008 mė 07:03
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •