>>> Kavir, e ke pyet ndonjehere veten pse bota nuk eshte e drejte?
La verita' ti rendera' libero!
Ktu disa e kan trurin te Kufizum definitivisht, Shkenca e ka zbulu qe ADN-ja e pare u gjet ne Uje pra prej ujit eshte kriju gjithcka dhe Uji eshte furnizuesi i jon i tokes qe eshte e gjallnume, dhe me uje kemi JETE.
Po nuk po e di ku o problemi i Fetarve qe s'po mujn me kuptu ni sen qe Evolucioni ndodh, kur ka ndodh nje Planet i madh si Toka qe ka Evoluar pra qe eshte ndryshu toka me miliona vjet cka ka nje kafsh e kesaj bote qe nuk Evulon? Juhuuu hapne trunin pak edhe Logjikoni! Po Evulon nje Planet siq eshte Toka nje GJIGANT PLANET e kta hala mirren me pordhacione qe thojn nuk mundet me ndodh EVOLUCIONI.
Per Dinozauret shum mir po tregohet ne cdo Dokumentar qe po del i ri qe cdo mesim po e marrin prej ADN-jave te ndryshme dhe qe thojn qe kan Evolu Dinozauret dhe disa Zvarranik te ndryshem e kan prejardhjen prej Dinozaurve, kjo na le pershtypje qe deri me tash hala nuk dul ndonje TEORI ME E FORT SE SA EVOLUCIONI. E per kete kjo TEORI per mendimin tem dhe te Shkenctarve ja ka arrit qellimit se vertet Gjallesat kan ndryshuar me Miliona Vite.
E deri atehere qe nuk ka ndonje Teori ma t'fort sa kjo e Darvinit pothuajse kjo Teori ja ka arrit qellimit t'VET.
Do rrotullohesh shumė dhe do pėrfundosh te problemi i gjithėditurisė qė demek, sikundėr kini zografisur, ka zoti.
Diskutohet tjetėrkund ajo, jo te kjo. jarigas gėrma-blunjti i pandreqshėm ėshtė i fundit brenda temės, shpresoj tė mos e merrni jangllėsh qė do krasitet ēfarė vijon.
Prektora
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
>>> Darvin fol shqip se nuk te kuptova.
> Une bera nje pyetje. Nqs eshte jashte teme atehere mos u pergjigjni.
> Nuk eshte nevoja te shfryni inat.
> Kujtohuni se ka njerez ne forum qe futen per te ndare dicka me te tjeret jo per tu zene dhe ofenduar.
> Tani e tutje do pergjigjem vetem nese ka komunikim normal.
La verita' ti rendera' libero!
Qente le te lehin,karvani me deve le te shkoje perpara... dhe hadithet te vertetohen,shikoni dhe pellitjet e lopeve,hingellimat e kuajve,mos harroni dhe gomeret.sidomos ata islamike
Ps.Dhe kakarisjet e pulave,me ferexhe,na thuaj dicka....se per gjelat e morem vesh
hoxha i xhamise se lagjes ta paska perdhunuar keq fare trurin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 04-11-2009 mė 05:11
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ka te drejte Kaviri. Einstein nuk ishte besimtar ne kuptim sic e kerkon Kurani, Bibla, Tora. Zotin sic e kuptojne prifterinje, peshkopet e hoxhallaret ai e refuzonte eksplizit. Vetem Zotin ne kuptimin metaforik e pranonte. Pra ashtu sic e nenkutpj une si jobesimtar kur them "Zoti e di kete gje". Po deshe te ofroj citime nga Einstein ku mund te shohesh kete gje (vec i kam cituar ne nje teme tjeter).
Por puna eshte se ju - sidomos ju viktimat e Kuranit - i keni 50 fytyra. Sepse edhe po te ofroja citime te tilla te Einstein, ti do te thuash pa problem "Einstein paska qene budalla". Pra e perpin lavdaten qe i bere ne kete postim ketu.
Pastaj edhe nese ka qene besimtar, ka qene besimtar jomusliman, njeri i cili Kuranin ka shperfillur e hedhur poshte ne te pakten 90%-in e normave te tij. Keshtu qe nese pret te thithesh qumesht per Allahun nga Einsteini, do te te mbetet Allahu gjugjavec.
*
Krijoni Kontakt