Close
Faqja 983 prej 1135 FillimFillim ... 48388393397398198298398498599310331083 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,821 deri 9,830 prej 11341
    -
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga heimat Lexo Postimin
    ti konkshe vėrtetim i gjallė qė besimtart kanė kryesisht zhvillim ma t'ult ..ėh... t'ekzistencės t'diskutushme t'intelektit te ata.
    ik mo qa ******
    jam tri here me intelegjent se ti edhe pse ndoshta ke tri here me shume vite ne byth se une. plesht
    I'm MUSLIM and I'm proud

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Kavir, e ke pyet ndonjehere veten pse bota nuk eshte e drejte?
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Ktu disa e kan trurin te Kufizum definitivisht, Shkenca e ka zbulu qe ADN-ja e pare u gjet ne Uje pra prej ujit eshte kriju gjithcka dhe Uji eshte furnizuesi i jon i tokes qe eshte e gjallnume, dhe me uje kemi JETE.

Po nuk po e di ku o problemi i Fetarve qe s'po mujn me kuptu ni sen qe Evolucioni ndodh, kur ka ndodh nje Planet i madh si Toka qe ka Evoluar pra qe eshte ndryshu toka me miliona vjet cka ka nje kafsh e kesaj bote qe nuk Evulon? Juhuuu hapne trunin pak edhe Logjikoni! Po Evulon nje Planet siq eshte Toka nje GJIGANT PLANET e kta hala mirren me pordhacione qe thojn nuk mundet me ndodh EVOLUCIONI.

Per Dinozauret shum mir po tregohet ne cdo Dokumentar qe po del i ri qe cdo mesim po e marrin prej ADN-jave te ndryshme dhe qe thojn qe kan Evolu Dinozauret dhe disa Zvarranik te ndryshem e kan prejardhjen prej Dinozaurve, kjo na le pershtypje qe deri me tash hala nuk dul ndonje TEORI ME E FORT SE SA EVOLUCIONI. E per kete kjo TEORI per mendimin tem dhe te Shkenctarve ja ka arrit qellimit se vertet Gjallesat kan ndryshuar me Miliona Vite.

E deri atehere qe nuk ka ndonje Teori ma t'fort sa kjo e Darvinit pothuajse kjo Teori ja ka arrit qellimit t'VET.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Kavir, e ke pyet ndonjehere veten pse bota nuk eshte e drejte?
    Do rrotullohesh shumė dhe do pėrfundosh te problemi i gjithėditurisė qė demek, sikundėr kini zografisur, ka zoti.

Diskutohet tjetėrkund ajo, jo te kjo. jarigas gėrma-blunjti i pandreqshėm ėshtė i fundit brenda temės, shpresoj tė mos e merrni jangllėsh qė do krasitet ēfarė vijon.
    Prektora

Citim Postuar mė parė nga hasanhyseni Lexo Postimin
    Gjithashtu shpesh me ka ndodhur kur jam nisur per t'u falur ne xhami gjate rruges duke bere dhikėr gjelat qe ishin ne rruge kane kenduar ne ate moment.

Ja edhe nje argument qe e verteton hadithin qe thote se ka disa engjuj qe jane gjithmone ne levizje dhe qe kerkojne njerez qe e permendin Allahun xh.sh.!

Une nuk dyshoj aspak qe keta gjela ne ate moment kane pare engjujt.
    ..............

Citim Postuar mė parė nga D@mian Lexo Postimin
    Nga tema "Argumente qe vertetojne hadithet:

http://www.forumishqiptar.com/showpost.php?p=2472406&postcount=5
    Po ku i gjen keto perla aman, hahahahahaha
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Po ku i gjen keto perla aman, hahahahahaha
    Hyseni....
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    Do rrotullohesh shumė dhe do pėrfundosh te problemi i gjithėditurisė qė demek, sikundėr kini zografisur, ka zoti.

Diskutohet tjetėrkund ajo, jo te kjo. jarigas gėrma-blunjti i pandreqshėm ėshtė i fundit brenda temės, shpresoj tė mos e merrni jangllėsh qė do krasitet ēfarė vijon.
    >>> Darvin fol shqip se nuk te kuptova.
    > Une bera nje pyetje. Nqs eshte jashte teme atehere mos u pergjigjni.
    > Nuk eshte nevoja te shfryni inat.
    > Kujtohuni se ka njerez ne forum qe futen per te ndare dicka me te tjeret jo per tu zene dhe ofenduar.
    > Tani e tutje do pergjigjem vetem nese ka komunikim normal.
    La verita' ti rendera' libero!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga hasanhyseni Lexo Postimin
    Ju ftoj qe ne kete teme te sillni argumente qe vertetojne hadithet.

Ja po filloj une me disa argumente qe kam pas rastin ti shoh.

Ne nje hadith thuhet se kur shejtani e degjon ezanin ai iken me vrap duke i mbyllur veshet dhe duke leshuar britma.

Ne nje hadith tjeter thuhet se kur qente lehin i shohin shejtanet.

Shpesh me ka ndodh duke shkuar ne xhamine e lagjes tone (qe e kam shume afer) derisa thirrej ezani ne te njejten kohe disa qene te shtepijave perreth lehnin me te madhe.

Rastesi e ēuditshme apo jo?

Une mendoj pra se keta qene ka pare shejtanet duke ikur dhe kane lehur ne ate moment!

Pra, argumente ka plot ne vetem duhet ti studiojme ato.
    Qente le te lehin,karvani me deve le te shkoje perpara... dhe hadithet te vertetohen,shikoni dhe pellitjet e lopeve,hingellimat e kuajve,mos harroni dhe gomeret.sidomos ata islamike

Ps.Dhe kakarisjet e pulave,me ferexhe,na thuaj dicka....se per gjelat e morem vesh

hoxha i xhamise se lagjes ta paska perdhunuar keq fare trurin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 04-11-2009 mė 05:11
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga barcelonist Lexo Postimin
    si e shpjegon qe shumica e kreeve qe kontrollojn boten jan besimtar s psh. Obama , apo shume shkenctar jan besimtar ne kry me gjeniun me te madh te kohes Albert Einstein
    Ka te drejte Kaviri. Einstein nuk ishte besimtar ne kuptim sic e kerkon Kurani, Bibla, Tora. Zotin sic e kuptojne prifterinje, peshkopet e hoxhallaret ai e refuzonte eksplizit. Vetem Zotin ne kuptimin metaforik e pranonte. Pra ashtu sic e nenkutpj une si jobesimtar kur them "Zoti e di kete gje". Po deshe te ofroj citime nga Einstein ku mund te shohesh kete gje (vec i kam cituar ne nje teme tjeter).

Por puna eshte se ju - sidomos ju viktimat e Kuranit - i keni 50 fytyra. Sepse edhe po te ofroja citime te tilla te Einstein, ti do te thuash pa problem "Einstein paska qene budalla". Pra e perpin lavdaten qe i bere ne kete postim ketu.

Pastaj edhe nese ka qene besimtar, ka qene besimtar jomusliman, njeri i cili Kuranin ka shperfillur e hedhur poshte ne te pakten 90%-in e normave te tij. Keshtu qe nese pret te thithesh qumesht per Allahun nga Einsteini, do te te mbetet Allahu gjugjavec.

*

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •