prap nuk ka kunder argument
prap nuk ka kunder argument
O sa mirė qė jam Shqiptar
allahu te mallkoft o veton jurist![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
kur te keni pergjigje per keto qe i kam parashtruar une atehere them se keni te drejt ju kerkuat argument ,argument u solla naten e mire
O sa mirė qė jam Shqiptar
Akoma me keto mendime ti se shpirti pas vdekjes del nga trupi ngjitet ne qiell te zoti ?!Si filmi me Demi Mur dhe Patrik Swez ?! ehe ehe .
Une dua te besoj kete por cti bej trurit qe sma pranon dhe ma kthen prape mbrapsht .
Besimi ne zot i'u takon frikacakeve qe ne c'do cep zene vdekjen me goje se s'jua mban te ndeshen me realitetin .
Shpirtin ma dhe zoti mua .u pika pika ju te c'mendi nga trute me budalleqe .
Kaq .
E drejte muslim. Allahu prandaj e beri mizen qe te krijonte precedentin breach of security dhe prandaj e nxorri dhe security clearance qe ti jepte mundesine mizen te bente nje zgjedhje: Ose tek hunda e Obames ose tek kaka e dynjase. Temen ore cmendje pjellore qe keni ju krijesat e Allahut...Postuar mė parė nga muslim_965
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
gjith kta qe ke permendur ti nuk ja u ndjente fare,por kur them fare,aspak fare per islam,kta kan luftuar dhe menduar vetem per shqiptarizem,nuk ngrinin mythen perpjet.Te gjithe te tjeter jane musliman ore AJDITENTI !!!!
Azem Bejta, Shote Galica, Isa ( jo Jezus por ISA ) Boletini, Bajram ( Jo krishtelindje por BAJRAM ) Curri, Shpend Dragobia, Shaban Polluzha, Ismail Qemali, Hasan Prishtina, Avni Rustemi, Ali Pashe Tepelena , Hamze Jashari , Adem ( e jo ADAM por ADEM ) Jashari, Mujdin Aliu etj etj
Ke fat se te te kisha afer me keto percarje qe ben ti ketu midis shqiptareve , zemren do ta kisha nxjer me duart e mija, tradhetar dreqi!
Ti nuk je shqiptar! Ti je agjent serbo-grek!
kurse zarathustra nuk eshte agjent serbo-grek.....miqt e serbeve shko kerkoi tek arabet e tu myslymon
e boni dhe ali pash tepelenen myslymon ky![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 11-02-2009 mė 11:38
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ti mire ben qe na i con edhe ne MP idete e tua, po puna eshte se vete pyet, e vete pergjigjesh. Atehere nuk e kuptova se cfare pret nga ateistet?
Se kush na e dha mendjen, jeten e ku di une, apo se kush i "komandon" kafshet kete me duket se e kam dhene pergjigjen (versionin tim).
Persa i perket atyre qe kane/s`kane femije, kjo tregon sesa largpames tregohesh. Na jep argumentat tona si argumenta te tuat.
Or ti shok po te kishte Zot dhe ky Zot te ishte i mire nuk do ngelnin njerez pa femije. Dhe sidomos nuk do vdisnin femijet dhe foshnjat nga semundjet. Kupton?
Nqs ka Zot dhe ky Zot na cakton qe edhe njerez teper te mire ngelen pa femije dhe Bin Ladeni psh ka kalamaj plot, dhe cakton qe do kete femije qe do vdesin kudo ne bote...atehere nuk eshte aq i mire sa c`deklarohet.
A thua u binde medemek?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 11-02-2009 mė 12:54
A thua pse iu ka ngjitur si nje virus disa islamofilve qe jetojne ne trojet ilire kjo fe ?
Pse nuk e zgjedhin keta si une qe zgjodha te strehohem ne perendim, francė, austri, belgjikė, te kerkojne keta islamistet ortodoks azil ne shtetet arabe ngase qenkan te persekutuar nga Shqiptaret ilirė te cilet mė nuk e dojn kete fe por e dojne fene e te parve te tyre ?
Asgjė te keqe nuk ka ketu qe te rikthehet njeriu ne besimin qe dikur i ka takuar, edhe keta islamistet qe quajne vehten edhe shqiptar edhe betohen ne Allahun, ne kete menyre keta njerez ia kthyer shpinen perendis se shenjte iliro shqiptare Zotit, keta njerez jane vetem se tradhtar ose injoranta qe tere kohen e tere jeten e tyre mesojne keq e me keq se si te bejen krime si te shprazin ndonje bomb e te mbysin sa me shume njerez te pafajshem qe nuk e rrespektojne ligjin e Allahut te tyre, keta njerez jane barbar, egersira, dy ftyresh me nje fjal fanatike te humbur e kurresesi shqiptar JO !
Allah ikė nga trojet iliro shqiptare !
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Krijoni Kontakt