Black Mamba kuptimin e vertete me mire mos e dishPo te pakten po te jap une nje ide: perc=kellire=era qen
etj etj etj....
Black Mamba kuptimin e vertete me mire mos e dishPo te pakten po te jap une nje ide: perc=kellire=era qen
etj etj etj....
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
nuk jemi aq intelegjent per ta kuptuar hahahahaa
.................................................. ....................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 09-01-2009 mė 20:52 Arsyeja: ............ per pike te qefit
A kan muslimanet idhujt me emrin Allah ?
Me sa di un jo !
Allah dmth Zot, idhujt qe paganet arabe adhurojshin, per ta ishin Zota.
A kopjoi mėsime pagane feja Islame ? Jo, jo dhe JO !
Fjala Allah gjithmone Ka egzistuar !
Aerial a muslimanet a krishtero-ateistėt i pyete per qeshtje islame ?
Ik oree,le te del ndonje njeri qe te me tregoj egzistimin se pari te ketij Al-Sines,ani shiko foton e librin te tij,me siguri qenka bere nga nje parashkollor.
Deri kur do mbusheni mend o shqipetar se del ndonje njeri(sigurisht i inspiruar nga karikaturat e profetit) dhe don te bej Boom,se e di se ka ende njerez badihavgjinjė si ne qe e hapin Teme neper forume per kete 50.000 $ e tij te famshem..Po lerini keto more dhe pervishiuni realitetit se ka ende pytje te pa pergjigjura ne forum shumė me rendesi se kjo ketu..![]()
Uria i shpie nė grep edhe peshqit mė tė menēur..
ja u ktheva edhe me i fort qenka mir pa mue spo mund te qendrojshi un nuk e qoj kohen kot neper forume se jam i angazhum dhe ju ketu vetem vetit qef po i bejshi megjithate nuk paraqitni rrezik per muslimant shqiptar se jeni monoritet edhe ate qdo her e me i vogel. ju pershendess nga REPUBLIKA ISLAMIKE E KOSOVES SHUM SHPEJT DO TA MARRIM SHQIPRIN POR DO JEMI NEN PETKUN E SHQIPRIS ISLAMIKE.
Krijoni Kontakt