Close
Faqja 232 prej 1135 FillimFillim ... 132182222230231232233234242282332732 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,311 deri 2,320 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ooooooooooooooooooo tungiii,mos perziej kombin me fe ti zybo,kemi vetem popull Shqiptar dhe pike,hiqi ato prapashtesat.
    ps.ik e meso shqip mire njehere dhe pastaj eja dhe shkruaj ketu.na ēate derasa me keto fanatizma fetare,jeni bere pengesa e nje kombi te tere,dhe nuk e kam fjalen vetem per kosoven.
    Qe Kosova e mori pavaresine tja dije per faleminderit vetem U.S.A,askujt tjeter,po te ishte per ju,fanatike fetare dhe 10000 vjet nuk do ndryshonte asgje.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    ...ju mund te leheni e te shfrenoheni neper ofendimet e juaj pafund keto faqe durojn gjithecka dhe as nuk piskasin bile ju vazhdoni te lehni sa te doni Karavani do te vazhdoje rrugen...

...Ne radhe te pare PER PAVARESINE E KAOSOVES Falenderimi i takon ALLAHUT MESHIRUES E MESHIREBERES ZOTIT TE BOTERAVE, e me pas Ushtareve Deshmore te KOSOVES e mbas edhe shtetev mike si USA e gjitha tjerate qe perkrahen te drejten e Popullite te Kosoves per Liri dhe Pavaresi...

...e ti diocleziano cka je pash syte e tue greke italjane se me kete nikune tend spo mund te ve ne raftin e duhure uroje te mesoshe me shume nga jeta te behesh me e sinqerte me vetin dhe realitetin...

tungiii

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ēa allahu thu ti mer?lene allahun ne qef te vet.
    Aaaaaaaaa do spjegimin e nick-ut tim!!!!!...................diocleziano/perandor i lindur ne ILIRI nga prinder ILIRE pra i te njejtes race te ciles i perkas dhe une.kurse ti racen time kerkon ta identifikosh me ato islamizmat e shkretetirave te arabise
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    ēa allahu thu ti mer?lene allahun ne qef te vet.
    Aaaaaaaaa do spjegimin e nick-ut tim!!!!!...................diocleziano/perandor i lindur ne ILIRI nga prinder ILIRE pra i te njejtes race te ciles i perkas dhe une.kurse ti racen time kerkon ta identifikosh me ato islamizmat e shkretetirave te arabise

...do ta besoj verberishte ate spjegimin tend per nikun dhe me vije te qesh e me kujtohet nje legjend te mretit Zoge kur ishte ne nje ansamble te shtetev evropiane ne londer dhe trimi u qua te fliste i pari menjeher protestuan shtetet e medhe kryetaret e tyre si anglia franca e te tjeret thane si mune te fole Shqiperia e vogel e para me 2 mil. populll ndersa ne kemi me shume se 50 milj popull, a di cfare i tha mreti: lereni ore se ju perfaqesoni me shume se 50 milj. popull po une ketu perfaqesoje 2 miljone mbreter, kuptoje tani....

...sa per Islamin dhe racen ke nje botekuptime shume te gabuar Islami eshte Universal dhe me shume se 80% e races Ilire jane krenar qe jane Ilire dhe qe besojne Zotine permes Islamit, Arabet vetem se kishine nje fate te ralle ne Historine e njerzimite qe nje i derguar i Krijuesite i fundit te jete nga radhet e tyre kjo eshte e tere...

paqe dhe mires o perandore

tungiii

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2008
    Postime
    11
    Gjendja e njeriut ndryshon me kohė, lindin ballafaqime por edhe shumė kronologji njerėzore por kurrė nuk i gjunjėzohet asgjėje nėse ėshtė i bindur, por bindja e tij tė jetė nė njė gjė, qė ėshtė me emrin e klasikes njerėzore apo thėnė mė shkurt “nė Zotin”.
    Kot e mundon vetėn nėse nuk e kupton se je i ballafaquar me vetėn tėnde dhe mė sė shumti nė jetė tė mundon vetja dhe kurrė nuk ke mundėsi pėr ti dhėnė vetės kėnaqėsinė e dashur, pa pasur njė ideal, njė zhvillim mental tėndin, sepse je i humbur para jetės para vetės, gjeje vetėn tėnde dhe edukoje gjeneratėn e re sepse ajo ėshtė ndriēimi apo edhe mallkimi yt. Si ke hundėsi tė jesh i ndritur kur nuk e ke proceduar vetėn nė njė gjė tė vetme jetese pa e koordinuar jetėn tėnde qė tė jesh i lidhur pėr trungun njerėzor e ajo ėshtė familja.
    Kosova nė kohėn e ,,moderne” –sė ballafaqohet me probleme qė gjersa nuk ishte shoqėri ,,e hapur dhe moderne”- mungonin, qė nė tė ardhmen po merr pėrmasa njerėzore shumė tė vyshkura mos tė themi jo e qėndrueshme.
    Jemi ne kohėn qė nė zhvillimet shkencore quhet integrime shoqėrore, me rrjedha tė reja, dhe ēdo gjė po e ndryshon kėtė shoqėri sidomos popullin shqiptar.
    Jeta e njė shoqėrie tė kombit shqiptar ka qenė shumė e lidhur ngushtė me ndėrgjegjen, lidhjen familjare fisnore, me bujarin dhe fisnikėrinė, por sot janė vyshkur nė masė tė madhe dhe nuk po e gjejmė formulėn e saktė pėr ta shortuar dhe pėr ta kultivuar prapė nė zemrat tona.
    Lejohet para nesh qė tė bėhen ,,zhvillime moderne“ por nuk po e dimė se ēka po na udhėzon ky modernizim, po na humbė apo po na e rregullon gjendjen.
    Popullatės me moshėn mė tė re nė botė pra popullit shqiptar po i shfaqen fenomene tė cilat mė parė nuk ishin dhe me hov tė madh po merret me pėrmasa masive, ku me ndėrgjegjen e tij njeriu i ditur kėtė nuk mundet ta pranoj dhe duhet qė tė marr masa emergjente para se tė bėhet vonė.
    Janė pėrhapur forma tė ndryshme apo thėnė mė thjesht janė krijuar fraksione shoqėrore ku po krijohen klasa shoqėrore, po krijohen klane politiko- administrative, po i iket arsimimit dhe edukimit tė mirėfilltė, po shfrytėzohet gjendja sociale pėr pėrfitime individuale dhe aparatura shtetėrore nuk po e mobilizon vetėn pėr tė parandaluar kėtė.
    Kemi nevojė pėr njė gjė, e ajo ėshtė qė mos tė jemi tė zhytur thellė nė njė mjerim shpirtėrorė, po e them sepse kjo ėshtė, pra ndėrgjegjja po na mungon.
    Si mundemi qė ta edukojmė fėmijėn tonė kur nuk kemi se ku ta qesim dhe ta shohė se ēdo tė thotė tė jetosh me kushtet normale.
    Dhe nuk gjejmė rrugė tjetėr dhe e shohim vetėn tonė nė jetėn e perėndimit.
    Athu gjithēka ėshtė jeta luksoze pėr njeriun, shtrohet pyetja?
    Jetė luksoze ėshtė edhe tė jesh i lumtur, tė jesh i ditur pėrse jeton, tė kesh shoqėri tė shėndosh dhe stabiliteti ėshtė tė kesh harmoni familjare, pra jo gjithēka ėshtė jetė luksoze. Njeriun e zhvillon dhe e arsimon ndėrgjegjja e pastėr e atė nuk mundet qė ta bien asgjė pos vullnetit pėr tė qenė njeri i mirė.

Citim Postuar mė parė nga i_paEpuri Lexo Postimin

...Ne radhe te pare PER PAVARESINE E KAOSOVES Falenderimi i takon ALLAHUT MESHIRUES E MESHIREBERES ZOTIT TE BOTERAVE..
    Jo or imbecil jo. Falenderimi i vetem, i pari dhe i fundit i takon AMERIKES. Fale asaj jeni te pavarur sot. Te ishte per allah e padisha jo veten qe do ishin nen serbin akoma po dhe do ju kishte fshire nga faqja e dheut. Po fol o mur, fol o gur. Ju jeni njerez te tromaksur. Nuk keni sherim nga idiotsia qe ju kane mbushur trurin.

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anėtarėsuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    feja Islame i ka caktuar disa regulla te saja dhe te gjith e kan parasysh se cfar denimesh japin por ai qe shkel ligjin denohet me vdekje dhe kjo eshte me se e drejt jo si ktu ke na qe eshte duke u bere vjedhje madhe vrasje pordhunime etj po ne shqiperi si ne gjith vendet e banuara me shqiptar egziston korupciaoni dhe ri i lir per nje krim ..le te guxoj dikush tek vendet islamike te bej gjera te tilla do e pesoj si ke fotoja me lart qe ishe
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nja 1400 vjet prapa jan keta lol,por e keqja eshte se duhan te na cojne dhe keta atje,sna mjaftoi turku nja 500 vjet por dhe kta zybat kemi mangut tani.
    ps.shif nji tjeter ktu lart,ky i zquti thot ti vrasim njerzit me gurre,ooooooooo pall ēa thu mer ti?me lapidacione do filloni ju tani,dhe mos u nxef me keta debila.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 27-02-2008 mė 16:56
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga i_paEpuri Lexo Postimin
    ...o femijt me prejardhje majmunore shikojen veten qe jeni bere si mbeturina te modernizimt fatal e na leni ne e Islamin se ne e dime secili si ja bejme vete pse ju hije kjo pune kaq felle ruajuni se po ju dhembe...

ti ke njė fe pėr mua tė paudhin...

....po ka lala i piston pėr ty...

i/e regjistruar Maska e Gothicus
    Anėtarėsuar
    04-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga F-tim Lexo Postimin
    offspring &Darius me ua sha un juve jezu krishtin e mallkuar ....
    Ky nuk paska lidhje me religjion e quan te mallkuar Hazreti Isėn (Jezu Krishtin ) qė edhe ne fenė islame ėshte i dėrguar i zotit (i Shenjt).

No Comment !!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •