Close
Faqja 152 prej 1135 FillimFillim ... 52102142150151152153154162202252652 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,511 deri 1,520 prej 11341
    Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Alko duhet pranuar qe megjithate Baptist eshte i durueshem deri diku dhe ka shume nerva te merret me te gjithe duke i dhene pergjigje.

Ja pershembull ky avicenna thote qe inkuizicioni ka djeg njerezit ne "furren" e druve LoooL
    kur te gjithe e dine qe ka qene "turren e druve".
    Ne furra i piqte me kulture vetem Hitleri.

Meqe ra fjala me shtendos pak bisede : Cfare ndryshimi ka midis nje torte dhe nje cifuti ???
    Torten kur e fut ne furre nuk uleret!
    hahahahahahahahahh e forte kjo.

Baptisti e ka shkele Avicenen ne kallo ne fillim, dhe tani eshte bere te thot hyn fjale nga dole por kot. Avicena si rriqer po ia perserite te njejtin post ka me shume se tri here.
    Une u kenaqa duke qeshur me Baptistin qe ka filluar me dy fjale ta kthej mbrapa dhe jo me me referate te gjata perlash si di ai hahahahahaha. Eshte lodhur edhe Baptisti tani me!
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Turku ishte armik i yne dhe ne e luftuam ate 500 vite , edhe 500 vite tjera do ta luftojme nese perseri na okupon. Por kjo pjese e historise nuk kthehet dot.
    Por mos harro se ka lene mbrapa viruse dhe keto eshte veshtire te zhduken. Nuk jane shume te fese qe i perket edhe ti qe e pranojne kete cka thue, por i dalin ne mbrojtje turkut dhe e quajne shpetimtar. Ketu per ty respekt, por me duhet te bej shaka me njerz qe e kan trurin te shpelare dhe besojne se arabet ishin ata qe e gjeten te paret Ameriken, dhe se te gjithe njerzit qe besojne ne nje Zot jane musliman, psh edhe Albert Einstein ose qe qajne hallin e arabeve te Andalluzise dhe se harrojne se cka na ka bere ne turku per 500 vjetet e roberise. . Keto jane sikurse nje femi 5 vj. te thonte ty qe ai eshte babi yt. Me sa seriozitet e merr ti kete? Ose per hadithet qe duhen per te sqaruar fjalet e Allahut! Allahu nuk din te sqaroj gjerat vet, por nevoje per avokat? Po nuk eshte ketu forumi i humorit e as klinuike e psikiatrise.

PS
    Lopa eshte e shenjet se ushqen shume njerez, dhe kam me repekt per te se sa per "profetet"dhe anadollaket.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Me cilin po hahesh oj Ilirije hahahahaha.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    Skenderbeu profet??? ncncnc, nqoftese Skenderbeu na qenke profet vetem se paska luftuar per mbrojtjen e vendit te tije nga armiku (nket rast osmanet) , ateher i bien se edhe Adem Jashari e Zahir Pajaziti e Fehmi LLadrovci e shume e shume deshmore te tjere qe luftuan per mbrojtjen e Kosoves nga armiku i perbetuar (nket rast sllavet perkatesisht sllavet serb ortodoks) na qenkan ''profeta''
    Turp i madhe , kjo qe thuani ju e qet ne pah te verteten se ju nuk lexoni dhe se nuk dini ti dalloni Profetet e derguar nga Allahu xh.sh dhe ''profetet te emeruar nga populli''. Turp

hajt shnet

Ej ti shoku Shpati apo shoku Tarras si te quajne... Skenderbeun e dergoi Zoti te mblidhte sa me shume shqiptare qe te perballonin hordhite barbare, degjenerate e gjaksore turkoshake... Zoti u mbushi mendjen shqiptareve te zgjidhnin Skenderbeun,mbret te shqiptareve e mbreti hipen ne fron me vullnetin e Zotit...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Per ju qe kundershtoni, Komenti i sures EN Nasr, tregon edhe nje argument me shume per Muhammedin se Ai eshte profet i derguar nga Allahu.

** Kjo sure i shpallet Muhammedit kur ai ishte ne haxhin lamtumires dhe pas kesaj shpalljeje Pejgamberi jeton edhe perreth tetėdhjete dite.
    Pejgamberin e kishte paralajmeruar Allahu se do ta ēliroje Mekėn per disa vjet me parė, dhe lajmerimi per kete fshehtesi, (qe vetem ALlahu e di) me vonė u bė realitet dhe qe ishte nje argument me shume se vertet Muhammedi ishte i derguari i Zotit.
    Kabilet e Arabeve pritnin se qka do te behej me Meken dhe thoshin " Nese Muhammedi arrin ta ēliroje Meken, vertete ai eshte Pejgamber". Kur u ēlirua Meka pa lufte (ne paqe), njerezit grupe - grupe nisen ta pranojne fenė islame dhe brenda dy viteve, nuk mbeti kabile arabe qe nuk e pranoi fenė islame, e Pejgamberi i shihte njerzit si vinin ne turma dhe deklaroheshin per fenė islame.
    Zoti ia perkujton kete te mire dhe i thote: " Te erdhi ndihma e zotit dhe e ēlirove Meken, tash pra, ti madhroje e falėnderoje Zotin tend, qe ua mbylli gojen armiqve, i nenshtroi dhe i peruli, por ke kujdes e gjithnje kerkoje meshiren e Zotit, se Ai eshte meshirues i madh"

GOTHIcUS,
    urime per temen!
    interesante.

po flas, edhe pse ende nuk i kam lexuar postimet, tua, por...,
    dicka intuitivisht eshte ka me lidh fort, se ketu ne relaicionin , Zot - Jashtetokesor eshte dicka e komplikuar, sepse dikush (...?!) eshte ka tallet me ne, njerzit.
    uffffffffffffffffffffff
    .......................

Kerkoj falje nga moderatoret, nese nuk thash asgje!!!

ajo Ufffffffffffffffff, ishte nje lloj arketipi, sikur mu kristalizua dicka, (!?) ashtu!!

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Sa per kuriozitetin "tend" (si ti Une nuk ke) te krijeses prej peshtyme e balte (eventualish bajges) mua nuk me krijuan.
    Une jam njeri. Kurse ti qe qenke nje sajese, ty te paska krijuar nje majmun nga balta apo bajga e tij. Se tjeterkush nuk ka mundur te krijoje nje gje te pavetedishme dhe te shpifur si mendja jote. Per dalim nga ju robotet primitiv prej lloci ne jemi njerez - ne jemi krijuesit e krijuesve.
    Edhe ne te gjithe jemi njerez mirpo problemi qendron se disa prej tyre mendojne se e kane prejardhjen nga majmuni e disa nga njerezit mendojne se Allahu i ka krijuar nga balta. Une te them te drejten nuk mendoj se te paret e mi i kane lepier morrat e trupit te tyre, une mendoj se stersterster....gjyshi im eshte krijuar nga Allahu-eshte krijuar nga balta me ere te keqe. Dhe mua me vjen mire qe i pari im nga balta menjehere eshte shenderruar ne njeri me shpirt, dhe jo siq mendojne te tjeret se ne fillim ne kemi pasur qime, pas shume vitesh morrat kane filluar te na zhduken dhe ... Mirpo nese te tjeret insistojne se nuk e kane prejardhjen prej dheut, por prej ndonje kafshe siq eshte majmuni atehere une nuk do te mohoj kete gje.

Citim Postuar mė parė nga Arb Lexo Postimin
    Cka je ka flet o njeri? A je ka din cka je ka flet. Perralla po na shkrun a?

Edhe nime kush t'tha ty qe Iliret e paskan prejardhen prej Fenikasve?
    Hahahahaha. Sa qesharake. E paske lexuar postimin e Dariusit dhe menjehere duke menduar se Dariusi ka patur te drejtem ke reaguar vrullshem(Darius e pranoi se ka gabuar gjate citimit). Shiqo, ka njerez qe interesohen me shume, lexojne me shume ne lidhje me ate se prej nga e paskan pasur prejardhjen iliret dhe nuk kufizohen vetem me kaq( se ne e kemi prejardhjen prej ilireve ndersa iliret prej pellazgeve).

Ai eshte shoku im (cilido qofte ai per te cilin e ke fjalen?) njesoj sikur ti. Une nuk bej dallime te tilla -te gjitheve u kam miq.

Cka eshte more kjo "famelarte" cka eshte more kjo semundje psiqike qe ju ka kapluar -hahaha e kakaka te behet me ju gjithe dieten po vetem pse po i thua ti e ai qe i ka shkruar keto fjale vetlavderimi - u beka 'famelarte' dicka a? hahaha

Perse ore nuk e shihni sa qesharak (fjala e qelluar eshte 'budallenje', me brire bile, por po e shoh se po prekeni kur po ju thuhet e verteta) po kush nuk e levdon veten, shtepiaka flake iu djegte kan thene gjopulli qe eshte qindhere me i mencur se 10 001 perralla ne nje liber te pavlere. Kolekcion genjeshtrash e paragjykimesh te shpellareve.

Po ti a kaq i marre je qe e bene edhe fakt edhe edhe deshmi te njejten genjeshter. Kurani qe quan veten famelarte pa qene fare - a s'eshte turp ky?

Qush nuk i ke shpikur ti informatat, o profeti i shqiptareve? Po ate pamflet politik opo e merr per baze a.

-edhe nje gje, merre si keshille allahu nuk ekziston. As qe ka per te ekzistuar kurren e kurres ne tokat shqiptare. Shlyje nga truri! Nese do te kete dicka te tille imagjinare ai do te quhet Zot! Por tek atehere kur ta zbulojme, dhe per asnje moment me pare.

Ai nuk kal indur ke dhe as nuk eshte i lindur - per cdo idiot qe ka dy fije mend ne koke do te thote: ai nuk ekziston. E ai qe ka me shume se kaq (fije mend) nuk nuk merret me budallaqe te shpellareve.
    Sa interesant ky mendim: Allahu nuk ekziston. Siq duket truri yte eshte shume i kufizuar per keso gjera. Dmth sipas ne jemi krijuar nga asgjeja, dhe universi ka ekzistuar dhe ka ekzistuar. Ky eshte mendim i nje femije parashkollor, te cilit nuk ia rrok truri se duhet te ekzistoje nje krijues i gjithqkaje.
    Une per ty mund te jap kete keshill: Beso ne Allahun dhe do te shperblehesh ne boten tjeter, ne perjetesi.

ik qen i arabise
    Perderisa ky eshte qen, ju duhet te jeni nje insekte me mendje te kufizuar ne minimumin e nevojshem per ekzistence.

Ja nje robot prej lloci qe eshte i bindur se ka aftesi per te menduar hahahaha
    Ja edhe nje "njeri" i cili nuk ka evoluar ne njeri, siq jane bere tani raca e tij. Si duket koha nuk paska ecur per ju fare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Goldanitus : 24-12-2007 mė 21:01
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    qyre more cfare debili i programuar mbrapesht?!!

ricke more debilin qi ka me u kalle ne 7 pale xhehneme hahahaa:
    "Une per ty mund te jap kete keshill: Beso ne Allahun dhe do te shperblehesh ne boten tjeter, ne perjetesi. "

hej debil! une nuk jam mekatar te luaj bixhoz me jeten time -a ta kap ty truri se eshte ne kundershtim me fene kjo?

a e di se ne secilen kaziono shkruan e njejta parolle: luaj ketu dhe do te shperblehesh me shuma qe s'do ti shpenzosh deri ne perjetesi.

E sheh une nuk kam psikologji harapi -nuk jam une pjerdhe e tygjarit muhamed qe i bejne syte flori. Se jam shqiptar dhe nuk mund te me mashtrosh te ma marresh edhe kete kafshate jete qe e kam me genjeshtra te perrallave arabe, se jam rritur ne fukarallak. Shko vrit veten - fitoje perjetesine tende sa nuk ke bere ndonje gjynah me te madh me kete tru qe ke, se do i fitosh flaket e perjetshme edhe pak!
    hajt tash...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Ato qe ka nxjerre Michael Wolf jane me te vertete bomba megjithese ata qe nuk duan te besojne nuk besojne cfare do qe tju thuash. Fakti me pozitiv ne favor te tij eshte qe ai ka qene keshilltar si shkenctar ne National Security Counsil (qe me pas u quajt National Security Agency ose NSA) pra direkt ne kontakt te ngushte me Majestic 12. Gjykojeni vete nga video e tij qe eshte realizuar disa kohe perpara se te vdiste ne vitin 2000.

http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •