Close
Faqja 1050 prej 1135 FillimFillim ... 50550950100010401048104910501051105210601100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,491 deri 10,500 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    hahahahah..... sa kam qesh ....
    nuk ka njeri ketu qe mund te ta ndryshoj mendjen, ti qe ke postuar ate postimin me lart.
    por te pakten beji nje nder vetes, perpiqu thjesht te kuptosh kete shprehje!
    VETEM DYSHIMI TE CON PRAN TE VERTETES!!!
    perpiqu ti kapesh thelbin, mos shiko aq ceket, sepse thelbi i kesaj nuk eshte te te largoj nga zoti jot, por te shikosh te verteten.
    ne cfare do lloj rasti ne jeten e perditeshme po nuk dyshove nuk arrin ta kuptosh genjeshtren!
    te vrasesh te tjeret eshte mekat, por te genjesh veten do te thot ta burgosesh ate, dhe eshte mekat me i madh. me mire vrite se sa ta burgosesh!
    gjeja qe une kam urryer me teper ne jeten time jane iluzionet, te genjesh veten eshte mekati me i madh qe egziston per mua, nuk dua te ta imponoj, por po ke pake zgjuarsi do e kuptosh qellimin e vertete qe kam une rreth ketij postimi!
    te pershendes dhe te uroj gjith te mirat!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Rregullator... Lexo Postimin
    po harroni dicka...
    nuk ka rendesi se si e koncepton njeriu.... cfare rendesie ka... ceshtja eshte se si ai eshte ne te vertete.... nese eshte apo jo i lire...

po harroni, liria nuk eshte koncept... ceshte ky koncept per lirine....
    liria eshte ndjenje... kur flisni per konceptin e lirise i referoheni pa e ditur konceptit te ndjesise i te qenurit i lire....
    njeriu eshte i lire nese ai e ndjen lirine... dikush e ndjen duke besuar ne zot... dikush e ndjen duke mos besuar ne te...
    kjo eshte e verteta... te besosh ne zot nuk eshte gabim, por dhe te mos besosh nuk eshte gabim...
    besojne njerezit qe kane nevoj... dhe njerezit qe nuk besojne, nuk besojne se nuk ja kane nevojen nga ana shpirterore... ata jane te forte ta perballojne jeten dhe pa genjeshtren "ka nje zot".

ndjenja e te qenit i lire nuk kushtezohet nga besimi por mund te lindi nga ai!
    kur them besim nuk dua te them vetem besimin ne zot... por edhe besimin per mosegzistence e zotit dhe per te gjith besimet ne pergjithsi!
    fiksojeni sepse eshte filozofi e imja personale....
    Meqe eshte vone po te them shkurt se liria vertet ndjehet por dhe konceptohet dhe per te shkuar me larg dhe matet.
    Nje nga pikat kryesore per tu pranuar ne europe eshte pikerisht se sa respektohet liria dhe e drejta e njeriut, mund te vihet nje note , nje perqindje, apo me shprehje si shume pak , mesatarisht, maksimalisht etj.Ajo dhe ndjehet, pasi nese te mungon deri ne mohim te shkakton dhimbje te medha shpirterore dhe pas kesaj dhe shihet dhe preket pasi si rrezultat i mohimit te saj shkaktohen nje varg semundjesh si mendore ,apo knceroze qe te bejne me shku per lesh.

feja ka deshtuar qe ne rilindje....
    por sot vatikani eshte mbreteria me e madhe ne bot ende...
    mos harroni se ne vatikan egzistojne te gjitha sekretet e njerezimit qe para 2000 vjetesh dhe ne vazhdim...
    cdo sekret ndodhet ne librarine e vatikanit.. dhe pa ren ajo perandori veshtire te pranohet e verteta mbi mosegzistencen!
    Le ti mbajn per vete ato sekrete,sepse ato nuk din asgje vetem sajojn genjeshtra dhe mistere inekzistente.E pse na ditkan sekrete dhe nuk i tregokan botes?Ato nuk kan sekrete por shtiren sikur kane dhe duhen ruajtur..!Cfar dileme,nuk e ke iden sa kurjoz qe jemi ne te botes jasht kishes per ti mesuar hahahhahaaa
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2010
    Postime
    30
    Shembulli i pabesimtareve dhe atyre qe nuk logjikojn eshte si shembulli i gomarit qe i ngarkon ni qerre me libra permbrapa mirpo nuk i sjellin dobi asgje ato libra

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    hahahahah.....
    ashtu mendon....
    me thuaj sa i lire ndihesh ti nga MENDIMI se ka nje zot? apo nga mendimet e ndryshme qe te vijne ne koke.... pa mi mat pake keto mendime... po perqindjen e nxjerre dot... ne filozofi kur flitet per liri nenkuptohet i gjith nocioni i lirise... pra liria nuk shikohet nga ana ligjore ne filozofi, por shikohet nga ana universale...
    filozofia kerkon te vertatat absolute te ketij realiteti... dhe ky afirmimi im nuk eshte i sakt pra ky: filozofia kerkon te vertatat absolute te ketij realiteti, sepse ne filozofi ende nuk eshte kuptuar nese ky qe jetojme eshte realitet apo jo...
    te ngaterrova...?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    hahahahah.....
    ashtu mendon....
    me thuaj sa i lire ndihesh ti nga MENDIMI se ka nje zot? apo nga mendimet e ndryshme qe te vijne ne koke.... pa mi mat pake keto mendime... po perqindjen e nxjerre dot... ne filozofi kur flitet per liri nenkuptohet i gjith nocioni i lirise... pra liria nuk shikohet nga ana ligjore ne filozofi, por shikohet nga ana universale...
    filozofia kerkon te vertatat absolute te ketij realiteti... dhe ky afirmimi im nuk eshte i sakt pra ky: filozofia kerkon te vertatat absolute te ketij realiteti, sepse ne filozofi ende nuk eshte kuptuar nese ky qe jetojme eshte realitet apo jo...
    te ngaterrova...?
    me thuaj sa i lire ndihesh ti nga MENDIMI se ka nje zot?
    Per kete nuk te jap pergjigje se nuk jam besimtar, me ka munguar ky edukim.Sorry.Une mendoj se sa me te virtyteshem te jemi aq me shume liri do te gezojme. E njeriu behet i virtyteshem duke u edukuar sipas religionit apo edukimit shpirterore qe ai preferon.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    nga antari me emrin e super dyshimte Abdulrrahmani

http://forumishqiptar.com/showthread...=121666&page=3

Cfare katastrofe. Si eshte e mundur te kete shqiptare te mendojne e te flasin (shkruajne) ne kete menyre. Te falenderosh pushtuesin qe te dogji e shkaterroi per 500 vjet, vetem e vetem pse ai kishte te njejten fe qe kane sot disa ( te percudnuar ne ndergjegje)?

p.s. Alnosa te lutem me drejto pak te shkrimi qe flet per Skenderbeun sepse nuk e gjej dot.
    inshalla nuk i ka porrdhat me ere.

o ty ta .....turku .....

Citim Postuar mė parė nga uvejsa
    Tung qafira, si po ja kaloni?
    Shko tek mullahu apo hoxha e fol me ate menyre se ketu fluturon jashte forumit. Qafira ketu ska, ka shqiptare dhe fatkeqesisht ka dhe barbare si puna jote. Shifemi muajin tjeter.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Shko tek mullahu apo hoxha e fol me ate menyre se ketu fluturon jashte forumit. Qafira ketu ska, ka shqiptare dhe fatkeqesisht ka dhe barbare si puna jote. Shifemi muajin tjeter.
    ja ke lujt fene.

e kan bo fsh si kosh plenash.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    jo per gje por pikerisht se e di qe nuk beson ne zot ta bera kete pyetje.
    qe ta dish ti, jam me ateist se ty une, te pakten nga ana e viteve me siguri!
    pergjigja e pyetjes time eshte, nuk ndihesha asnje here i lire, sepse zoti eshte nje genjeshter aq e madhe saqe e degjon kudo qe te shkosh... je i lire? jo!

ti thua se njeriu behet i virtytshem...
    virtyt presupozohen cilesi te lindura...
    per te tjerat je i sakt, dhe une ate mendim kam mbi postimin siper.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •