Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    A nuk eshte e mundur qe llogaria e anetarit qe do te largohet te behet e panjohur apo e tipit Ghost? dhe me pas te behet edhe perjashtimi i tij permanent me mirekuptim te plote midis te dyja paleve.

Kjo nuk mund te quhet nje alternative?
    Teknikisht nuk eshte e mundur. Nese nje administrator fshi nje llogari, fshihen nga forumi te gjitha temat, te gjitha postimet, te gjitha reputacionet, te gjitha votat, qe ai anetar ka dhene ne forum.

Dhe sic e thashe edhe me lart, edhe sikur te ishte teknikisht e mundshme, ne nuk do ta aplikonim pasi prish mbarevajtjen e forumit.

Albo

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Po mire, nuk mund t'i vihet anetarit qe do te largohet nje emer asnjanes (guest... ), pa luajtur temat e postimet e duke i hequr passwordin ne menyre qe edhe se ai/ajo e di qe jane temat e veta, te mos kete me mundesi te shkruaje me ate llogari (nqs e quajme keshtu), perderisa ka deshire te largohet?!
    La vita è bella...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Por edhe sikur ta lejonte teknikisht, kjo nuk eshte dicka e deshirueshme nga ana e stafit
    Cilën pjesë nuk kupton këtu?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210

Kerkoj mbylljen e llograrise sime

respekte deri te te gjith moderatoret.

une si anetar i regjistruar i ketij forumi kerkoj nga administratoret e ketij forumi dhe moderatoret qe te ma mundesojne qe te mbyllet llogarija ime ne forumin shqiptar. falemnderoj per mirekuptimin gjak kesaj kohe qe mund te kishim harur ne kunderthenie. respekte per te gjith anetaret dhe kontrikuesit e ketij forumi. tung
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Bekim, pergjigjen e gjen ne postimet e mia me lart.

Albo

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806

Për: Si mund të fshi llogarinë time në forum?

Une si anetar i forumit shqiptar kerkoj te largohem pergjithmone nga forumi shqiptar si dhe llogaria ime te mbyllet pergjithmone!
    vari leshte

oliinter nese nuk deshiron te futesh me ne forum, atehere dergo nje kerkese tek administratori qe te vihet emri ne perjashtim permanent. Mbyllje llogarie ne forme tjeter nuk ka. Shpjegimet pse i ke me siper ne kete teme.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

He se do vije prap o Darius,sa te dali dhe njehere tjeter Interi kampion edhe pse kjo mund te ndodhe pas 44 vitesh

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Nuk mund te fshihet pasi humb p.sh. kuptimi i nje teme.

Une p.sh. kam bere nje postim, Scion, Albo, Nuh Musa apo te tjere me kane cituar, nese me fshihet mua llogaria ime atehere postimete tyre nuk kane kurrfare kuptimi. Apo kur ke hapur teme ne te cilen kane shkruar p.sh. 1000 forumiste, si mund te ekzistoje ajo teme kur nuk dihet kush e ka hapur.

Askush nuk te detyron te hysh ne forum, le burre mos hin hiq, askush nuk do te kete kohe te lexoje postimet e tua pas ca viteve. Tung

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •