Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Kush ju jep të drejtën të më fshini nickname!?

Ne kohen qe kam qene me pushime, sdiskutohet qe nuk kam qene aktiv ne forum, madje shum rralle futem edhe e vizitoj sepse nga punet e teperta qe kemi sna bie koha te hym edhe ketu! Tani un doja te dija se kush ka qene ai qe me ka fshire nickname tim, edhe per cfar arsye eshte bere kjo gje, qe te keshillohem me te edhe te di arsyen?

Iki me pushime edhe kur kthehem e gjej veten jashte forumit, edhe arsyen e ksaj spo e kuptoj dot!? Te jete se kam ofenduar dike hajde de, po pa bere asgje!? Kjo eshte cudia me e madhe qe ndodh ne forumishqiptar.

Postimet edhe Temat e mia qe kam hapur, kan qene ne nivel te larte edhe serioze, cuditerisht kan kaluar ne nickname te antarit MUAHHH. Atehere pse vlerat e te gjitha postimeve qe kam ber nder vite ktu, edhe temat qe kam hapur, ti kalojne dikujt tjeter? A eshte e arsyeshme kjo gje?

Do i lutesha Adminit te forumit te me ktheje te gjitha postimet qe kam patur edhe temat qe kam hapur ne emrin tim, sepse ato me te vertete jan prone e forumishqiptar por ato kan firmen time. Prandaj ju lutem mos abuzoni ne menyrat me skandaloze sepse kjo gje nuk eshte aspak e drejte madje eshte totalisht banale.

Si mund te kaloni te gjitha postimet edhe temat e mia ne emer te dikujt tjeter, cfar eshte ky veprim skandaloz qe kam pare kto dite? Un e hapa perseri nickun tim, edhe u regjistrova, por postimet edhe temat qe kam hapur si kam me ne emrin tim. Dua qe te me kthehen te gjitha sepse ato jan si pjese e nje ditari te shkruar nga une, te cilat me perkasin vetem mua ne autorsi, ska rendesi vendi ku jan shkruar.

Shpresoj ne mirkuptimin tuaj qe te me ktheni nje pergjigje te denje per kte veprim skandaloz qe keni bere.

Me respekt OO7.

Nuk ka asnje abuzim. Thjesht gjera qe mund te ndodhin. Nese i drejtohesh admin me te lutura atehere harroji termat e tipit abuzim, jo seriozitet etj. Vetem admin ka te drejte te bashkoje emra, as mod dhe as smod.

p.s. Lexova disa komente nga antare te tjere. Sa here duhet thene qe asnje antar ska pune ne temat e ankesave pervec stafit?

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Darius vendose veten tende ne pozicionin tim, sikur te te ndodhte ty e gjitha kjo dhe te gjitha temat e tua te bukura ku ke kaluar dhe nete pa gjum per ti shkruar ato, papritur e pakujtuar te kalonin te gjitha ne nickun e nje tjetri aq me teper te MUAHHH, vë bast qe te te hikte truri.
    Prandaj kto mund te jen thjesht gjera qe mund te ndodhin sic thua dhe ti por besoj se jan dhe gjera qe thjesht rregullohen. Meqense eshte bere nje gabim une kerkoj rimbursim ne te njejtin stil, te gjitha postimet e MUAHHH te me kalojn mua.
    Habitem si bashkoni nickun OO7 me MUAHHH, ku eshte ngjashmeria ( pervec se jemi tifoza te Partizonit te dy), MUAHHH eshte denuar e perjashtuar nga forumi me qindra here, sa edhe tani qe po flasim eshte i perjashtuar, ndersa une skam mar as edhe nje vrejtje te vetme !!!
    Me sillni mbrapsht postimet e mia sepse jan te miat dhe te askujt tjeter.

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nuk ka asnje abuzim. Thjesht gjera qe mund te ndodhin. Nese i drejtohesh admin me te lutura atehere harroji termat e tipit abuzim, jo seriozitet etj. Vetem admin ka te drejte te bashkoje emra, as mod dhe as smod.

p.s. Lexova disa komente nga antare te tjere. Sa here duhet thene qe asnje antar ska pune ne temat e ankesave pervec stafit?
    1 - Ska pse te ndodhi qe admin te beje drop nick kur nuk e frekuenton forumin per nje afat kohor (Nuk eshte e llogjike)

2- Perseri eshte jashte llogjikes te lutesh admin (qofte dhe per nderrim nick)

Per admin duhet te jete dicka normale duke ditur sa perdorues (aktive) ka fsh.

Albmaster

1- Po ja qe ndodh te behen bashkime emrash. E frekuenton apo jo forumin nese eshte gabim atehere eshte njerezor dhe ska asnje tendencioze.

2 - Per te dyten se ke kuptuar fare se cfare kam thene. Nuk behet fjale per lutje por per "lutje" dhe nderkohe qe ben nje te tille me nje fjalor paksa te ashper harron qe po i drejtohesh me ate fjalor te njejtit njeri te cilit dhe i lutesh per te te risjelle emrin. Eshte me e qarte tani?

007 nderhyra me shume ne teme qe ti vija fre komenteve nga antaret e forumit qe skane pune fare me tema ankesash. Adminet vetem bejne bashkime emrash dhe ne kete rast vetem Albo ose Fiori mund te te pergjigjen teknikisht.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •