Ah mjer ju per trute qe keni. Mire se gjalli si lini njerezit rehat po edhe te vdekur doni ti varrosni sipas besimit. Ca barbarizmi...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
faktikisht ju keni shume te drejt sepse neser do vij serbi ne tirane edhe bashke me grekun do kerkojn monumentet e tyre te kultures ortodokse..ndaj pervec kishave ata duhet te ken edhe varrezat e tyre si monumente kulture.Kjo eshte e domosdoshme sepse kur ta ndajn shqiperin me myslimanet turke do ju duhen dokumente kulturore.
ca thone kam fe ca thone kam din
njani thote jam turke e tjetri latin
do thon jam greke shkaj ca te tjere
por jena vllazen more te mjere
priftnit me hoxhet ju kane hutue
me ju demue me ju poshtrue
vjen burri huaj e te rri ne voter
e ju turperon me nene e me moter
Pse buf pulash si e kupton ti postin e me poshtem qe i je pergjigj...?!
Nga te vjen ky frymezim per orthodhokset, pastaj lexoje mire fillimin e postit qe ke analizu ti..., ne fund shih se vargjet qe ke prure, nuk i drejtohen vetem grekut dhe shkjaut por edhe latinit dhe turkut dhe komunistave..., te gjithe elementeve reaksionar..., qofte fetare dhe te ashtuquajtur te pafe, o ateiste!Citim:
Postuar mė parė nga zerbina
Regjimi komunist shakatarroi shume varreza tona myslymane ashtu dhe te krishtera, duke kryer nje mekat te madh.Tani varrezat jane te perbashketa ku varrosen myslymanet dhe te krishteret bashke.
A nuk eshte ky nje mekat ?
Mendoni se varrezat duhet te jene te ndara perseri ?
Disi tė stėrmundon tema intelektualisht, sepse replikon me gjėra qė nuk janė nė lidhje me njėra tjetrėn. Edhe sikur tė ishin tė gjitha fjalitė tua tė sakta, prap se prap saktėsia e fjalisė time, tė cilės i replikon as nuk preket nga to. Merre njė kėshillė nga njė jobesimtar musliman si unė: nėse nuk ke kundėrargument, mė mirė tė mos shkruash fare, sepse po shkrove e nuk solle kundėrargument, por fole anash temės, indirekt mė jep tė drejtė, sepse tregon se s'ke mjet tė vlefshėm pėr kundėrthėnie. Nėse e sheh kėtė gjė ndonjėherė.
*
10000 here ju eshte thene shikoni kosoven ju kosovaret e maqedonine ju maqedonasit e lini shqiptaret te shofin shqiperine. Se eshte bere arabi kosova sdo te thote se do behet e shqiperia arabi. Leni e te vdekurit rehat se na cate astaret e thoni pastaj pse ne kane inat jo myslimanet.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt