Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 55
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Gabimi eshte njerezor.
    Njerzor eshte, po edhe ti quash Mjek te klasit te larte, do e quaja gabim njerzor. Dmth gabim nga ana jote.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Numri i rasteve te konfirmuara ne gjithe boten tani ka shkuar ne 236 nga te cilat 91 jane ne Amerike, nderkohe qe Meksika ka mbyllur te gjitha vendet publike.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 30-04-2009 mė 11:40

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Njerzor eshte, po edhe ti quash Mjek te klasit te larte, do e quaja gabim njerzor. Dmth gabim nga ana jote.
    Apollyn, po flas per vete tani. Une jam nje person qe kam gabuar shume shpesh sepse jam njeri dhe jam gjithashtu i ri ne fushen time profesionale, pervoja me mungon, nervat i kam akoma te pa stervituara mire dhe jam i nxituar ne pune sic eshte cdo i ri ne profesione te tilla. Prandaj ky person mund te kete qene ndonje person i ri ne pune megjithese gabimin e paska bere nje prej budallai por mbase ka qene i stresuar dhe jo ne humor shume te mire.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Apollyn, po flas per vete tani. Une jam nje person qe kam gabuar shume shpesh sepse jam njeri dhe jam gjithashtu i ri ne fushen time profesionale, pervoja me mungon, nervat i kam akoma te pa stervituara mire dhe jam i nxituar ne pune sic eshte cdo i ri ne profesione te tilla. Prandaj ky person mund te kete qene ndonje person i ri ne pune megjithese gabimin e paska bere nje prej budallai por mbase ka qene i stresuar dhe jo ne humor shume te mire.
    55 vjec doktor. Nuk e di se ne cilen moshe u dashka qe nje Doktor te quhet i kualifikuar ne punen qe ben.

G.D ne shqiperi shum doktore zene vende pune me miqesi ne baze te partise qe hyn ne pushtet, nese vjen PD te gjith zene vende pune ska rendesi se sa te kualifikuar jan.. Kur vjen PS ndodh po e njejta gje. Kush eshte Mjek i Klasit te larte, ai qe ka miq ne PD apo ai qe i ka ne PS ?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

CDC sapo deklaroi ne konferencen per shtyp se numri i rasteve te konfirmuara ne Amerike eshte 109, nderkohe qe mbi 100 shkolla jane mbyllur dhe priten shume te tjera te mbyllen.

http://www.cnn.com/

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Numri i rasteve te konfirmuara ne gjithe boten tani ka shkuar ne 236 nga te cilat 91 jane ne Amerike, nderkohe qe Meksika ka mbyllur te gjitha vendet publike.
    Ne Meksike Presidenti ka njoftuar te gjith popullaten qe te mos dalin jashte nga shtepite e tyre duke filluar nga data 1 Maj deri ne daten 5 Maj. Kjo ishte si gjendje parandaluese per perhapjen e virusit (shkurt muhabeti Gjendje e Jashtzakonshme edhe ndoshta mund te pasoje me ndonje ligj ushtarak)
    Kalifornia gjithashtu ka shpallur gjendjen e jashtzakonshme, 30 marinsa Amerikan jan futur ne karantine sepse ishin te prekur nga virusi H1N1 . Amerika ka mbyllur mbi 132 shkolla ne vendet e prekura. Virusi po perhapet shum shpejt, mendohet qe mund te vdesin me dhjetra mijra njerez deri ne momentin kur te dale vaksina kundra ketij virusi.

E frikshme apo jo!?

Sot doli nje video interesante me kete titull: Dr Leonard Horowitz follows Swine Flu trail, alleges criminal activity

Hidhini nje sy se ja vlen

http://www.youtube.com/watch?v=GBeKB...layer_embedded

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Vajze, nuk e di nese te duket shume qesharake te keshillosh mjeket sesi te perdorin maska apo doreza. Mos moj vajze se eshte turp te keshillosh mjeket. Turp i madh qe dalin persona te paformuar dhe i marrin mjeket per nxenes te fillores!
    Pastaj kete punen e kujdesit ne fund eshte e nevojshme ta sqarosh pjesen ne te zeza. Puno me veten vajze pastaj jep keshilla qe i njeh gjithe populli dhe qe nuk kane fare nevoje te perseriten sepse perseriten gjithe kohen ne media (perjashtuar disa nga ato qe shprehur me larte sepse disa i ke lajthitje personale ; dhente Zoti te mos jesh ndonje studente mjekesie sepse qenke per ti qare hallin).
    Me falni sa vite keni qe nuk jetoni ju ne Shqiperi? Sa vite keni qe nuk shihni si punohet ne spitalet tona... ne qe jetojme ketu e njohim shume me mire situaten, e prekim ēdo dite me duar. A e dini ju zoterinj qe infermieret punojne me nje pale doreza gjate gjithe dites ose pa doreza fare? E dini qe ne vend te alkoolit apo ujit te oksigjenuar per te dizinfektuar perpara berjes se nje gjelpere perdoret uje ēesme?... Nuk e dini? Jua themi ne qe i provojme... perjashto disa klinika private... shendetsia ne Shqiperi le per te deshiruar. Jo te gjithe kemi fatin e mire tuaj per sherbime te shendetshme shendetsore...
    Para se te me gjykoni mua per lajthitje duhet te flisni me kembe ne toke... jemi duke folur per situaten ne Shqiperi dhe jo per ēfare ndodh ne France... per situaten ne France ju siguroj qe jam shume, po shume "injorante"
    Nese ju jeni ekspert bujrum flisni per temen, mos me gjykoni mua e mos u merrni me "lajthitjet e mia".

Ps. Duke ju falenderuar per keshillen tuaj qe te merrem me teper me veten, me lejoni t'jua kthej borxhin e t'ju keshilloj te mesoni si te komunikoni me te tjeret... nje komunikim i mire ka argumenta dhe e kunderargumenta jo sulm... e te mendosh qe akoma nuk e kam kuptuar se ēfare ju dogji me teper tek ajo qe kam shkruar...
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Dakort e dashur. Eshte hapur nje teme per trajtimin e ceshtjes shkencerisht per kete virus ne forumin e mjekeve me poshte dhe nuk eshte nevoja te shtoj me shume se cfare kane shkruar aty.

Ka nje ndjesi cuditerisht jo te mire ne te gjithe kete histori. Alarmi i madh per kete virus me nje numer fare te vogel vdekjesh deri tani (krahasuar me 30 mije te vdekur cdo vit ne Amerike nga nje grip i thjeshte) dhe reagimi i mediave, paniku qe po perhapet ne masat dhe aksionet qe po ndermerren nga qeverite. Nese niveli i alarmit shkon ne 6 kjo do te thote qe nje pjese e mire e jetes sociale do pushoje per nje fare kohe. Nderkohe politika po reagon menjehere (e kam fjalen ne Amerike) ku ne rastin e shtetit te Massachusetts, senati aprovoi nje ligj per te shpallur gjendjen e jashtezakonshme apo Marshall Law etj. Pra dy jane dyshimet qe po shfaqen me shume tek ata njerez qe kane nje nivel ndergjegje me te larte: Ose ketu ka dicka qe nuk po thuhet per rrezikshmerine e ketij virusi i cili shume mire mund te krijoje mutacion sa me shume qe perhapet dhe kalon koha duke rritur keshtu rrezikshmerine e tij ndaj jetes njerezore ose pastaj ky eshte zgjedhur si skenari i mundshem per te gjunjezuar nje popullate te tere. Kushdo qofte nga keto te dyja, asnjera nuk eshte ogur i mire per masat.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Virus i gripit tė derrave, alarm nė Meksikė e SHBA
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 160
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 03:15
  2. Kujdese:Spamerėt shfrytėzojnė popullaritetin e gripit tė derrave
    Nga YlliRiaN nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-04-2009, 06:36
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-08-2005, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •