A se harova PERLA urime per temen ....
po duket shume terheqes deri tani po me kete bicim forum sna mbetet kohe....
Me mire te rrosh nje dite
dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
Mua me pelqen ta quaj me dashamiresi,Dane dallaverja...
I kam lexuar te 5 librat e Dan Brown. Me terhoqi Kodi i Da Vincit, keshtu u bera kurioze dhe i ndoqa te gjitha botimet e tij. eshte interesante menyra se si shkruan, dhe informacionet qe paraqet, pasi duhen mjaft kerkime per te paraqitur vende, histori dhe situata si i paraqet ai ne romanet e tij. thote qe librat e tij jane thjesh pjelle e fantazise, por kjo eshte per t'u diskutuar. pasi kur doli ne botim KODI nuk i parapriu si ne romanet e tjere qe ishte nje liber i bazuar ne fantazi.
Me gjithe polemiken qe krijoi, mendoj se u ndje i detyruar ti quante librat e tij ne vazhdim fantazi, qe te mund tia paraqiste lexuesve.
pavaresisht se romanet e tij nuk kane nje moral te mirefillte jane interesante.
PSA e dini qe Dan Brawn kur ka qene i ri filloi karrieren si aktor ne filmin "HAPPY DAYS" me Fonzin e famshem, ku luante rolin e Ricky Caningam?)
ps. teme intersante PERLA
- Frangar, non flectar
Desha tju pyes dicka ne lidhje me librin Engjej dhe djaj, nuk mundesha te pyes ne temen Illuminati! Kulti i syrit qė sheh ēdo gjė ishte e mbyllur meduket po shkruaj ketu. E kam lexuar librin Engjej dhe djaj ishte interesant por ajo qe dua te di eshte se Galileo galilei a ka qen i perfshire ne sektin Iluminati ne at koh apo jo ose a ka qen nje nder themeluesit e sektit si e thot libri poashtu edhe Bernini, un pash ne wikipedia qe thoshte se Iluminati eshte krijuar ne vitin 1776, Galileo ka vdek ne vitin 1642 dhe Bernini ka vdek ne vitin 1680 kjo vjen ne kundershtim, mund te ma shpjegoj dikush , shpresoj qe Darius mund te me ndihmoj per kete..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga number : 20-11-2012 mė 20:54
Galielo dhe Bernini thuhet se kane qene masone (sic thuhet per te gjithe iluministet dhe rilindasit e asaj epoke). Dhe me duhet te te korrigjoj nje koncept: Illuminati nuk eshte sekt.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Oki une bazohem ne liber ku thuhet qe ka qen sekt i lashte , ndoshta tash nuk eshte sekt nejse nuk ka rendesi kjo , desha te di kur eshte krijuar ne cfar viti kur ka filluar them per Iluminatin ti thua qe kane qene masone une pyes per Iluminatin sipas librit, a ka filluar kur kane qen keto gjall, sepse ato datat me vine ne kundershtim. Tjeter dua te di a jane te verteta ato qe ka shkruar ne liber down brown apo jo, a e ka vrare vatikani galileon apo jo. Mund te me pergjigjesh ne keto pyetje
Kalo mir
Krijoni Kontakt