Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Fjalia e fundit eshte shume e drejte por te cilesova mesatar (medioker ne kuptimin klasik) ne nje pjese te dijes ne nje tjeter sic e the ti une nuk jam gje hic.
    Epo cfare tju thote vellai, ju po deshet besoni ato cfare ju them po deshet mos i besoni , kjo eshte puna juaj.
    DeuS ketu po shprehet qe mund te jete arritur klonimi i njeriut por nuk behet publik per te mos shqetesuar turmat besimtare ne Perendi (po i cilesoj turma sepse shumica e atyre qe besojne nuk kane aftesine te argumentojne besimin, thjeshte gjejne nje qetesi shpirterore dhe besojne).
    Jo more shok, nese e realizojne nuk ka gje ne bote qe te ndaloje ata dhe mediat qe kontrollojne te japin lajmin, sepse do te ulnin ne mase sipas tyre besimin ne Zot dhe sipas tyre kjo do te ishte prove qe rrezon faktin e ekzistences se Zotit. Kuptohet qe eshte per te qeshur dhe ata kete e bejne jo sepse e besojne ne kete menyre por duan tju perdorin, kjo dihet. Pra duhet te besh perpjekje te jesh sa me racional z. DeuS dhe te mos himnizosh shume masonerine sepse ne e dime se masonet luajne me tre fytyra dy nga te cilat i bejne publike per te genjyer publikun mendjelehte dhe te treten e kane mes vetes. E bejne kete loje sepse ajo deshiron qe te beje publikun me nje ekuacion te thjeshte te kujtoje se di shume kur ai ne fakt nuk di asgje dhe me kete rruge ka dhe do te kete shume sukses.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    G.D..

Une nese shpreh nje mendim, qe jo per rastesi mund te jete ndryshe me tendin, kjo nuk do te thote qe une kam te drejte, por njekohesisht, e drejta nuk anon as nga ti. Sidomos kur flasim per teori konspirative. Vete termi te bind qe une dhe ti nuk dijme as lesh e as qime. Ama ndryshimi qendron tek realiteti qe po perjetojme. Bota po ndryshon, madje shume, me hapa gjigande dhe deri tani, aspak pozitivisht. Momentalisht jemi ne krize ekonomike (deshen ta bejne dhe pa pritur e kuptuar, ndodhi), jetojme ne nje bote kurre me te pasigurte se sot, terrorin e shpiken, lufte gjithandej, nje percarje e madhe dhe urrejtje fetare u konsolidua, po pushtohen shtete pa i dhene llogari kerkujt, po bashkohet Europa (kurva plake) sikur te ishte ndonje vendim pazari, po fuqizohet Kina dhe India qe mbajne mbi vete gjysmen e popullsise dhe kjo vetem per nje qellim - per nje ballancim ekonomik ne mbare boten, gje qe ne nje fare menyre, duke krijuar barazi ekonomike, je afer komunizmit si ideologji (mos u merr me afriken) dhe komunizmi po afron, jo me kot perdorin terma si Qeveri Globale, Krize Globale, Klima Globale etj etj. Jeton ne te njejtin planet me mua ti, apo diku tjeter? Nuk tallem, mjafton te studiosh realitetin dhe te mos jesh naiv dhe there you are..e verteta para syve!

Persa i perket shkences..ti, nje perdorues i thjeshte i internetit, ndez kompjuterin ne Australi, i thua plakut ne tel, dil pak te penxherja dhe ma bej me dore dhe duke tu dhene mundesia, sic do perdoruesi tjeter, arrin edhe te perdoresh satelitin dhe ta zoom (afrosh) deri sa ti shohesh piken e djerses qe i rrjedh pas qafe prej vapes, se korent nuk ka per kondicionerin qe te punoje. Imagjino tani, ti, nje cope individe i thjeshte, kontrrollon tere boten po te duash. Po ato bobat qe shpiken kete teknollogji qe para 40 vitesh dhe e quajne shume demode sot, saqe ta japin ty te luash me te? ...dhe nuk gjejne dot Bin Ladenin gjasme (lol) ..kjo o politika plako, je dele, ti edhe une! Megjithate, kjo perseri nuk do te thote qe une kam te drejte! Thjeshte une mendoj se shkenca ka evoluar aq shume, sa ne nuk arrijme ta perceptojme dot. Pas nja 40 vitesh, do na mesojne dhe do na e japin neve te luajme me teknollogjine e sotme..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 26-04-2009 mė 10:37

Tema nuk eshte per illuminati apo freemasonet. Ju lutem mos ngaterroni nenforumet e perzjeni konspiraci ne cdo teme.

p.s. Deus u detyrova hoqja videot qe kishe postuar.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Klonimi i njeriut duhet tė shfrytėzohet pozitivisht nga ana jonė pėr tė rritur numrin e shqiptarėve.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Te kuptoj dhe me lejo te te them qe ke te drejte ne cfare thua. Nuk ja kam lene mangut as une leximit, por me duket e tepruar te vazhdojme konkurencen e dijes. Arsyeja qe une solla disa video eshte se e kam me kollaj te sjell nje permbledhje te shkurter (lexuesve), sesa te pershtjell libra e autore. Eshte njelloj si ti shfaqesh nje klip te shkurter futbolli, ku jep golat dhe rastet me klas, sesa tu komentosh tere ndeshjen. Ndersa arsyeja tjeter, pse ato video egzistojne dhe kane bombarduar internetin, eshte fare e thjeshte. Ka te beje me ate qe te shkrova me lart, qe po pregatisin dynjane avash avash. Psh ti flet me mua per konspiracion, thjeshte hipoteza. Une te sjell nje video, ku dikush, cuditerisht eshte lejuar ta publikoje propaganden, pikerisht kundra pronareve te internetit e medias. Ti menjehere me thua mua: S'ka mundesi te jete konspiracion. Nuk thithke fare nga jeta DeuS. Po te ishte konspiracion, te shkon mendja se do e lejonin te publikohej? ...dhe une i bie te mbyll gojen. Ketu qendron tere pidhsomlliku i politikes. Ping pong me mendjet e njerezve, ama efekti behet, ne pavetdije pregatitemi per rryma te reja..

Nese ti do te me thuash mua, se masonet egzistojne, por nuk jane aq te fuqishem..atehere kot qe flasim! Pasi ta kesh pranuar kete, nese thua qe keto te fuqishmit e bote kontrrolluesit, nuk kane dore mbi gjithcka qe po ndodh sot dhe se qellimet e tyre jane per nje bote te perkryer, atehere prape kot flasim..

Sic duket, videot ti i shikon dhe menjere i injoron, sepse refuzon ti pranosh si reale! Shume e bejne kete. Ca bejne panik dhe preferojne te jetojne ne boten e tyre imagjinare. Ca qeshin me to, sepse seriozisht nuk besojne asgje. Ca te tjere, preferojne ti analizojne dhe pasi te kene pyetur 100 te bejne sic mendojne vete, duke pranuar me koshence te plote qe nuk mund te ndryshojne dot asgje., vazhdojne jeten, por te pakten me vetedije per cfare po ndodh..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Te lutem shume DeuS, mos abuzo me ato cfare une te kam thene. Natyrisht , nese ti ke varur shpresat e njohurive te tua mbi konspiracionin ne video per budallenjte dhe provincialet atehere po me ardhkesh vertete keq.
    Une mbi konspiracionin di disa gjera te cilat shume pak njerez i njohin dhe qe nuk i ke pare ndonjehere ne video prandaj te lutem mos je aq i sigurt qe futem tek turma popullore. Une mendoj qe ti nuk ke arritur akoma te gjesh disa gjera te rendesishme mbi konspiracionin dhe kete e marr vesh kur te degjoj bindjet qe ke dhe qe nuk jane me shume sesa bindje turmash , ku ti nuk deshiron te fusesh veten. Prandaj studio perseri e perseri dhe mos u kenaq me pak.
    Tani e tutje te flasim per temen, sepse u zgjatem me gjera jashte teme.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Ok, po shkoj te bej mesimet

Une mbi konspiracionin di disa gjera te cilat shume pak njerez i njohin
    po me ardhkesh vertete keq...
    Flm, per keqardhjen...

Eshte reciproke!

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Te kthehmi te tema..?
    Shume kllonime , te pakten me jonjeriun, jane fakte te pamohueshme , te botuara dhe rikonfermuara neper literature me karakter shkencor!Prodhuar dhe ne lab. Dhe jo vetem. Fale progresit te metejshem ,eshte arritur ne ate qe quhet fekondacion artificilal(i cili ka provokuar,jo pak debate lidhur me aspektin moral). Noshta kete ka pasur parasysh ,edhe Darius , kur perdor termin;'fertilizim' ?
    Gjithe progreset e biologjise se riprodhimit ,jane krahasuar si deme me te renda se ato te fizikes berthamore ,pasi nje bombe atomike ,mund te vrase , mund te shkaterroje ,bile e fyen rende njerezimin, por nuk e ve ne diskutim gjithe egzistencen e tij, pasi mund edhe te mbrohesh prej tij.
    Kurse te kllonimi, shpesh futet ne nje terren te panjohur ,pasi modifikohen parametrat e prokreacionit dhe vihet ne pikepyetje naytra e vete species njerezore , ku nuk mund te dish se si te mbrohesh dhe mund te ishte ne dem te kolektivit!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brandon : 27-04-2009 mė 15:32
    La vida es un carnaval

.....
    Anėtarėsuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    EDhe une, sic ka afirmuar dikush me lart, besoj se shume gjera na jane mbajtur fshehur, dhe jo vetem Klonimi;
    Teknologia qe perdorim ne jeten e perditshe eshte 50 vjet mbrapa ne krahasim me nivelin efektiv te teknologjise te arritur nga shkenca.

CHE_GUEVARA Maska e CHE_GUEVARA
    Anėtarėsuar
    22-06-2007
    Vendndodhja
    REP.KOSOVES
    Postime
    5
    pajtohem me Darius... mendoj qe klonimi ne kuptimin e plote t fjales... eshte zhvillimi i embrionit brenda laboratoreve,,,, andaj ky mendoj qe nuk eshte klonim...

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ungjilli si bazė e jetės
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 22:59
  2. E verteta e krishterimit?
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-06-2006, 01:40
  3. Kriza e botės bashkėkohore
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  4. NjĖdimensionalitetin E QytetĖrimit PerĖndimor
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:02
  5. Emri Shqip Onomasiologjik "Arbėria" - Nezir Myrta
    Nga Henri nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-08-2002, 02:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •