A do te mundet dikush te me ndihmoje me ca materiale apo ne forme tjeter per kete teme me interesojne teknika per te bere nje web komercial...
A do te mundet dikush te me ndihmoje me ca materiale apo ne forme tjeter per kete teme me interesojne teknika per te bere nje web komercial...
Ēdo ditė qė jetojmė ėshtė njė mundėsi e veēantė
Nese keni probleme me Anglishten mund te me thoni tiu ndihmoj ne perkthim. Gjithmon nese keni probleme Anglishten nuk te keshilloj te marresh nje inisiativ te till, pasi kerkon perkushtim te madh. Per me teper mund te lexosh me poshte, i ke te detajuara dhe te shpjeguara te gjitha gjerat qe te duhen per nje commercial web.
Klikoni ketu per te pare informacionin.
do te me ndihmoje me ndonje material, liber apo dicka tjeter, nese do te ishte ne shqip do ishte edhe me mire
me duhet te bej nje pershkrim te teknikave per te bere nje WEB komercial,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Urijan : 19-04-2009 mė 17:47
Kerkoj ndjes, pasi e kam lexuar gabim. Mendova mos te duheshin te dhena per nje web commercial.
Nuk kam shum material ne Shqip per te ndertuar nje Web, kam vetem leksionet qe kam nxjer vet per:
Scripting:
PHP, ASP, JavaScript, Ajax, XML
Database:
MySQL, MSSQL, PostgreSQL
Gjuhe Programimi
VB, C++, JAVA
Po nuk besoj se jan te mjaftueshem, per nje person qe do te ndertoj nje web, dhe te jet webmaster i web-it me kaq pak. Duhet ti njohesh mire, dhe aq me teper te duhet te dish mire Anglishten, pasi nuk besoj se mund t'ia arish pa gjuhen baze Anglishten.
e di kete qe po e thua per Anglishten, por nese dikush ka materiale ose libre le te me jap ndonje link.
Te nisa disa libra qe mund te te ndihmojne per te mesuar bazat e atyre gjuheve te programimit, scripteve dhe databaseve. Nuk kam shum kohe ne dispozicion per te perkthyer materiale, dhe ato i kam bere sepse me duheshin materiale per t'i nxjer ne pune. Kur ti perfundoj ato libra qe kam ne dore, do ti nxjer ne forum. Nuk eshte e lehte pasi jani disa fjale qe nuk mund te pershtaten kollaj ne SHQIP. Pasi gjuha Shqipe nuk ka terminologjin e fjaleve qe jan me terma shkencore. Shpresoj te te kem ndihmuar me ato libra qe te kam derguar.
Ke dhe ketu ne forum dy tema qe ke C++ dhe VB ne Shqip:
VB Tema ridrejtuese.
C++ Tema ridrejtuese.
Suksese dhe urime per inisiativen e mar.
Nuk e kuptova kete pyetje por do te ndertosh nje webcomercial vete apo duhet te shkruash nje teme ne lidhje me kete pasi jane koncepte kompklet te ndryshme. Nese do te ndertosh vete te duhet "gjuhe programimi" per aplikacjone serveri interneti nese duhet te shkruash ne lidhje me to te duhesh shume me shume informacjone se sa ana programike.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
se pari me duhet te pershkruaj nje teme per kete problematik dhe me von do te pergatis nje WEB te tille
Krijoni Kontakt