Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 95
    Po Hyj...jane disa ndertime me shume ne forumen e relievit po datimi eshte ende i diskutueshem. Edhe nese nuk jane 200 mije vjecare, te pakten jane mbi 35 mije vjecare. Prape eshte domethenese.

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123

Kjo pllake e arit lundron diku ne gjithesi e qe eshte argumenti me real i shkences kjo pllake e arte eshte leternjoftimi i njeriut dhe sistemit tone diellor askund ne kete pllake ari nuk kemi as nje shenj te planetit nibur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 17-11-2009 mė 18:54

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Darius sipas sumerve njeriu eshte kriju nga bashkimi i ADN-se se njerzve primitiv dhe Anunakeve ??

Po xhamia. Sipas mitologjise sumere ne kohen kur ata erdhen ne Toke, ka patur vetem disa qenie primitive te ngjashme me majmunin dhe fale inxhinjerimit gjenetik u realizua krijimi i njeriut modern.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Po xhamia. Sipas mitologjise sumere ne kohen kur ata erdhen ne Toke, ka patur vetem disa qenie primitive te ngjashme me majmunin dhe fale inxhinjerimit gjenetik u realizua krijimi i njeriut modern.
    Me sa lexova aty thuhet bashkim i AND-se se njeriut primitiv dhe anunakit .

Pra kem nje ADN nga dy qenie te ndryshme dhe sigurishte edhe ADN e njriut ndryshon nga ajo e "jashtetokesorve" , por ADN e njeriut modern eshte e ngjashme me kafshet perveq se te njeriu kem nje kompleksitet me te madh se te kafshet , por eshte e njejta .

A thu mos edhe "jashtetoksoret" kane ADN te njejte , ja ose ska ndodh ky bashkim ADN-je

d.m.th.,tė gjitha rracat kanė prejardhje nga "njeriu modern" i krijuar nga Anunakėt ?

Sipas mitologjise sumere po. Megjithate ndihmesen me te madhe per te kuptuar gjithe kete koncept do ishte leximi i njerit prej librave te fundit te Sitchin, Libri I Humbur I Enkit. Une e kam dhe ne pdf ne anglisht, megjithate gjehet kollaj falas ne Scribt.com

Sipas mitologjise sumere po. Megjithate ndihmesen me te madhe per te kuptuar gjithe kete koncept do ishte leximi i njerit prej librave te fundit te Sitchin, Libri I Humbur I Enkit. Une e kam dhe ne pdf ne anglisht, megjithate gjehet kollaj falas ne Scribt.com
    Me sa kam kuptuar nga ato qė kam lexuar, David Icke i bėn oponencė Sitchinit kur diksutohet pėr kronologjinė e ngjarjeve, dhe ka shumė kontradikta tė forta pėr cėshtje thelbėsore nė vetė pėrmbajtjen e shkrimeve nė pllaka.
    Pavarėsisht se Icke mbėshtet nė pėrgjithėsi teorinė e Sitchinit, ai sjell argumenta qė rrėzojnė shumė interpretime tė Sitchinit.

Shume studiues te epikes e shkrimeve sumere kundershtojne ashper Sitchin. Icke ka dhe nje arsye tjeter me te madhe per ta kundershtuar ate. Sipas informacioneve qe ai ka marre, del se Sitchin eshte perfshire dhe ne gjera te tjera per te cilat nuk eshte tema e duhur ketu per te diskutuar por meqe ti dalan po e komenton Icken jam i sigurt qe e ke parasysh se per cfare po flas.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Njerzit qe jetojn ne tok, nuk jan te gjith nnjesoj,dhe nuk kan te njejten origjin.

E para gje qe bie ne sy eshte ngjyra, dhe karakteristikat e fytyrave te rracave te ndryshme.

Nuk eshte e rastesishme qe rraca e bardh ka dominuar gjithmon, duke filluar qe nga Sumeri,Egjipti,Ylleria(greqia antike),Roma e AMERIKA e cila eshte perandoria e kohes.

Ne Sumer u prodhua njeriu modern, dhe ai erdhi ne jet me nje mision(kolonizimin e tokes).Prej aty filluan te gjitha, njerzit e pare te bardh qe dolen nga laboratoret e Enkit,u perhapen si misionar, rreth botes, dhe kolonizuan hap pas hapi te gjith globin.

Gjenrata jon do ket shancin e madh per te pare te vertetat e medhaja qe do dalin ne shesh se shpejti.

Une e ndjej instiktivisht te verteten, edi qe kjo dit po afron, uroj me gjith shpirt qe kjo e vertet ti ndricoj njerzit sa me shum.

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Marredheniet Shqiperi-Greqi pas krijimit te shtetit te Kosoves?!
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 12-12-2012, 08:14
  2. E shtrenjta Liliana
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-11-2009, 17:06
  3. Feja e vertete
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  4. DOra Misterioze drejt krijimit
    Nga flurans ilia nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 07:04
  5. Mbi thelbin e krijimit
    Nga deti_bajri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-09-2004, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •