Shqiperia
Hungaria
Barazim
une se besoj se kemi shanse per vend te dyte
JO SEKS PARA MARTESE
Ose ndeshje te humbura pa lidhje ose ndeshje te shitura. Kesaj te sotmes nuk di ca emri ti ve. Sikur sdonin te benin gol dhe golin ja dhuruan hungarezeve. Sna kenaqen njehere, tere jeten si morracak kane luajtur...![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
katastrofe se cka po ndodh me kombetaren tone
www.votethenation.com votoni shqiperine
www.ballistet.org
Un qe ne ndeshjen me rumanine 6-1, jam komplet i zhgenjyer nga kombetarja jone.
Eshte e kot te shpresosh tek kombetarja jone kur komplet staffi jan cifute dhe qe u intereson vec leku.
Un p.sh sot e vura ne skedine 2-sh kete ndeshje.
Do thoni bera keq qe vura kundra shqiperise. Jo jo, se fitova pare.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
kokashta une e vura 2/x pj1/krejt ndeshja po me iku x
JO SEKS PARA MARTESE
Na tani cka mund te bejme kunder Danimarkes?
e kam thene me ate trajner diletant nuk ka shonce shqiperia !!! prandaj edhe ato dy vota qe fitonte hungaria si vura kot !!! gjithsesi duhet me shume se tifozlleku i nje kombi per te fituar apo per te barazuar nje ndeshje qofte edhe ne shpine tende !!! mend per here tjeter !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt