Postuar mė parė nga
BARAT
Kam cituar nje te ngashem me ju, prandaj nuk i vura emer.
[...si shpesh po te perseritet kjo tehuajtja e autorsive, lol...]
Ne fakt ai qe ke cituar eshte nga ato te llojit si ti, qe si quajte: argumente apo agrume servuar me gur piramidal te shijeve me ekscentrike te nje lloji patatoid pa principe e pa prioritete logjike.
(Ne fakt) - cfare kerkoje te deshmoje me ate citim? Aftesite tua ofenduese?
I njoh nga me pare! Tjeter?
Apo mos deshiron te thuash se e kisha gabim per punen e "copy-paste" pa cekur autorin?
Po flisnim per hipotezen ne Librin e Zhejit, jo per patatet; E as per Zhejin!
Po per hipotezen qe ze baze ne librin e tij.
Apo jo?...
Krejt cfar ben ti jane ca veprime te njohura si operacion i ciftit: "copy-paste".
Kjo veti e theksuar, besoj se edhe ti e di se "cilin prej nesh e ben te jete roboti?"
Prandaj ta kerkova COM-Portin pasi nuk di si te komunikoj ndryshe me ty.
-Per cilet "njerez" e kishe fjalen konkretisht?
Gur rri ne vicinitet te pashmangshem dhe organikisht te lidhur me ujin dhe burimet
Ky perfundim e vendos me shpatulla pas murit gjithe teorine e kote te Zhejit.
Nuk eshte "perfundim" - eshte "pohim"; te cilin nuk ke asnje mundesi ta kundershtosh!
- Me gjej nje gur tipik ne natyren e nje vendi ku nuk ka pasur kurre lum, te lutem.
[mos e kerko, - nuk do ta gjesh; perpos nese e sjell me vete ne xhep!]
Ti nuk lexon - ti 'merr' kopjen. Tani si te ta sqaroj une perbajtjen e tyre ty, kur ato qe shkruaj - nuk i kalon neper procesin e leximit fare?!
pyetje
vicinitet=kultura Vinca/piramida e Visokos~Gur/forme piramidale
Po tani keto pohime tua, - pyetje te duken?!!
Nese ti ato qe ne vend se t'i lexosh u ben copy-paste nuk merr i vesh, kjo te ben patate elektrike.
Miku a e ke kund te datoteke fjalen vicinitet ti? Mos ke bere short-cirquit asumption se "vicinitet" [nuk = me] "kuture"?!
Te ta them pak me shiqip ("vicinitet" me ate rast) - i bie: ne afersi te lumit...
Ne fakt cdo gje qe ke sjellur eshte perime plastike. Dhe devijim i temes drejte hesapeve tua me mua... fatkeqsisht perimet plastike nuk kane ndonje vlere dhe zejne hapesire qe ndryshe mund te shfrytezohej me fryte qe aktualisht mund edhe te perdoren per dicka.
si p.sh.:
Guri rri ne vicinitet te pashmangshem dhe organikisht te lidhur me ujin dhe burimet
dhe se:
Nuk ekzistojne "gure" jashte rrjedhave te lumenjeve.
Tani neqoftese kjo hedh poshte nje liber te tere, nuk eshte faji im por i atij qe e ka shkruar...
Ndonese une as qe ja mi interesuar te hedh poshte gje nga ajo qe ka shkruar Zheji, -perkundrazi.
Krijoni Kontakt