Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    Peja o qytet i bekuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2002
    Postime
    310

Ēfare ka ndodhur me flamurin ne Hene?

Postuar nga ILovePejaa
    Data: 12/24/01 1:02:35 pm

Po behen gati nje vite qe kur ne satelitin e planetit tone, pra ne Hene eshte zhdukur Flamuri Amerikane.

Siq dihet ne Hena nuk ka atmosfer, d.m.th ne Hene nuk ka re, nuk ka uje, nuk ka ere, nuk ka shi, as bore.

Linde pytja se si eshte zhdukur flamuri Amerikane?

Qka mendoni ju?
    no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    6
    o lovepeja !
    Tema qe keni ngritur duket shume interesante. Po Ka disa pergjigje.

Mund te themi:
    1. Qe dikush ka shkuar e ka marre dhe nuk na tregon
    2. Mund te themi qe dikush ka bere nje udhetim drejt henes, po qe asnji ska dijeni per kete udhteim.
    3.Mund te suposojme qe objekte te huaja si UFo mund te kene zbritur ne hene dhe ta kene marre flamurin. Por nga ana tjeter se besoj temen qe ke ngritur pasi nuk kam fakte qe ta vertetoj kete.
    Psh Mund te me detrgosh nje foto qe te tregoje qe ne hene ka mbetur vetem vendi ku ish ngulur flamuri?

Nese gjithcka qe ti thua eshte e vertete une kam nje pergjigje.por pergjigjen time do ta jap pasi te marr foton.

heres tjeter do diskutojme . Sa leke do paguje
    lennci i N'sync per te shkuar ne orbital station?

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Arsyetime shume te llogjikshme, vec ke haruar qe te vesh dhe renien e ndonje meteoriti.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    6
    hej ari!
    mire qe ma kujtove sme kish shkuar ne mendje fare. Mire sikur te pranojme se ra meteori, une doja te te thoja: A i bejne meteoret llogarite ekzakte me rene aty ku ish flamuri?Duket sikur rastesisht na dolen dhe meteoret si puna e astrologeve. nejse mo keto vec komente jane. Megjithese teme interesante.

Peja o qytet i bekuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2002
    Postime
    310
    Pershendetje te gjithe!

Nuk jam une qe e kam shkruare kete lajme por jane punetoret ne NASA dhe e kam lexuar para 6 muajve ne www.nasa.gov dhe e kam perkthyer vetem titullin e lajmit dhe asgje tjeter dhe kam bere nje analize duke thene qe Hena nuk ka atmosfere.

Sa i perket mendimeve te juaja i respektoj por, ka disa gjera qe nuk shkojne ashtu siq pretendoni. Une mendoj UFO-te kane qene ata qe kane marre flamurin ne Hene. Flamuri sa me kujtohet ka qene derguare ne Hene ne vitin 1994 apo '96 nuk jam i sigurte.

Ne nuk jemi te vetemit qe jetojme ne kete gjithesie, gjithesia eshte pa kufije dhe une mendoj qe ka jete pa kufij. Gjitheqka ne kete gjithesie eshte organizuare ne menyer prefekte.

Kalofshit mire.
    no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.

Korcavizion
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Ne Korce
    Postime
    29

Mos gabimisht

Mos gabimisht ekuipazhi qe dergoi flamurin Amerikan ne hene ka ngateruar intenerarin dhe e ka vendosur ne ndonje nga shkretetirat e shumta te Saharas!
    Ku mundesite e abuzimeve jane me te shumta se ne hene
    Dua mėngjez-ė e Majit
    kur kėndon bilbili i bukur
    kur fryn erėza e malit
    edhe qarku ėshtė i skuqur

Dua lulet-ė tė fushėsė
    nė mėngjez kur janė plot me vesė
    doēkat e bardha te ēupės-ė
    vete me vrap qė ti presė

Po nga gjithė ato mė parė
    dua mė shumė Shqipėrinė...

Citim Postuar mė parė nga ILovePejaa Lexo Postimin
    Postuar nga ILovePejaa

Po behen gati nje vite qe kur ne satelitin e planetit tone, pra ne Hene eshte zhdukur Flamuri Amerikane.

Siq dihet ne Hena nuk ka atmosfer, d.m.th ne Hene nuk ka re, nuk ka uje, nuk ka ere, nuk ka shi, as bore.

Qka mendoni ju?
    Kush tha qe nuk ka atmosfere?

Keto jane pallavrat qe na kane mbushur koken NASA dhe palacot e tjere qe kontrollojne informacionin. Duke qene se burimi i vetem i informacionit dhe kontrollit te tij ka qene dhe vazhdon te jete NASA, cdo fjale, teori apo 'prove' qe na eshte paraqitur eshte pranuar apriori pa patur mundesi verifikimi dhe mendimi ndryshe. Edhe ato vende te cilat kane patur mundesi te kene studimet e tyre te pavarura, perfshi Rusine dhe Kinen, jane pjese e te njejtes status quo ne lidhje me sekretet qe nuk duhet t'i tregohen mases se popullsise se Tokes.

Shiko me vemendje kete pjese dokumenti qe po e vendos si fotografi

Tani lexo nje pjese nga ky dokumenti i paraqitur ne Lunar and Planetary Science Conference, volume 5, page 475, (1974). dhe qe e gjen ne nje botim te Harvard-it ketu: http://adsbit.harvard.edu/cgi-bin/np...&filetype=.pdf

Etj...etj. Mjafton te besh nje search ne google dhe do habitesh nga ato qe do lexosh. Nuk jane fantashkence po gjera reale dhe shkencerisht te provuara.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Arsyet e zhdukjes se flamurit mund te jen te shumta, por kryesorja eshte se ne nuk do ta dim kurr sakt qfar ndodhi!!
    Vetem se mund te spekulojm, perderisa arsyet mund te jene: ndonje stuhi rere i ka nderruar vendin flamurit, jashtetoksoret e kan hequr ate, apo edhe vet njerzit kan zbritur me shum hera se qe ne e dim, ne siperfaqen e henes...
    shum informacion me vler ky nga Darius, rreth atmosferes se Henes, dhe kjo tregon qe mesiguri ka shum fakte tjera pak-ose-fare te njohura per neve(publikun e gjere)!!
    pershendetje!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Larguar Maska e lone_star
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Citim Postuar mė parė nga ILovePejaa Lexo Postimin
    Postuar nga ILovePejaa

Qka mendoni ju?
    Une shpenzova 10 minuta duke kerkuar ne google per nje lajm ose artikull te tille po s'gjeta gje...

Me dergon dot nje link nga e ke lexuar per zhdukjen e flamurit ne hene?

Respekte!
    E ardhmja e burrit tend varet nga ty Sibora, sa me afer meje ti aq me afer dikasterit burri yt....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Kush ju tha se "eshte zhdukur flamuri" ne radhe te pare se?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. E vrava burrin tim pasi mė keqtrajtonte..!!
    Nga Zemrushja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 09:13
  2. Grekėt: Shqiptarja mos prekė flamurin
    Nga zeus nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 22:49
  3. Pafajesi skocezit racist me flamurin shqiptar.
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-03-2005, 02:11
  4. Skoci, nė gjyq pėr flamurin shqiptar!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 12:04
  5. Historia e lundrimit qė nga kohėt e lashta
    Nga shendelli nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-05-2003, 13:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •