Une do te vete ne zjarr, jo ti. Kur une nuk merzitem qe do te shkoj ne zjar, nuk e di pse ti merzitesh per kete ?!!
Sa i perket hixhabit te them une se nuk eshte pjese e fese islame. Tani ti ke dy mundesi, ose te me besojsh ose te mos me besojsh!
Por te jesh mese i SIGURT QE UNE NUK FOLI KURRE KOT DHE PA FAKTE!!!
Nese ti je i besimtar musliman dhe i drejte ne zemer urdhero ketu para mejdanit na trego se ku shkruan ne Kuran qe femrat te mbajne hixhab!!!
Jam kurioz te di kete , kam lexuar Kuranin tre here dhe kerkundi nuk kam hasur ne Kuran qe Zoti ua ka be detyrim grave te vene hixhabin. Ku i dihet ndoshta me ka ik aj vargu ne Kuran , ja ku e ke ti shancen qe te me tregjojsh se ne cilin ajet Kuranor Zoti i detyron vajzat te vene hixhab!!!
Me Respekt
GV_USA
P.S. " Une jam MUSLIMAN I PASTERT - Ti dhe te tjeter jeni te perlyer sepse disa nga ju pas fjales musliman keni mbiermin "suni" ose "shia". Une keto mbiemra tek feja ime nuk i kam"
WE WILL NOT GO DOWN!
Ketu u kenaqke me se si te bekan presion keta ushtaret e Allahut![]()
Sara vendosi te djeg ferexhen. Ok, edhe pastaj? Fakti qe Sara qenka besimtare myslymane tregon fare mire qe ajo e di se c'thuhet ne Ku'ran per mbajtjen apo jo te ferexhes. Nqs ne Ku'ran nuk thuhet asgjekundi se nje femer eshte e detyruar te veri ferexhe, atehere do te thote qe Sara beri dicka kunder besimit te saj dhe thjesht ndoqi turmen. Tani Sares i erdhi mendja dhe paska vendosur jo vetem ta heqi por edhe ta djegi. Edhe pse pak me vonese por ka rendesi qe i paska ardh mendja. Dicka qe une nuk kuptoj ne kete mes eshte se pse Sara ka vendosur te beje kaq buje? Per mua eshte thjesht nje PUBLICITET dhe qe Sara do qe te bej pak emer ne Norvegji dhe asgje me teper. Nqs Saren e detyronte dikush tjeter ta vishte ate, atehere ajo duhet t'u tregoj vendin atyre dhe te bej ate c'ka ajo beson. Pse nuk e beri nje gje te tille Sara ne Arabi (nqs ka emigruar ne Norvegji qe andej kuptohet)?
Ne mbyllje thjesht dua te them qe per nje femer si Sara nuk kam ndonje simpati te vecante sepse thjesht po e perdor djegien e nje ferexheje per t'u bere me emer per vete. Une do te kisha shume respekt dhe simpati per Saren, nqs Sara do te ishte ne mes te Arabise Saudite apo vendeve te tjera myslimane dhe te bente c'eshte e mundur duke rrezikuar dhe jeten e saj qe femrat ne keto vende te kishin te drejta qe ato nuk i kane tani. Nje lajm i tille vertet ja vlen te sillet ketu dhe do ta pershendesja me kenaqesi, por kurrsesi nje lajm "filmash hollivudian" si puna e ketij.
o infiniti! e ku ka qene ndonjeher e mbuluar sarah a e vrare.
sara eshte thjesht nje aktore si ajo e fiksi.t ajo as qe ka qene e mbuluar ndonje here, dhe as qe e di pse grat muslimane mbulohen.
ajo thjesht ka kryer nje veprim shtazarak, dhe ka treguar qe eshte nje femer e ulet. kjo duket dhe ne forum qe pelqehel nga njerez te ulet.
e djeg sarah idjote por e vendosin amerkanet.angezet,gjermane etj
rradhe e ka u-tube
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altin55 : 08-03-2009 mė 22:30
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
Ncncncncnc hajde pastaj mos thuaj qe nuk civilizohen kollaj keta derra. Rrugace thote njeri, perverse thote tjetri... e shitur tek perendimi vazhdon nje i trete... Po normal, ku e njihni ju termin zgjedhje personale, respekt ndaj vendimit te tjetrit, e drejte per te ndertuar jeten si e ndjen dhe deshiron etj. Nga njera ane pellisni qe i perkisni fese te se drejtes, mos imponimit, dashurise e mirekuptimin, nga ana tjeter slini te zeze pa nxjerre nga goja. Po pse mer ca ka te keqe qe nje femer nuk e ndjen se ferexheja i ruan besimin apo e mban te paster nga joshjet dhe mekatet e kesaj bote? Pse paska ajo me pak vlera se nje tjeter qe se ka vene kurre as hixhab e as burka? Po ma merrni jeten kur thoni qe nuk ka imponim dhe e vene ferexhene me deshiren e tyre. Ncncncncn ketu afer ku jetoj kam ca mjeker cjape qe ne mes te Kanadase i mbajne grate si ninja nga koka te kembet te mbuluara. Qe thoni ju i ra njeres nje dite mbulesa e fytyres dhe i shoqi, nje shtaze arabie e enjti me shkelma ne mes te parkingut. I lumte dora kush mori policine ne telefon, e kapen per veshin birbon dhe brenda 48 oreve e degdisen mbrapsht ne Pakistan (ishte akoma claim refuge). Dhe ta degjonit si shante Kanadane dhe sistemin. Epo thashe me vete, te kesh 4 mendere e ti cash te katerta. Te vjen biri i botes nga shpellat, e ben njeri, i jep mundesine te jetoje, e mban shteti me welfare si parazit (ndersa une paguaj taksa per keta MF), i jep mundesine te praktikoje fene e tij, te ruaje kulturen e tij, i lejon xhamine dhe minaren, i thote jeto i lire dhe ndjehu si ne shtepine tende dhe ky zagar shkon e te kafshon doren qe i beri mire, aplikon ate lloj dhune ne mes te publikut pa ju dridhur as qerpiku i syrit dhe me pas mallkon dhe shan sistemin qe e pranoi gjithe bujari...ky eshte kulmi. Ah shtaza nuk behet njeri jo!!!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une i kam komshinj keto kafshe ne anen tjeter te murit dhe gati s'ka dite qe s'kellcet dajaku. Vetem ulerima, te qara grash e femijesh dhe perplasje e bertitje meshkujsh degjohen. Te shkretat gra, dalin jashte te mbuluara koke e kembe dhe sa shohin ndonje mashkull tek pragu i deres ia mbathin me vrap lart, a thua se pane ndonje vampir. Ca tu thuash e mesosh ketyre specieve te pashpresa?! Mire keta, se te pakten keshtu ia trasheguan te paret e tyre, por tek keta arinjte tane me fytyre njeriu qe kemi ne Shqiperi, Kosove e Maqedoni si do ia bejme?!
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Ngushellime familjes se Sares. Neser neper gazeta rrezik do lexojme ndonje fatwa...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Ne norvegji, eshte nje ligj i tillle per prostitucionin:
Eshte e lejuar te shesesh trupin por eshte e denuar me ligj te blesh te tilla sherbime
Dmth, mjere ai qe kapet lol.... prostitutat kane dale ne asistence sociale
Sa per ate qe dogji shamine, pune e saj. Shamine e saj dogji dhe jo te tjetrit.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
kjo seshte dasht te hjek ferexhen ne kete menyr ne menyr publike , , kjo sigurisht ka qen e paguar nga ndonje fe tjeter ,edhe e dyta nuk eshte ashtu si ka then ajo qe te kufizon feregjja FJEJA ISLAME TE LEJON TE ZGJEROSH DIJONIN NJEJT SIKUR TE TJERAT MUND TE BESH QFARDO PUNE TE NDERSHME QE DESHIROOJN femrat POR KJO MUND TE JET NDONJE KUDER QE DESHIRON TE BEJ SEKS ME NJE KONTINENT EDHE KJO NDORMAL QE NUK LEJOHET NE FEN ISLAME
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Krijoni Kontakt