Sa i shpejte qe je ne pergjigje, une jam njeri konkret dhe racional nuk dshiroj te me mbajsh ligjerata filozofike me nje ironi te pa shijshme.
Ti a e pranon apo jo me ato fjale dhe ato shprehje qe ke perdor ndaj personave qe nuk besojne si ti, se i ke ofenduar.
Nuk eshte morale se edhe une di shume pika te perbashketa ti permbledh ne nje fjale per te ofenduar por nuk eshte e hijshme.
p.s une nuk mund te detyroj dike te shkruaj apo te mos shkruaj, qellimi im ishte nese shkruan, shkruaj si ka hije dhe mos ofendo duke i gjeneralizuar sendet.
Nuk kam problem me njerezit qe nuk besojne si une sepse nuk i mas gjerat ne ate menyre. Dhe se kuptoj ti pse revoltohesh kur komenti im i drejtohet te pagdhendureve. Dhe jo, nuk pranoj asnje gje se kam ofenduar njeri. Njeriu ofendon vetvehten me gjerat qe shkruan e thote. Nese ai qe nuk beson njesoj si ti etiketohet me fjale rrugace, e perdale, e shitur etj... atehere ai qe leshon keto fjale meriton epitetet me 'te fisme' te kesaj bote. Kapish?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Tan kohen me akuzoni se fol kunder islamit ( gje qe kurre nuk e kam be as qe do ta bej ne ardhmeri ) dhe kur ju them te sjellni fakte, askush nuk e merr guximin te me tregoj se ku shkruan ne Kuran se femrat duhet te mbajne hixhab ose burka ?!!
Urdheroni , pres me padurim pergjigjen tuaj!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Edhe une Nexhat mendoja te njejten gje si ty, dmth qe Kurani nuk e detyron femren te mbulohet por ja konsultohu ketu http://www.forumishqiptar.com/showpo...85&postcount=6
Ti dhe kok trashet tjere as qe e keni lexuar tektsin tim, por vetem keni marr nje fraze te shkurtur dhe normalisht qe keni keqkuptuar.
Une thash qe nga koha e pejgamberit a.s e deri me tani, i bije qe ne kete periudhe kan ecur mbi kete toke rreth dhjetra apo qindra milarde muslimane...
Ndersa tani ne e dim qe nuk jan aq, por mbi nje miljarde.
ps, gostivari une me ty nuk flas, aq me pak ne kete vend, jo qe nuk kam guxim, por e tera qka flas me ty eshte e kote dhe humbje kohe
Ilion perkthimi i atij ajeti eshte komplet gabim. Fjala "mbi te gjithe trupin" nuk ekziston ne Kuranin ne gjuhen arabe. Perkthyesi e ka integruar kete fjale ne Kuranin shqip, duke u munduar te bej pershtatjen e atij ajeti dhe ka perfunduar duke futur ne perkthimin shqip gabim trashanik.
Per me shum lexo te njejtin perkthim ne gjuhen angleze.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Si shpjegohet qe te gjitha magjypet me mire dine kuranin se sa dine gjuhen shqipe. Asnjeri prej ketyre me siper nuk ka thene gje vetem blah blah blah....!
Nuk e di po paskam patur ide te keqe per gostivarin ... Me fal GV per paragjykimet!
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Un te sqarova se ajo ishte nje manipulim dhe asgje tjeter, sarah as ke ka veshur ndonjeher hixhab, ky eshte nje manipulim qe u duartokit nga ca kurva qe ishin aty. Kurse muslimanet ja dhane pergjigjen. ti cke qe e ke kete vinel bisedes kaq te ulet, apo ju ka shokuar ylli
ps;ta beri mire bruklin femra si ty ate pergjegji duan B...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altin55 : 09-03-2009 mė 21:00
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
A eshte bere fetar dikush nga ju pa ndihmasen prinderve?
Krijoni Kontakt