Close
Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 178
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Hixhabi apo mbulesa e femres ne Islam eshte obligim per femren sikurse qe eshte namazi, ti je i lir ose e fal namazin ose se fal askush nuk te detyron askush me dhun ta falesh namazin, keshtu eshte edhe hixhabi mbulesa e femres eshte obligim nga Allahu qe femra per hir te Allahut te mbulohet, por ajo eshte e lir dhe me bindje te vet duhet te mbulohet jo me detyrim. Nuk ka dhun ne Islam

I nderuar me ket qe ke then me lart, ke ber automatikisht kufer dhe kujdes te kisha keshillu te pendohesh per ate qe ke then dhe ti kerkosh Allahut falje per ket gabim te rend qe ke ber.

Allahu te udhezoft
    Ma gjej se ku shkruan ne Kuran se femra e ka obligim te vej hixhabin, dhe une do te besoj plotesisht!
    Cfarte te them une ty dicka tjeter?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    aty me poshte ne nikun tend qendron "besimtar musliman" te kisha preferuar te nderosh me besimtar i perlyer nga disa ngjyra te cilat ti i din se c`“qellim kan,ose ti nuk e njeh mir fen tende,njera prej ketyre gjerave duhet te jete,ti mos flis per gjera qe sua ke haberin o burr,se te thuash dic apo te japesh vendim lidhur me fene dhe mos dijsh kjo te shpie ne zjarr,kush te tha ty se ferexheja ka mbetur nga koha e injorances,ateher edhe grat e pejgamberit dhe muslimaneve paskan qen injorante,shih,njeher te shkrova ne privat se shkrova dicka qe ska te bej me islamin edhe tash perseri po del me keshtu shkrime,me beso se vec dyshoj ne identitetin tend,seppse nje musliman i mire sepaku nuk shprehet keshtu si ti,dhe nje po te them,bej cte duash vec mos haro se munafiket jan me te keqij se te gjith.....ke frig nga Allahu dhe denimi i tij
    Une do te vete ne zjarr, jo ti. Kur une nuk merzitem qe do te shkoj ne zjar, nuk e di pse ti merzitesh per kete ?!!
    Sa i perket hixhabit te them une se nuk eshte pjese e fese islame. Tani ti ke dy mundesi, ose te me besojsh ose te mos me besojsh!
    Por te jesh mese i SIGURT QE UNE NUK FOLI KURRE KOT DHE PA FAKTE!!!
    Nese ti je i besimtar musliman dhe i drejte ne zemer urdhero ketu para mejdanit na trego se ku shkruan ne Kuran qe femrat te mbajne hixhab!!!
    Jam kurioz te di kete , kam lexuar Kuranin tre here dhe kerkundi nuk kam hasur ne Kuran qe Zoti ua ka be detyrim grave te vene hixhabin. Ku i dihet ndoshta me ka ik aj vargu ne Kuran , ja ku e ke ti shancen qe te me tregjojsh se ne cilin ajet Kuranor Zoti i detyron vajzat te vene hixhab!!!

Me Respekt
    GV_USA

P.S. " Une jam MUSLIMAN I PASTERT - Ti dhe te tjeter jeni te perlyer sepse disa nga ju pas fjales musliman keni mbiermin "suni" ose "shia". Une keto mbiemra tek feja ime nuk i kam"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Ketu u kenaqke me se si te bekan presion keta ushtaret e Allahut

Sara vendosi te djeg ferexhen. Ok, edhe pastaj? Fakti qe Sara qenka besimtare myslymane tregon fare mire qe ajo e di se c'thuhet ne Ku'ran per mbajtjen apo jo te ferexhes. Nqs ne Ku'ran nuk thuhet asgjekundi se nje femer eshte e detyruar te veri ferexhe, atehere do te thote qe Sara beri dicka kunder besimit te saj dhe thjesht ndoqi turmen. Tani Sares i erdhi mendja dhe paska vendosur jo vetem ta heqi por edhe ta djegi. Edhe pse pak me vonese por ka rendesi qe i paska ardh mendja. Dicka qe une nuk kuptoj ne kete mes eshte se pse Sara ka vendosur te beje kaq buje? Per mua eshte thjesht nje PUBLICITET dhe qe Sara do qe te bej pak emer ne Norvegji dhe asgje me teper. Nqs Saren e detyronte dikush tjeter ta vishte ate, atehere ajo duhet t'u tregoj vendin atyre dhe te bej ate c'ka ajo beson. Pse nuk e beri nje gje te tille Sara ne Arabi (nqs ka emigruar ne Norvegji qe andej kuptohet)?

Ne mbyllje thjesht dua te them qe per nje femer si Sara nuk kam ndonje simpati te vecante sepse thjesht po e perdor djegien e nje ferexheje per t'u bere me emer per vete. Une do te kisha shume respekt dhe simpati per Saren, nqs Sara do te ishte ne mes te Arabise Saudite apo vendeve te tjera myslimane dhe te bente c'eshte e mundur duke rrezikuar dhe jeten e saj qe femrat ne keto vende te kishin te drejta qe ato nuk i kane tani. Nje lajm i tille vertet ja vlen te sillet ketu dhe do ta pershendesja me kenaqesi, por kurrsesi nje lajm "filmash hollivudian" si puna e ketij.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    o infiniti! e ku ka qene ndonjeher e mbuluar sarah a e vrare.

sara eshte thjesht nje aktore si ajo e fiksi.t ajo as qe ka qene e mbuluar ndonje here, dhe as qe e di pse grat muslimane mbulohen.

ajo thjesht ka kryer nje veprim shtazarak, dhe ka treguar qe eshte nje femer e ulet. kjo duket dhe ne forum qe pelqehel nga njerez te ulet.

e djeg sarah idjote por e vendosin amerkanet.angezet,gjermane etj

rradhe e ka u-tube

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altin55 : 08-03-2009 mė 22:30
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Ncncncncnc hajde pastaj mos thuaj qe nuk civilizohen kollaj keta derra. Rrugace thote njeri, perverse thote tjetri... e shitur tek perendimi vazhdon nje i trete... Po normal, ku e njihni ju termin zgjedhje personale, respekt ndaj vendimit te tjetrit, e drejte per te ndertuar jeten si e ndjen dhe deshiron etj. Nga njera ane pellisni qe i perkisni fese te se drejtes, mos imponimit, dashurise e mirekuptimin, nga ana tjeter slini te zeze pa nxjerre nga goja. Po pse mer ca ka te keqe qe nje femer nuk e ndjen se ferexheja i ruan besimin apo e mban te paster nga joshjet dhe mekatet e kesaj bote? Pse paska ajo me pak vlera se nje tjeter qe se ka vene kurre as hixhab e as burka? Po ma merrni jeten kur thoni qe nuk ka imponim dhe e vene ferexhene me deshiren e tyre. Ncncncncn ketu afer ku jetoj kam ca mjeker cjape qe ne mes te Kanadase i mbajne grate si ninja nga koka te kembet te mbuluara. Qe thoni ju i ra njeres nje dite mbulesa e fytyres dhe i shoqi, nje shtaze arabie e enjti me shkelma ne mes te parkingut. I lumte dora kush mori policine ne telefon, e kapen per veshin birbon dhe brenda 48 oreve e degdisen mbrapsht ne Pakistan (ishte akoma claim refuge). Dhe ta degjonit si shante Kanadane dhe sistemin. Epo thashe me vete, te kesh 4 mendere e ti cash te katerta. Te vjen biri i botes nga shpellat, e ben njeri, i jep mundesine te jetoje, e mban shteti me welfare si parazit (ndersa une paguaj taksa per keta MF), i jep mundesine te praktikoje fene e tij, te ruaje kulturen e tij, i lejon xhamine dhe minaren, i thote jeto i lire dhe ndjehu si ne shtepine tende dhe ky zagar shkon e te kafshon doren qe i beri mire, aplikon ate lloj dhune ne mes te publikut pa ju dridhur as qerpiku i syrit dhe me pas mallkon dhe shan sistemin qe e pranoi gjithe bujari...ky eshte kulmi. Ah shtaza nuk behet njeri jo!!!

Citim Postuar mė parė nga century Lexo Postimin
    o infiniti! e ku ka qene ndonjeher e mbuluar sarah a e vrare.

sara eshte thjesht nje aktore si ajo e fiksi.t ajo as qe ka qene e mbuluar ndonje here, dhe as qe e di pse grat muslimane mbulohen.

ajo thjesht ka kryer nje veprim shtazarak, dhe ka treguar qe eshte nje femer e ulet. kjo duket dhe ne forum qe pelqehel nga njerez te ulet.

e djeg sarah idjote por e vendosin amerkanet.angezet,gjermane etj

rradhe e ka u-tube

http://www.youtube.com/watch?v=VByrv...eature=related
    Ca ka te beje ky postimi jot me ate te timin qe me paske permendur?! Ti qenke per te vene duart ne koke mor zoteri po shko me mire falju Allahut dhe lutju te te japi pak tru se qenke berrnut fare.

Une i kam komshinj keto kafshe ne anen tjeter te murit dhe gati s'ka dite qe s'kellcet dajaku. Vetem ulerima, te qara grash e femijesh dhe perplasje e bertitje meshkujsh degjohen. Te shkretat gra, dalin jashte te mbuluara koke e kembe dhe sa shohin ndonje mashkull tek pragu i deres ia mbathin me vrap lart, a thua se pane ndonje vampir. Ca tu thuash e mesosh ketyre specieve te pashpresa?! Mire keta, se te pakten keshtu ia trasheguan te paret e tyre, por tek keta arinjte tane me fytyre njeriu qe kemi ne Shqiperi, Kosove e Maqedoni si do ia bejme?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Ngushellime familjes se Sares. Neser neper gazeta rrezik do lexojme ndonje fatwa...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin

Keta femra , me mire dot ishte te kerkonin te ndalohet prostitucioni ne Norvegji , sepse fatkeqesisht mbi 3000 femra ne Norvegji sot jan objekt seksual (prostituta).

Trishtim eshte kjo qe po ndodh , kjo per mua eshte cmenduri , keta po kerkojn te shkatrrojne femren , e jo ta bejn ate te lire.
    Ne norvegji, eshte nje ligj i tillle per prostitucionin:

Eshte e lejuar te shesesh trupin por eshte e denuar me ligj te blesh te tilla sherbime
    Dmth, mjere ai qe kapet lol.... prostitutat kane dale ne asistence sociale

Sa per ate qe dogji shamine, pune e saj. Shamine e saj dogji dhe jo te tjetrit.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    kjo seshte dasht te hjek ferexhen ne kete menyr ne menyr publike , , kjo sigurisht ka qen e paguar nga ndonje fe tjeter ,edhe e dyta nuk eshte ashtu si ka then ajo qe te kufizon feregjja FJEJA ISLAME TE LEJON TE ZGJEROSH DIJONIN NJEJT SIKUR TE TJERAT MUND TE BESH QFARDO PUNE TE NDERSHME QE DESHIROOJN femrat POR KJO MUND TE JET NDONJE KUDER QE DESHIRON TE BEJ SEKS ME NJE KONTINENT EDHE KJO NDORMAL QE NUK LEJOHET NE FEN ISLAME
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  2. Njė tezė greke: Problemi i ēamėve myslimanė
    Nga DYDRINAS nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 18:19
  3. Nektari I Vulosur I Xhennetit
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 10:47
  4. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46
  5. SHBA deklaron: I forti te rreh dhe nuk te le te qash!
    Nga DeuS nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 20:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •