Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 64
    Pėrshėndetje.

Personalisht me Vista nuk kam hasur ndonjė vėshtirėsi mbresėlėnėse. Pėrkundrazi me paketėn Microsoft Office Word & PowerPoint 2007 kam vėshtirėsi pėrshtatjeje (compatibilité) me programet e mėparshme. Punimet nė Word 2007 duhet ti kthej nė Word 97-2003 ose tė marr laptopin personal me vete.

Elna!

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Kam perdorur gjithmone XP profesionel dhe XP Home. Para ca muajsh instalova Vista . vetem dy dit e mbajta .Ishte shum e komplikuar ( sidomos per trurin tim lol ) Dhe e ktheva prap XP . Per mua eshte me e mire XP .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Vetem dicka dua tu them se kush perdor VISTA bejeni kompjuterin sa me shpesh update sepse akoma ka shume gjera qe i mungojne,Vista akoma ka shume pune per te bere une per vete nuk e kam pas problem ta perdor,por te genjen shume dhe solution qe te jep shume here s`jan korrekt.

Kaloni mire,

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Kam perdorur gjithmone XP profesionel dhe XP Home. Para ca muajsh instalova Vista . vetem dy dit e mbajta .Ishte shum e komplikuar ( sidomos per trurin tim lol ) Dhe e ktheva prap XP . Per mua eshte me e mire XP .
    Ne fakt eshte me i thjeshte per perdoruesit ne pergjithesi por sic e ka thene dhe Shpirt Njeriu ka shume gjera qe kane nevoje te rifreskohen dhe qe i mungojne. Personalisht spara e kam qejf. Me pelqen me shume XP Pro Media Center dhe nuk i ndahem edhe per nja 2 vjet te tjera deri sa Vista te kompletohet me te gjitha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Vista ka grafiket me shume se XP. Vista vetem nga merzitja dhe kritikat e perdoruesve mund te behet si Windows Millenium.

Vista Ultimate ka nje vecori qe te sinkronizon Outlook Express automatikisht. Nqs nuk ke nevoje per kete sinkronizim atehere Ultimate nuk ke nevoje. Por me Vista Ultimate kompjuteri punon me shpejt, eshte me mire.
    beqar

djal i mirė Maska e YPSILONI
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku kam rehatin (USA)
    Postime
    103
    Per mua XP eshte me i mire per tu perdorur,ndoshta nga qe kam kohe qe e perdore,kam 4 PC dhe te 4 me EX,bleva nje Laptop per nje shok tja coj ne shqiperi(dell) dhe ishte me Vista,pyeta ne best buy ku e bleva dhe me than nuk mund ti vesh XP se nuk ka support,pra shkurt XP PRO # 1
    LA LAKERS4EVER

Une per vete si darius km nja nje vit qe perdor windows xp media center.Me te mire nuk gjen>Sa per viten eshte goxha mire per grafiket qe nuk kane faer rendesi po per punen nuk eshte e kompletuar akome si windows.
    PS:SMOD ku vajti tema ime me Windows 7....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e ALM69
    Anėtarėsuar
    11-03-2007
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi Lexo Postimin
    Pėrshėndetje.

Personalisht me Vista nuk kam hasur ndonjė vėshtirėsi mbresėlėnėse. Pėrkundrazi me paketėn Microsoft Office Word & PowerPoint 2007 kam vėshtirėsi pėrshtatjeje (compatibilité) me programet e mėparshme. Punimet nė Word 2007 duhet ti kthej nė Word 97-2003 ose tė marr laptopin personal me vete.

Elna!

Provo merre Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats!!!

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

nuk do keshe me probleme!!!

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Une kam gati nje vit qe perdor Windows Vista Business ne pune dhe duke bere krahasimin me Windows XP qe e kam ne shtepi... me Visten humb shume kohe... programet jane me te ngadalta per vete faktin se eshte gjithe kohes ne update. Mendoj se derisa Vista te kompletohet perfundimisht XP mban vendin e pare, me vone te shohim.

Para disa muajsh kisha menduar te instaloja Vista ne pc time personale... por tani as qe me shkon ne mendje, jam shume mire me XP.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e soft-master
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Postime
    54
    Pėrsa i pėrket paraqitjes grafike ju kėshilloj tė pėrdorni ndonje version linux me compiz. Pastaj, nėse jeni i dhėnė pas Microsoft (dhe ėshtė normale pasi ėshtė akoma i domosdoshėm pėrdorimi i windows) them se tani pėr tani mė i miri ėshtė Windows XP. Service pack 3 e ka pėrmirėsuar. Vista pėr mendimin tim ėshtė thjeshtė njė "llupės" qė ha RAM pa kufi.
    Computer Engineering
    DEU

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •