Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58

Tema: Nostalgji

Mua fotot me erdhen me e-mail nga nje miku im. Nuk e di nga i ka gjetur dhe nese i ka te tijat apo te dikujt tjeter. Ne fund te fundit ato nuk kane asnje autoresi dhe as nuk po i merr njeri autoresine. Vete une se stimuloj plagjiaturen po ne kete rast smund ta quash te tille. Sidoqofte per te qene brenda po e theksoj, fotot nuk jane bere nga une dhe se di se kush eshte autori.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Mua fotot me erdhen me e-mail nga nje miku im. Nuk e di nga i ka gjetur dhe nese i ka te tijat apo te dikujt tjeter. Ne fund te fundit ato nuk kane asnje autoresi dhe as nuk po i merr njeri autoresine. Vete une se stimuloj plagjiaturen po ne kete rast smund ta quash te tille. Sidoqofte per te qene brenda po e theksoj, fotot nuk jane bere nga une dhe se di se kush eshte autori.
    Sa ēudi se dhe mua te njejtat foto me kan ardhur me E_mail nga nje mikja ime ne 14 shkurt ora 13.34.35,me mesazhin :

ē'mallu nje ēik me xhaxhin nqs te ka marre malli (kuptohet ne menyre ironike)kemi pas llap ne kohen kur nuk guxonte njeri ,nejse ,po me habit fakti qe mbas 5 ditesh ju vin dhe juve me E_mail dhe nga nje mik ,te thoja qe eshte i njejti person ,nuk mund ta them se mua mi solli nje femer dhe i kam akoma ne posten e arritur nuk i kam kanēeluar ,si jane njerezit sa kopjojne ....
    po ju jap ca te dhena me shume ,mund ta nxirrja te gjithe E_mail po nuk jam shume e zonja ne kompjuter, per te kuptuar po ,aty s'ma hedh njeri ,po te lash vete eshte pune tjeter....
    C8952362 jpg(24,5 kb)
    c4797546,jpg(25,6 kb)

e keshtu me rradhe ishin te gjitha 31 cope ,pikerisht nga keto te juajat, jo te atij djalit tjeter fotograf,ju pershendes ,se'' kemi miq me te njejtat shije''

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    dje me 20 shkurt, gazeta ndryshe kishte dale me artikullin kryesor" shqiptaret gjithnji harrojne historine" dhe kishte dy foto te busteve te skenderbeut dhe nene terezes. bashkengjitur ne faqe te pare.

Nenkuptimi?????

E ke gojen me sheqer!!!!
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Shqiptaret nuk e harrojne historin ,se akoma ne pergjim dhe spijuna i ke.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin

s'besoj qe as dariusi, as bvizioni i kane te tyret keto foto.

Ke te drejte. Une e kam theksuar ne fillim te postimeve te mija, se autoresia u perket autoreve te fotografite (te cilet per mua nuk jane te njohur) dhe faqja nga jane marre eshte skyscrapercity. Pra, eshte thjeshte nje forum internacional me seksion te caktuar per Shqiperine, ku anetare te ndryshem nga Shqiperia kontribojne me keto fotografi, te marra nga faqe te tjera, e te tjera...e kjo vete sinxhir.

Autoret e fotografive kane te drejten e plote te ndalojne publikimin e tyre, nese deshirojne. Deri ne ate moment, uroni vetem doren e tyre per punen e mire qe kane bere, dhe shijoni fotografite
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga BvizioN Lexo Postimin
    Ke te drejte. Une e kam theksuar ne fillim te postimeve te mija, se autoresia u perket autoreve te fotografite (te cilet per mua nuk jane te njohur) dhe faqja nga jane marre eshte skyscrapercity. Pra, eshte thjeshte nje forum internacional me seksion te caktuar per Shqiperine, ku anetare te ndryshem nga Shqiperia kontribojne me keto fotografi, te marra nga faqe te tjera, e te tjera...e kjo vete sinxhir.

Autoret e fotografive kane te drejten e plote te ndalojne publikimin e tyre, nese deshirojne. Deri ne ate moment, uroni vetem doren e tyre per punen e mire qe kane bere, dhe shijoni fotografite
    bvision,

jam shume dakord me ty,...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Keto fotot s'me sillkan kurrfare malli per vitet e shkura -- vetem trishtim, sidomos per rinine e prinderve tane te shkuar kot. Po kjo eshte historia jone e gjithmone do ndeshemi me te, na pelqen ose jo..

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Filmat e Kinostudjos - Nostalgji
    Nga rezi_Mynihut nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 19-11-2024, 13:08
  2. Ndihmoni njėri tjetrin
    Nga hiedi nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 513
    Postimi i Fundit: 23-06-2019, 15:48
  3. Nostalgji Adoleshence-Brezi 1975-1985
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 09:07
  4. Nostalgji
    Nga Leila nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-08-2006, 12:11
  5. Nostalgji !!!!!!!!!!!!!!
    Nga denku nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 24-03-2003, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •