U bo me nda kafe e cigare per tifozat e Milanit. Ncncncncncnc...![]()
U bo me nda kafe e cigare per tifozat e Milanit. Ncncncncncnc...![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Obobo filluan kta tifozet e Milanit si ata te Liverpoolit per Manchesterin.
Milani eshte dobet. Ska nevoje ta tregoje Interi kete sepse e kemi pare me te gjithe ekipet e tjera. Nga ana tjeter sesa i mire eshte Interi do e shofim ne daten 24 Shkurt. Une do e shof pak me afer se ju te tjeret se do jem ne stadium![]()
ose une nuk e kam par mire ndeshjen ose ju te milanit jeni duke folur per ndonje ndeshje tjeter!
se nga i gjetet 3 penallti inegzistuese ju e dini!
e pashe edhe domenica te berluskes dhe asnjeher nuk u fol per ndonje penallti por per simulime per pordhacakut inzag.
pse nuk e pranoni dhe ne vend qe te shani dhe ofendoni interin?
inter fitoi dhe kjo mjafton per tju mbyllur gojen. ne fushe ishit pse nuk shenuat???
apo julio cezar nuk ju lejoi?
tani mund te shpresoni qe mancester apo ndonje tjeter te rrafe interin se milani dhe juvja e kan humbur kete shans tashme!
rrini urte!
vari leshte
Qaheni per moxhin ju masanejPS: Deri dje e konsideroja te drejte vendimin e Gjykates Italiane per Moxhin, por kam filluar ti besoj profecise se Moxhit, i cili ka thene, bashke me trofeun qe mori ne tavoline, Inter do shpallet 4 here kampion i Italise. Kjo gje po duket qarte, ky eshte i 2-ti kampionat qe Interi ka mare favorizime te papara nga arbitrat.
Opo tarabosh me ju dhon se me filter nuk ju bo puneU bo me nda kafe e cigare per tifozat e Milanit.
Tani sa per ndeshjen.
Ai gol me dore i adrianos kushtezoi ndeshjen per Milan edhe pse nuk e dha veten dhe luftoi deri ne fund.Por te jemi realiste,inter ka shperdoruar shume raste ose me sakte adriano ka humbur dy gola te paster qe mund ta mbyllnin lojen qe ne fillim te pjeses se dyte.Per sa i perket penalltive,vetem nderhyrja ndaj inzagit ne zone ishte per penallti dhe kaq,por arbitri lejoi avantazhin sepse patoku kishte topin brenda zones dhe nuk shenoi cerri
Milan kishte nen kontroll topin pothuajse te gjithe ndeshjen (kjo tregohet nga statistikat) por me konkret ishte inter.Kur nuk shenon e peson,kjo eshte e vertetuar.
Gjithesesi me erdhi vertete keq per Milan sepse mund te barazonte por fati nuk ishte me ta mbreme.Mbi te gjitha ndeshja ishte shume e bukur dhe besoj se te gjithe jane argetuar.
Normale GOli u Shenua me Dore
si cdo tifoz kur humb do tenxjerri justifikime ama
Loja e mbremshme IShte e hapur Fare
goli u be me dore
Interi ishte me 12 lojtare se kishtre dhe Albitrin me vete
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Gjithcka mbreme ka qene te fitoj Inter pa mare parasysh me loje apo me Albiter.Skandaloze!
Sa per ndeshjen mendoj qe nje rezultat 2-2 do kishte qene me i realte.Po Najse, ske cka bene se gabime behen(edhe pse tek goli i pare u pa shume mire loja me dore) po ske cka i ben kane ndodhur edhe me pare keshtu dhe ndodhin sot, do ndodhin neser, ne Itali bene puna vaki keshtu.
Ka pasru raste te tilla edhe per Juventusin, Milanin, sot edhe per Interin, por te pakten mos thote kush qe ka ndonje klub qe eshte i paster.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
oliinter me thuaj deri kur festove mbreme fitoren e derbit ????
kam hallin e atij patriotit tem qe asht merzit e so di gja se ku shfry mram
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt