Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230

Problem me Forumin...

Nje pyetje kisha me Adminet e forumit. Shikoni njeher cfare problemi ka Albtelecom qe nuk lidhet me forumin. Nuk e kuptoje perse vendoset ip ne ban, kur me kete ip lidhet trecereku i Tiranes. Mua nuk me kushton asnje gje te futem me hide ip, po ndonje tjeter qe nuk mundet, do ri do presi dhe do mendoje se forumi ka probleme. Per nje apo dy kokra nuk kane pse te digjen 5000 kokra te tjere.

Pres nje pergjigje nga stafi i forumit.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Keni ndermend me na dhene ndonje pergj?
    Nga cmendet mer, ban Albtelekomit?
    Komplet idiotllik.

Une me albtelecom jam dhe hapet.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Une me albtelecom jam dhe hapet.
    Po albtelekom nuk ka vetem 1 ip ne total. Ka shum perderisa dhe trecereku i kompanive qe jane ne shqiperi punojne me backup-et e albtelekom. Po nese e kan problem administratoret lere mos ta heqin se sic e kam zgjidhur deri tani e zgjidh perher.

PĘON ska nevoje per deklarata aftesie ne perdorim proxy. Sic e sheh adminet akoma skane kthyer pergjigje. Bej durim dhe do marresh informacionin qe do. Nderkohe eshte mire qe ti mbash per vete menyrat e tjera qe perdor.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    PĘON ska nevoje per deklarata aftesie ne perdorim proxy. Sic e sheh adminet akoma skane kthyer pergjigje. Bej durim dhe do marresh informacionin qe do. Nderkohe eshte mire qe ti mbash per vete menyrat e tjera qe perdor.
    Une nuk po tregoje aftesit e mia ketu, nuk eshte vendi i duhur per te treguar se cfare jam i afte te bej. Une perderisa jam frekuentues i forumit, do te thot qe me pelqen pa hy ketu, ne nje menyre apo tjeter kjo gje per e drejta ime se si hy. Por une kur ankohem per nje problem dhe asnje nuk kthen pergjigje, cfare duhet te bej une ? Te ri te pres akoma duar kryq, deri para dy ditesh dhe une drejte e drejte mendova se kishte probleme forumi, me pas e mora vesh qe ip ime ishte ne ban. Perderisa une nuk kam komentuar me pas do te thot qe po pres pergjigjen e administratoreve, nuk po ngrihem te them qe kjo eshte padrejtesi pasi nuk i di une probleme qe mund te kete shkaktuar kjo ip qe posedoje pasi e kane shum veta jo vetem une.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet nė Bllog
    22
    Sa here qe keni probleme me lidhjen ne forum nisni email tek webmaster@forumishqiptar.com dhe na dergoni adresen ose adresat e IP prej te cilat nuk lidheni dot. Ne kete menyre merrni pergjigjen me te shpjet nga administratoret ne lidhje me problemin.

Albo

P.S Mos i postoni IP ne temat e forumit pasi konsiderohet informacion personal, niseni vetem me email.

Tema tė Ngjashme

1. Kur'ani dhe Bibla (Analizė)
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 31-07-2010, 11:45
  2. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  3. Bashkėpunoni me forumin shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-11-2003, 08:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •