Ai lloj OBE qe permende ndodh me shume ne rastet e NDE ose near death experience. Te arrish OBE me syrin e trete i bie qe ta kesh mbi 90 % efektiv si chakra. Me beso kete qe te them![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Atral projection ose OBE me vullnet te plot osht diqka tjeter prej NDE-s por pa dyshim se kan lidhje te ngushta njera me tjetren .
We are all Aliens
Degjo, mos e kalojme ne e lagu se lagu kete teme. OBE eshte fenomeni qe ndodh dhe ne NDE. E njejta shkeputje nga trupi fizik, e njejta ndjesi dhe i njejti perceptim sensorial. OBE qe flas une nepermjet syrit te trete kerkon nje hapje chakre prej me shume se 90 %. Dhe jo vetem kaq...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Jam e te njejtit mendim. Ndonese termi qe perdoret eshte i njejte, ne fakt ka te beje me dy gjera te ndryshme. Psh tek NDE shkeputja nga trupi behet nga faktore tjere, madje behet edhe ne forme te pavetedijshme dhe te panjohur. Ndersa tek syri i trete eshte dicka tjeter, ne kete rast OBE eshte metaforike, sepse ate qe perjeton ne ato caste eshte vetem imagjinata e inicuar enkas nga vet personi. Te pakten keshtu e kuptoj une, duke mos ju referuar asnje burimi tjeter. Pra ne castin qe ti hap chakren e syrit te trete, e gjithe vetevetja yte s'eshte me asgje tjeter pervec se nje vizion. Shkeputesh nga trupi duke u bere pjese e mendjes tende.
Madje vlen te permenden edhe reziqet e mundeshme nga hapja e chakrave. Sic lexova nje rast ku nje djalosh pas hapjes se chakrave eshte gjetur i 'stoned" dmth i gjithi i droguar, por rezultatet e analizave tregojne se ne gjakun e tij nuk eshte gjetur asnje shenje droge. Pra e eshte e rendesishme qe pas hapjes se chakrave, te besh dhe mbylljen e tyre po ne te njejten menyre, apo procedure. Ndersa varianti me i lehte eshte te biesh te flesh dhe chakrat mbyllen natyrshem.Dhe jo vetem kaq...
Meqe ne kete teme sollem materiale baze se c'jane chakrat, dobite dhe reziqet, dokumentare te ndryshem, metoda dhe teknika. Tani eshte mire te diskutojme pervojat tona. Mbase edhe mund te hezitoni te ndani pervojat e juaja personale, sidomos ato qe jane jashtezakonisht te frikshme...![]()
- The rest is silence.
Shume e drejte. Dhe kjo ndodh sepse hapja e syrit te trete te con ne ato realme qe nuk dihet se cfare gjen dhe kush ekziston. Kam lexuar disa raste (gje qe do e conte temen ne degezime te tjera) ku personi si ne rastin e ketij djali nuk ka qene me ne gjendje te kthehej normal. U shdnerrua ne nje robot te gjalle pa shpirt. Sepse ka nga ato qe i quajne soul traps dhe qe komandohen nga te tjera qenie astrale. Sic e thashe, tema ketu degezohet shume dhe sja vlen te kalohet ne ato nivele. Nje tjeter aspekt i syrit te trete eshte dhe Remote Viewing ose RV qe kam folur disa here ne kete nenforum. Edhe ne raste te tilla ka patur soul traps dhe personi ka mbetur thjesht fizik dhe nuk eshte kthyer me ne gjendje normale.
keto efektet Ansore qe len pasoja besoj se shkaktohen nga mos qenit te pregaditur te perballesh edhe me friken qe te kaplon gjat vizioneve frika e madhe ne nje gjendje te till ta humb kontrollin mbi vet veten dhe eshte shum e mundur qe me kurr te mos kesh kontroll mbi veten .
We are all Aliens
Jo thjesht ashtu. Efektet e ashtuquajtura anesore jane te pranishme gjithmone. Nuk eshte ceshtje frike sesa eshte ceshtje pergatitje shpirterore. Ne nje fare menyre i jep vete drejtim se ku do shkosh. Pra nje lloj komande. Ja pse eshte krijuar dhe 'miti' i pastertise se shpirtit. Si dhe ferri e parajsa.
ate e thash edhe une pa pregaditje shpirtrore frika qe mund te te kaploj ne nje gjendje te till eshte shum e rezikshm mu per arsye se ta humb kontrollin dhe nuk ke mendsi te kthehesh ne gjendje te me parshme ne "trupin tend" kjo eshte ajo qe un kam analizuar vet .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 06-02-2009 mė 11:00
We are all Aliens
Krijoni Kontakt