Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 137
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    nga vjen kjo urrejtje e serbeve ndaj shqiptareve te kosoves?

Po urrejtja e shqiptareve ndaj serbeve nga vjen ?

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    ...
    Krimi ne Kosove ka qene i organizuar nga vete kryepeshkopi Artemije, i cili ka organizuar rrjetin kriminel edhe ne kishat tjera filiala. Pra, ka qene krim i institucionalizuar kishtar dhe jo individual. Prandaj edhe populli i Kosoves i denoi kishat ne ate menyre. Keshtu qe nuk ka nevoje te qaheni sic beni ne kete forum per to...."ore kosovaret i dogjen kishat"....se nuk besoj se kane marr denim te pamerituar. Kishat dhe xhamiat dihet per cfare jane dhe jo te fillojne te merren me gjera qe jane jashte sferave te tyre, se perndryshe e marrin denimin qe e meritojne.
    Degjo mire dhe pa e zgjatur shume..., une nuk jam as pergjegjes per ē'fare ka bere Kryepeshkopi Artemije dhe po ashtu edhe Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqiperise nuk ka faj, pra i bie qe ke ngaterruar adrese.
    Por ne jemi ne Forum shqiptar pra midis patriotesh, ku besimi kalon ne plan te dyte, e si pra simbas teje, te japim llogari ne orthodhokset shqiptar, pasi kemi nje besim me serbet???
    Po atehere, ē'do te thonin bota per shqiptaret mysliman, pas 11 shtatorit?
    Asgje, pasi kush e ben fajin, le ta mbaje.
    Bota nuk eshte injorante si ndonje ketu, midis nesh ne Fsh.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Degjo mire dhe pa e zgjatur shume..., une nuk jam as pergjegjes per ē'fare ka bere Kryepeshkopi Artemije dhe po ashtu edhe Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqiperise nuk ka faj, pra i bie qe ke ngaterruar adrese.
    Por ne jemi ne Forum shqiptar pra midis patriotesh, ku besimi kalon ne plan te dyte, e si pra simbas teje, te japim llogari ne orthodhokset shqiptar, pasi kemi nje besim me serbet???
    Po atehere, ē'do te thonin bota per shqiptaret mysliman, pas 11 shtatorit?
    Asgje, pasi kush e ben fajin, le ta mbaje.
    Bota nuk eshte injorante si ndonje ketu, midis nesh ne Fsh.
    Kush po e fajeson more kishen ortodokse shqiptare?!

Jeni ju vete ata, qe i gjykoni shqiptaret e Kosoves per ato ca ndodhi ne vitin 2004, edhe pse edhe une mendoj se ka qene gabim, mirepo ajo ka qene si rezultat i urrejtjes qe vete paria pravosllave/ortodokse serbe ka ngjallur tek shqiptaret e Kosoves. Dhe ka qene e njohur per te gjithe se roli i objekteve pravosllave kishtare ne Kosove ka qene nen sherbim te armates jo te rregullt / paramilitare serbe.

Jo more ne kosovaret nuk e identifikojme kishen shqiptare te Nolit me ate te artemijes, por jeni disa nga ju qe identifikoheni me ta dhe i qani sot e kesaj dite se sa shume kane hequr ata "engjuj qiellore" nga shqiptaret musliman.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Po urrejtja e shqiptareve ndaj serbeve nga vjen ?
    Nuk me dhe ndonje pergjigje per pyetjen qe te bera. Po keshtu eshte kjo pune njeher ta hipa dhe njeher ma hipe. Te gjithe jane fajtore ne ballkan.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    WoW!!!

Ne mbrojtje te serbve tani?

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk me dhe ndonje pergjigje per pyetjen qe te bera. Po keshtu eshte kjo pune njeher ta hipa dhe njeher ma hipe. Te gjithe jane fajtore ne ballkan.
    Po vec mos harro se ai qe qeshe i fundit, qeshe me embel.

Te paret kemi qene dhe te fundit do te mbetemi ketu! Une e di cfare pergjigje pret ti, mirepo harron ti se urrejtja shqiptaro-sllave daton qe nga shekulli i VII -VIII, kur ata erdhen ne Ballkan,si fise nomade, sherbetore ilire erdhen ketu...medemek sllave / servants, servs de!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 26-02-2009 mė 12:09

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Po vec mos harro se ai qe qeshe i fundit, qeshe me embel.

Te paret kemi qene dhe te fundit do te mbetemi ketu! Une e di cfare pergjigje pret ti, mirepo harron ti se urrejtja shqiptaro-sllave daton qe nga shekulli i VII -VIII, kur ata erdhen ne Ballkan,si fise nomade, sherbetore ilire erdhen ketu...medemek sllave / servants, servs de!
    po, dhe inatin e kishin vetem me shqiptaret:P sllavet kishin pushtuar pothuajse gjith ballkanin. Per mua urrejtja sllavo-shqiptare filloi qe pas luftes se fush-kosoves. Apo ti kujton se sllavet ateher quheshin serbe e shqiptaret shqiptar?!
    xfiles

O korcar ku do te dalesh me pyetjet e tua? Spo te marr vesh. Pyet qe pse serbet kane inat shqiptaret dhe pergjigjen qe po merr sikur spo e gelltit dot. Atehere po te pyes une ty cfare mendon ti, ku e ka burimin kjo urrejtje?

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    O korcar ku do te dalesh me pyetjet e tua? Spo te marr vesh. Pyet qe pse serbet kane inat shqiptaret dhe pergjigjen qe po merr sikur spo e gelltit dot. Atehere po te pyes une ty cfare mendon ti, ku e ka burimin kjo urrejtje?
    Une ta dhashe pergjigjen ne vija te trasha, por meqenese ngulmon atehere lexo postimin tim Nr 7
    xfiles

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    po, dhe inatin e kishin vetem me shqiptaret:P sllavet kishin pushtuar pothuajse gjith ballkanin. Per mua urrejtja sllavo-shqiptare filloi qe pas luftes se fush-kosoves. Apo ti kujton se sllavet ateher quheshin serbe e shqiptaret shqiptar?!
    Jo servet quheshin atehere shkie, forme e shkurt per skllave!

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mercator & InterSport, investon nė njė qendėr tregtare nė Shqipėri
    Nga shoku_sar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 17-12-2009, 02:05
  2. Linux nė shqip: projektet, pėrkthimet, libraritė
    Nga Ardi_Pg_ID nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-04-2008, 17:13
  3. Pastrim i celularit.
    Nga benseven11 nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 10:46
  4. SHBA: Pastrim parash nė Bankėn Kombėtare Shqiptare
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2005, 11:11
  5. Ndihme ne Projektet edhe disertations
    Nga Eglantina_A nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-10-2002, 15:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •