Degjo mire dhe pa e zgjatur shume..., une nuk jam as pergjegjes per ē'fare ka bere Kryepeshkopi Artemije dhe po ashtu edhe Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqiperise nuk ka faj, pra i bie qe ke ngaterruar adrese.
Por ne jemi ne Forum shqiptar pra midis patriotesh, ku besimi kalon ne plan te dyte, e si pra simbas teje, te japim llogari ne orthodhokset shqiptar, pasi kemi nje besim me serbet???
Po atehere, ē'do te thonin bota per shqiptaret mysliman, pas 11 shtatorit?
Asgje, pasi kush e ben fajin, le ta mbaje.
Bota nuk eshte injorante si ndonje ketu, midis nesh ne Fsh.![]()
Kush po e fajeson more kishen ortodokse shqiptare?!![]()
Jeni ju vete ata, qe i gjykoni shqiptaret e Kosoves per ato ca ndodhi ne vitin 2004, edhe pse edhe une mendoj se ka qene gabim, mirepo ajo ka qene si rezultat i urrejtjes qe vete paria pravosllave/ortodokse serbe ka ngjallur tek shqiptaret e Kosoves. Dhe ka qene e njohur per te gjithe se roli i objekteve pravosllave kishtare ne Kosove ka qene nen sherbim te armates jo te rregullt / paramilitare serbe.
Jo more ne kosovaret nuk e identifikojme kishen shqiptare te Nolit me ate te artemijes, por jeni disa nga ju qe identifikoheni me ta dhe i qani sot e kesaj dite se sa shume kane hequr ata "engjuj qiellore" nga shqiptaret musliman.
WoW!!!
Ne mbrojtje te serbve tani?
Po vec mos harro se ai qe qeshe i fundit, qeshe me embel.
Te paret kemi qene dhe te fundit do te mbetemi ketu! Une e di cfare pergjigje pret ti, mirepo harron ti se urrejtja shqiptaro-sllave daton qe nga shekulli i VII -VIII, kur ata erdhen ne Ballkan,si fise nomade, sherbetore ilire erdhen ketu...medemek sllave / servants, servs de!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 26-02-2009 mė 12:09
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
O korcar ku do te dalesh me pyetjet e tua? Spo te marr vesh. Pyet qe pse serbet kane inat shqiptaret dhe pergjigjen qe po merr sikur spo e gelltit dot. Atehere po te pyes une ty cfare mendon ti, ku e ka burimin kjo urrejtje?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt