a ka ndonje te interesuar qe do te bleje duhan me te dredhme ketu ne londer apo ne rrethinat pereth eshte duhan i paster shqipnie
nese doni me kontaktoni!!![]()
a ka ndonje te interesuar qe do te bleje duhan me te dredhme ketu ne londer apo ne rrethinat pereth eshte duhan i paster shqipnie
nese doni me kontaktoni!!![]()
failure is not an option!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
dea ti te surprizon !!! njehere do te behesh dado njehere do te behesh duhanshitese paske nje shumellojshmeri tipesh !!! bravo![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ndryshe quhet periudha e menostopit![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Un nuk habitem fare per kte tem qe keni hapur...sepse jan gjera qe kan ndodhur.
Dhe ka dhe shum njerez qe blejn cigare nepermjet internetit,sepse i blejn dhe me lire ,sesa shiten neper dyqane
Jo un nuk e kam len duhanin .....por e kam shtuar me teper ,te themi
Po nje pytje kam .....me sa e ke cmimim ?????
Dhe posta hyn dhe ne kte cmim??? apo eshte ekstra
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
How much does it cost? I can buy half-price
si antare e forumit![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Dea ku te gjejm moj qe te marim nje cigare sa per prove ,nese eshte tarabosh dua nja5kg une mi se kemi shum duhanpirsa ne fis .thuam post codin moj ku jeton?
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 21-01-2009 mė 20:09
£85???????????????? LOL .......................me8500 te vjetra eshte ne alb mi po me thone keta duhanxhinjte qe kam afer. nejse nese e ke £85 mos me shkruaj fare eshte cmim qesharak .
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt