Tipi ideal
duhet me lexu ndonje liber me ti dhene karakteristikat
ajo qenka grudel gruja me shkop ne dore, e mjere ai pastaj![]()
Tipi ideal
duhet me lexu ndonje liber me ti dhene karakteristikat
ajo qenka grudel gruja me shkop ne dore, e mjere ai pastaj![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
ne fakt se pata te nevojshme te germoja fantazine per te pershkruar idealen se ne fakt kam pershkruar thjesht bashkshortin qe kam dhe mos u vini ne merak se e kam gjet ate qe kam kerkuar por shqetsohuni per vete lol se kaq shume radhe sa paska ketu per te gjet idealin si zor tu vi radha te gjeni dicka eshte bere si radhe e qumshtit ne kohen e xhaxhit qe vetem 7 te paret merrnin![]()
failure is not an option!
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Kur je në moshën e adoleshencës gjithçka është e mundur edhe ideali edhe idealja.![]()
Në realitet, të kërkosh partner ideal do të thotë të ëndërrosh se në fakt jo se vështir gjendet, por thjesht nuk ekziston.![]()
Lumturia nuk vjen vetë, atë duhet ta krijojmë ne.
Mire e kane disa nga parafolesit qe thone se nuk ekziston idealja.
Megjithate per mua nje vajze qe te hyje brenda kritereve duhet te kete nje cilesi thelbesore:
E qeshur.
se du tip ideal....s'jam as vet, mjafton te jet normal.
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Tip ideal mashkulli eshte ai i cili nuk ka tipare, sjellje, karakteristika, vecori si te femres.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt