Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    224

Në kërkim të "tipit ideal".

Do te doja qe me kete teme ju te pershkruani per mua dhe per te gjithe ata qe po lexojne kete forum nje tip te vecante. Cili eshte tipi i partneres ose partnerit qe do ju joshte deri ne ate pike sa ju do te benit gjithcka per te. Cdo gje qe do te te afronte me te do ta benit. Nuk do donit gje tjeter ne kete bote vecse ti pelqenit. Do te magjepste tere qenien tuaj.
    Po filloj me mendimin tim. Ne aspektin fizik do te pelqeja nje vajze te hijshme me sy te bukur dhe te gjalle. Te dije te vishet ne menyre shume elegante. Te jete e qeshur dhe me nje gezim te papermbajtshem. Ze shume te bukur dhe shume femeror. Te jete shume origjinale dhe shume e qete ne xheste. Shume e embel dhe me karakter shume te bute. Te jete eksperte ne dhenien dhe ne marrien e vemendjes me te tjeret. Te dije te sillet lirshem ne prani te te tjereve.
    Sigurisht jane te rralla ato qe i zoterojne te gjitha keto dhe kjo nuk do te thote se duhet te bejme shume naze deri sa te gjejme idealen. Por dua qe ne te njohim me mire mentalitetin e gjinise se kundert ne keto faqe.

AJSBERG

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    sa me ngjaka mua ky karakteri qe paske pershkruar me larte! mos njifemi gje?
    ideali per mua eshte ne anen fizike te kete nje trup te bukur jo shume muskuj por te lidhur pa bark e urrej barkun ke mashkulli, te kete dhembe te bukur dhe sy te gjelber dhe te jete dicka midis handsome and sweet. Ndersa si karakter do me pelqente dikush qe te kete nje intelegjence me shume te lindur se sa te kultivuar, te jete cheeky dhe me humor te kete force dhe guxim te caj ne jete dhe sigurisht te jete i qete dhe i matur te mos jete impulsiv tipat imulsiv me acarojne te mos kete vese dhe komplekse si i ndrojtur, koprac, arrogant e gjera si keto.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DEA27 : 12-01-2009 më 16:07 Arsyeja: wasnt good enough
    failure is not an option!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Pse ekziston?

p.s. Ajzberg cdo gje me shume e paske ore

Darius pse kaq pesimist.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga AJSBERG Lexo Postimin
    Do te doja qe me kete teme ju te pershkruani per mua dhe per te gjithe ata qe po lexojne kete forum nje tip te vecante. Cili eshte tipi i partneres ose partnerit qe do ju joshte deri ne ate pike sa ju do te benit gjithcka per te. Cdo gje qe do te te afronte me te do ta benit. Nuk do donit gje tjeter ne kete bote vecse ti pelqenit. Do te magjepste tere qenien tuaj.
    Po filloj me mendimin tim. Ne aspektin fizik do te pelqeja nje vajze te hijshme me sy te bukur dhe te gjalle. Te dije te vishet ne menyre shume elegante. Te jete e qeshur dhe me nje gezim te papermbajtshem. Ze shume te bukur dhe shume femeror. Te jete shume origjinale dhe shume e qete ne xheste. Shume e embel dhe me karakter shume te bute. Te jete eksperte ne dhenien dhe ne marrien e vemendjes me te tjeret. Te dije te sillet lirshem ne prani te te tjereve.
    Sigurisht jane te rralla ato qe i zoterojne te gjitha keto dhe kjo nuk do te thote se duhet te bejme shume naze deri sa te gjejme idealen. Por dua qe ne te njohim me mire mentalitetin e gjinise se kundert ne keto faqe.

AJSBERG
    nuk egziston,e ke kot,nuk ka as femer as mashkull ideal,ka vetem persona te jashtezakonshem por dhe keta plot me te meta.
    shendet
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    :sa me ngjaka mua ky karakteri qe paske pershkruar me larte! mos njifemi gje?
    ideali per mua eshte ne anen fizike te kete nje trup te bukur jo shume muskuj por te lidhur pa bark e urrej barkun ke mashkulli, te kete dhembe te bukur dhe sy te gjelber dhe te jete dicka midis handsome and sweet. Ndersa si karakter do me pelqente dikush qe te kete nje intelegjence me shume te lindur se sa te kultivuar, te jete cheeky dhe me humor te kete force dhe guxim te caj ne jete dhe sigurisht te jete i qete dhe i matur te mos jete impulsiv tipat imulsiv me acarojne te mos kete vese dhe komplekse si i ndrojtur, koprac, arrogant e gjera si keto.
    DEA27 tipa te tille i gjen vetem tek bluemoon o tek harmony se ne jeten reale vallai cik si e pamundur qe te egzistojne... po ti mos u terhiq... shpresa vdes e fundit
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    DEA27 tipa te tille i gjen vetem tek bluemoon o tek harmony se ne jeten reale vallai cik si e pamundur qe te egzistojne... po ti mos u terhiq... shpresa vdes e fundit
    une them te provoje, te porvoje, te provoje,

se ose e gjen,

ose ,

ndergjegjsohet.

por try and try again girl

you succesed at last!!!
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    varet se c'a kuptoni ju me ideal njehere . Nga kush kendveshtrim e sheh . Se ka njerez ideal . Psh X qe une e dua eshte ideal per mua. I D E A L per Mua .

Ideal nuk do te te thote perfekt. Beni pak dallimin njerez . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Pse ekziston?

p.s. Ajzberg cdo gje me shume e paske ore
    Po egiston ne libera dhe neper filma ......

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në kërkim të lumturisë – Thirrje ndaj jomuslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:16
  2. Ekstradohen dy shtetas te shpallur ne kerkim per vrasje
    Nga AlbaneZ në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 05:47
  3. Në kërkim të hebrenjve të vjetër të Sarandës
    Nga Hyllien në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-06-2004, 09:27
  4. Në kërkim të avangardës...'e PËR-7-SHME'
    Nga Dita në forumin Enciklopedia letrare
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 11:02
  5. programet dhe faqet me te mira per te bere kerkim ne internet
    Nga benseven11 në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 19:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •