Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 125
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Lajm interesant. Shqiperia po ecen me hapa shume me te perparuara se dhe vendet me te zhvilluara. Ky nuk eshte thjesht proces per karte identiteti Futja e gishterinjve dhe ADN ka nje tjeter emer: SKEDIM... Bravo, do jemi nga vendet e para qe do kontrollohemi edhe kur shkojme ne banjo.
    Fiks kjo eshte, se do kontrollohemi kudo qe te shkojme, por ca ti bejm, kto jan kushtet per te hyre ne ate europe kucke. Po me ne fund po arrihet dicka qe te gjith shqiptaret te levizin lirshem kudo neper bote, edhe kjo eshte goxha arritje (ka edhe efekte ansore, por jemi gati ti provojme).
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Jo jo, nuk jane aspak keto kushtet per te hyre ne Europe se vete Europa ska karta te tilla identiteti. Po mesa po shoh une dhe kur te promovohet mikrochip si menyre identifikimi madje dhe mjekimi, banka, shkollimi etj Shqiperia do jete e para qe do e provoje. Paska ndryshuar strategjia e mjeshtrave qe levizin fijet. Spo e zgjas me shume, mesa duket se kuptoka njeri se cfare do te thote nje skedim i tille. Rrugetim te mbare drejt humbjeve te lirive themelore.

p.s. Kuriozieti vret macen thote anglezi po ne kete rast kurioziteti per te lexuar mund te hapi syte per te mbijetuar. Kerko ne google Verichip dhe RFID.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga genti1972 Lexo Postimin
    po emigrante cfare afatesh kane dhe si ,ku do aplikojne
    Afate nuk kane, por sipas projektligjit te miratuar çdo emigrant shtetas shqipetar, nuk do lejohet te kaloje kufinjte ,per tu rikthyer aty ku jetojne e punojne, pa u pajisur me karten e identitetit.

Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Po femijet ne ç'fare moshe do te fillojne te paisen me karte indetiteti ?
    Personat mbi 18 vjeç.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Jo jo, nuk jane aspak keto kushtet per te hyre ne Europe se vete Europa ska karta te tilla identiteti. Po mesa po shoh une dhe kur te promovohet mikrochip si menyre identifikimi madje dhe mjekimi, banka, shkollimi etj Shqiperia do jete e para qe do e provoje. Paska ndryshuar strategjia e mjeshtrave qe levizin fijet. Spo e zgjas me shume, mesa duket se kuptoka njeri se cfare do te thote nje skedim i tille. Rrugetim te mbare drejt humbjeve te lirive themelore.

p.s. Kuriozieti vret macen thote anglezi po ne kete rast kurioziteti per te lexuar mund te hapi syte per te mbijetuar. Kerko ne google Verichip dhe RFID.
    Kjo historia e mikrochipeve ka kohe qe ka dale ne qarkullim.

ps; jo pa arsye kartat e identitetit edhe pasaportat po behen model spanjoll, sepse ne Barcelone jan testuar fillimisht mrikrochipet (mesa kam degjuar).
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Kjo puna e ADN-se prek privatsine e personit dhe eshte gur themeli per kontrollin total te jetes se nje personi.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Kush bo naj krim le t'i djegë në sobë mollzat e gishtave dhe shpëton njëherë e mirë.
    Life's too short to remove USB safely.

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Mesa duket Amerika dhe aleatet e saj europiane duan te eksperimentojne me Shtetin tone punen e ketyre kartave me chip. Bravo bravo, gjithmone ne Shqiptaret kemi qene si nje zhabe laboratori eksperimental.
    Albanian Perandory

Duhen gishtat, retina dhe ADN per te marre keto leternjofitmet e reja, apo po e kuptoj gabim une?

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Cudi, me keto kerkesa per karta indetiteti duket sikur te gjithe shqiptaret do fillojne pune ne Nasa. Une per vete nuk ia lejoj vetes qe te nxjerr nje karte te tille indetiteti. I want to be free. Po e pash te lehte do ndyshoj dhe nenshtetesine... U pa kjo puna jone Po na e shkulin krenarine qe jemi shqiptare me dhune nga kraharori.....

Cudi si nuk ngrihen turmat e njerezve te kerkojne te hiqen keto rregulla kaq te rrepta qe cenojne privatesine. Pa u thene partia s'leviz njeri.

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. A jane keta muslimanet qe ne duhet ti ndjekim!!!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 00:55
  3. Powell: Do te ndjekim nje politike te jashtme agresive
    Nga Kryeplaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 19:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •