Nje pergezim nga ana ime dalan materiali qe na sollet eshte me te vertet interesant dhe mbi te gjitha teper i ēmuar!
Deshmi dhe kryeveper !
Mbesim te mahnitur pasi lexojmi autorin, kemi pershtypjen qe ai vete eshte nje kallxues, flete permes gojes se nje "njeri te urtė" si nje kujdestar qe ruante vetem per ne ēelsat e Tempullit te Dodones se lashtė !
Neve tani na mbetet barra mbi supe qe ta zberthejmi kete enigmė, trasheguar brez pas brezi se Dodona eshte ne mesin tonė, mjafton ti mbyllim syte dhe te meditojmi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 27-01-2009 mė 17:20
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Pune e paqme Dalan
Te falenderoj nga zemra.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ej kjo ndoshta eshte aresyeja se perse shqiperia ka ngelur ne kete gjendje! Sepse si vendi i zeusit qe eshte normalisht qe tani eshte jasht mase e uryer nga keto kuēedrat qe duket se kan mare pushtetin kohet e fundit po jam i bindur qe zeusi jone s ka per te na haruar!
Se zoti vete e tha me goje
gjitha kombet shuhen permbi dhe
po shqiperia do te roje
se per te per te luftojme ne!
Edhe nga une Dalan, Falemnderit!
Urime dalan pergezimet e mija per menyren e paraqitjes ne origjinalte punimit.
Nuk besoj se e di vetem une qe pasazhet jane marre nga libri Hahn-it, jo?
Krijoni Kontakt