Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 114
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    ajzberg-me kenaqe

persa ju perket atyre mjeteve qe Dalani me Darius po na i mbajn sekrete --une nuk kam asnje njohuri-por ne se dikush di te na thoje dy fjale mire do ishte se mbase na kujtohet edhe neve ndonje lidhje me ato mjetet.

sipas mikut time ajzbergut vetem ne pleqet paskemi ngelur sote ne forum--boooboo e zbuluam moshen per te gjithe.

Talking

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Epo mjetet do kene dhe vegla o Dalan se me cfare do komandohen
    Prisja ndonjė argumentim e jo grimca humoristike.

Nuk doja te dilja nga tema. Pastaj ke permendur Vizitore nga Kozmosi (qe ne fakt eshte vetem dokumentari me titull Chariots of the Gods, i shqiperuar vizitore nga kozmozi dhe bazuar tek libri me te njejtin titull i von Daniken), keshtuqe e ke idene vete se per cfare flitet.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Mė bėri pėrshtypje tė madhe ky motivi.

Kjo mė duket si e njėjtė me atė tė gjetur nė njė shpellė andej nga gadishulli i Indokinės, nė dokumentarin "Vizitorė nga Kozmosi"
    ... Very strange !!!
    Po, figura qendrore eshte ajo qe e shtyu gjergan ta sjelle ne forum kete punim te mrekullueshem,po te shikosh me kujdes elementet qe rrethojne figuren qendrore nuk jane simetrike sikurse edhe motivet e tjera ne figuren e plote te kostumit.Mua po me le pa goje pasi eshte me te vertet i bukur.
    Dija eshte injorance e mesuar.....

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    "'That which is above is the same as that which is below'...Macrocosmos is the same as microcosmos. The universe is the same as God, God is the same as man, man is the same as the cell, the cell is the same as the atom, the atom is the same as...and so on, ad infinitum."

pak a shume keshtu eshte koncepti as above so below

ps.ligjet qe vlejne ne makrokozmos nuk vlejne ne mikrokosmos......koncepti bie poshte
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Darius edhe ky punim veku , jelek tradicional paska lidhje me Anunakin - ju dy me diskutimet tuaja dulet te varri vizitorit te piramida , shiqone germen a shqiponjen qe kam paraqitur para disam muajsh ka ngjajshmeri me kete astronautin postimi 1741 te tema e mbyllur ,,gjurmve germave pella...ylli... ", vlen te ceket gjithashtu ngjajshmeria e ketij jeleku tradicional edhe me freskat e dukagjinit manastirit te Decanit ne vecanti astronauti.

E shikon dalan pse nuk e sqarova me teper. Mjafton te lexosh komentin e xhgashit dhe merret vesh Jo xh gashi jo, ska te beje fare me Anunakin ajo qe thashe une. Nderkohe ti per hir te misticizmit te dodones mund te vazhdosh e te masesh piramiden deri sa te sqarohet lidhja me Dodonen.

Vazhdojme per temen...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    do ju tregoj edhe une nje histori ne lidhje me ceshtjen --por dale ta kuptoj njeher une vete ,pastaj kuptojeni vete ju.Shenja ne fjale lidhet me Lepenicen edhe gjendet rendom ne Festos edhe agia triada te Kretes.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga alfeko sukaraku Lexo Postimin
    do ju tregoj edhe une nje histori ne lidhje me ceshtjen --por dale ta kuptoj njeher une vete ,pastaj kuptojeni vete ju.Shenja ne fjale lidhet me Lepenicen edhe gjendet rendom ne Festos edhe agia triada te Kretes.
    Hah, Agia Triada. Ne mos gabohem eshte hapur nje teme shume shume kohe me pare, per kete. Vetem Cyklo dhe Harmonies merrnin pjese... Sa shume eshte ecur.

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Darius pershendetje e thash per shaka edhe pse ekzistimii nje lidhshmerie traditore me ANUNAKIN EKZISTON e kam fjalen per formen e figures se mirenjohur qe emrohet me emrin Hyjnesha ne fron defakto eshte pikrisht simbolizim i Anunakit si ne kete rast ky punim tradicional i ketij jeleku .
    Per hire te temes nuk po thellohem pa lidhje por faktet ne trojet Shqiptare jane gjdokund prezente, per ata qe shofin dhe logjikojn , sa i perket matjes se piramides mire do te ishte te kemi te gjithe njohuri ne kete drejtim edhe pse te njejtat shenja i hasim ne trojet tona ,
    Nuk pelqej me faktin se Dodona duhet te jet vetem ne Greqi apo Shqiperi-Kosove ne duhet kerkuar ne nje relacon me te gjer.
    Sepse gjurmimi vetem sa ka filluar nje antari ne forum pasiqe die te bej matje, i pata kerkue nje here te terhjek diagonalet mes Visoqices dhe Gizes ati vllau ju duk se po bej shaka neve deshtem apo nuk deshtem faktet na qojn te populli qe nuk flet gjuhen shqipe por kan akoma emrin e Dodonasve KAMB ZBATHUR
    Ka shume antare qe e kuptoj se qfare nenkupton emri Bosnia e kjo eshte I S'BATHUN .
    Jan disa fakte qe smund te anashkalohen gjejeni kodren e Trojes ne hartat e viteve te mes jetes do ta shifni se sa afer jeni besoj se Styxi e di mire se ku gjendet kjo koder gjejeni malin ida qe sot quhet ndoshta ZETA gjejini lumin e rrembishem pastaj do te gjeni Dodonen e verrtet e qe ndoshta do te vendosni ne DaORSUN ME MURANAT ĒIKLOPIKE .
    Kreksi pat filluar mire te punoj ne kete teme por shifet se edhe ai stagnoj edhe pse po jep kontribut maximal te ajo tema ishte personi nr nje. Shlimani zbuloj vetem nje pjes plackes se TROJES .
    Pra me falni por po e them edhe nese ne malin e Tomorrit arrijm ta identifikojm Dodonen
    JU DESHIROJ SUKSESE KEMI ZBULUAR VETEM GERMEN D TE DARDANISE
    Jemi ne start.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 15-02-2009 mė 08:02

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •