Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Nese shkenca mbeshtetet ne fillozofi, ka marre fund dhe lavdi zotit qe shkenca nuk e perfill shume fillozofine ne punen e saj.

Toka patjeter qe ka fund. Dhe bashke me te edhe njerezimi. Vete bete fillozofi sikur asgje nuk eshte e perjetshme. Por duket se kjo po del ca si kunder mendimit tuaj per njerezit apo ketu kemi ndonje modifikim fillozofik prej budallenjsh.

Tani eshte kulmi i injorances per te mos thene i idiotizmit ti thuash fillozofise kote qe je me lart se shkenca. Fillozofise ska budallallek qe i afrohet. Eshte gjeja me e tmerrshme qe ka nxjerre mendja njerezore. Ajo nuk i ka dhene kurre botes asgje dhe as do i jape gje. Me fal se ndoshta eshte fusha jote e studimit por une nuk e duroj sa budallalleqet mban mbi krahe.

Njerezimi nuk ka per te vdekur gjersa te jene luftrat e shkaterrimit ne mase dhe epidemite ose me sakte gjersa te jete Toka egzistente. Kur te shuhet toka shuhet edhe njeriu. Tashme per te gjitha ata qe besojne se shkenca do te perparoje edhe me shume , shkenca perkundrazi eshte ne fazen e perparimit te novacioneve pa shume rendesi dhe te zvogelimit total te mundesive per revolucione.

Koha qe njeriu qe ka mendje te shendoshe te besoje te jetuarin ne planete te tjera eshte ne te perenduar... Eshte dicka qe nuk ka mundesi te arrihet dhe qe do ju lutesha shume atyre qe kane lexuar qofte edhe dicka mbi fiziollogjine e njeriut te besojne ato cfare kane lexuar mbi lidhjen e fiziologjise se njeriut me Planetin Toke te vetmin ku njeriu mund te jetoje normalisht.

white- knight, nuk ke si te mos flasesh per fene kur nxitesh nga disa injorante qe kane mbire ketu me 16 dhjetor dhe kane arritur gjer tani te shkruajne 112 dokrra dhe qe thone qe jane inxhiniere por qe jam i bindur qe ne mos adoleshente jane pyllaxhinj qe nuk e kane sensin e te shtrydhurit te trurit.

Citim Postuar më parë nga G.D Lexo Postimin
    Po te them une se jane poezi te paverteta. Se pari atmosfera e tokes quhet TOKE. Pra astronautet kane jetuar per dite te tera ne TOKE. Cfare enderrohej dhe cfare ndodhi e nuk ndodhi keto tashme nuk perbejne argumente ose jane argumente qe behen nga mediokrit, nuk dua tju fyej por mos i jep me keto lloje argumentesh. Kush mund te enderronte ne kohet e para dy shekujve se piramidat jane plot mistere e ligje shkencore qe para dy shekujve akoma nuk njiheshin?
    Sa i perket ngrohjes globale njeriu nuk eshte shkaktari kryesor i saj dhe gjithashtu bota nuk eshte ne ndonje risk te madh prej saj...
    Shume 'tokesor' si arsyetim. Nje i tille behej 500 vjet me pare kur thuhej me bindje te plote qe toka ishte e sheshte

Ik ore se ti nuk mer vesh asgje nga realiteti. Cilet jane me te pasurit ne bote, fetaret apo ateistet.
    Cifutet jane te pasur si nuk ka ku te veje, edhe islamiket qe i paske aq inat kane miliarda para me nafte edhe te krishteret kane plot bisnese. Keta kane gjithe ekonomine e botes dhe ti me tregon disa budallenj qe jane mediokra e qe akoma nuk e dine ku jane...
    As ateistet dhe as fetaret sjane me te pasurit. Me te pasurit jane ata qe krijojne fetaret nga nje krah dhe ateistet nga krahu tjeter. Jane ata qe kane krijuar fete dhe opozicionin e tyre. Dhe jane me te pasur jo sepse nuk gjehen ne listen e Forbes pasi jane pertej asaj liste por sepse kane ne dore ato mjete kontrolli qe te bejne ty e mua te merremi me gjera te tilla pa qene ne gjendje ti japim pergjigje por thjesht te kruajme koken e sforcuar trurin per ti dhene zgjidhje rebusit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Epo pikerisht keta qe i pershkruan ti jane disa cifut dhe kabaliste njekohesisht.
    Jane disa qe bejne pikerisht ateistet te shohin me sy gomeresh nje te ardhme te ndritur perpara te cilen nuk do ta kene kurre sepse keta sherbetore te vyer te tyre do te jene te paret qe do te flijohen. Mire do jua bejne ne fund te fundit. Por edhe keta jane pak te krisur me kete punen e MESISE qe kujtojne se do ju vije. Me te mencurit ne kete bote jane me te thjeshtit dhe me racionalistet ne kuptimin e drejte te fjales jo sipas racionalitetit qe krijojne keta qe kane cdo dite lufte me fete e tjera. Biles jane aq te mencur dhe aq te krisur njekohesisht sa luftojne fene reale dhe te mrekullueshme cifute dhe futen ne budallalleqet kabaliste duke e ndyer fene e tyre reale. Keta kabaliste po u hane koken njerezimit dhe sa te padegjueshem qe jane... (dolem komplet nga tema dhe kerkoj falje).

Ska me te rrezikshem ne planetin Toke se kabalistet (per temen).
    Ndryshuar për herë të fundit nga G.D : 29-12-2008 më 12:33

Vetem njeri prej tyre eshte cifut, dhe qenia e tij si i tille eshte thjesht nga origjina por aspak nga perkushtimi. Madje as qe e can koken per ata dhe kete gje e kam shpjeguar ne nje nga temat qe kam hapur per kontrollin global. Sidoqofte qe mos dalim nga tema, historia e shkruar dhe e pashkruar tregon qe Toka jone eshte subjekt ndryshimesh radikale ne nje cikel te vazhdueshem. Nuk kemi pse te behemi profetik apo percues te skenareve doom and gloom, mjafton te mesojme te degjojme zerat e te pareve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Realisht doom and gloom eshte ajo cfare fshihet pas mendimeve brutale te egzistences se nje jete ne nje planet tjeter.
    Sa per ate cifut edhe ai mund te jete kabalist.

i/e regjistruar Maska e olsetto
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170
    Se pari atmosfera e tokes quhet TOKE. Pra astronautet kane jetuar per dite te tera ne TOKE
    Kane jetuar ne ezosfere ku nuk ka kushte per jete si ne troposfere B.D.
    1,2 Freedy comes for you;
    3,4 Jason's at your door.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Ezosfera eshte pjese e planetit TOKE.

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170
    Ezosfera eshte pjese e planetit TOKE.
    Mund ta quajme se austronautet me ane te teknologjise po jetojne ne nje ambjent pa jete.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Quaje si te duash, por je akoma nen ndikimin e Tokes ne ezosfere dhe ambjenti ishte me shume mundesi per jetese sepse brenda stacionit kane kushtet e nevojshme per jete dhe mbi te gjitha kane afer ose me sakte para tyre planetin e tyre. Kane fuqine emocionale per te perballuar qendrimin atje...

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170
    Quaje si te duash, por je akoma nen ndikimin e Tokes ne ezosfere dhe ambjenti ishte me shume mundesi per jetese sepse brenda stacionit kane kushtet e nevojshme per jete dhe mbi te gjitha kane afer ose me sakte para tyre planetin e tyre. Kane fuqine emocionale per te perballuar qendrimin atje...
    Pikerisht kushtet e nevojshme te ambjentit te realizuara nga teknologjia e njeriut qe mposhtin ekstremet e ezosferes mundesojne jetesen e tij.Persa i perket fuqise emocionale ke shume te drejte.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të jetojmë sipas Kur’anit
    Nga intel inside në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 23:42
  2. Ne kemi jetuar me shqiptarë, dhe do vazhdojmë të jetojmë!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  3. Si ta jetojmë Javen e Madhe?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  4. Ja si jetojmë të ngujuar në kulla 140 vetë të një fisi"!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 21:19
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •