Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    Camerise tende? Hahahahahahaha, Drini se di se kush do e pije ate kupen tende qe po derdhet. Do zoti nuk eshte ndonje bashkfetari yt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    A e shef pse sje shqiptar ?
    Se me leht u beson krishterve maqedonas ,se sa u beson muslimaneve shqiptar.
    Krishteret maqedonas enderrojn ndertimin e kishave dhe simboleve krishtere ne trojet muslimane, qe pastaj te thojn qe aty kan jetuar ndonjeher.
    Nese ju i keni len greket me ndertu varrezate rrejshme , me sjell greket ne kishen tuaj , neve sdo ta lejojm ket , sepse i dim qellimet e tyre.
    Mesa kam digjuar, ka dhe Drini i bardhe, por nuk e di zoteri se, perse ke zgjedhur te quhesh Drini i ZI???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Me drejte se e kane ska ku te shkoje. A ka lemeri me te madhe? Isha nje dite ne ashensor dhe nje grua me nje femije te vogel hyne mbas meje. Ne nje kat me siper hyri njera nga keto pakistanezet e mbuluar nga koka tek kembet, vetem nje rrip ishte i hapur tek syte. U lemeris femija i gjore dhe po cirrej me te madhe. Qante duke u dridhur dhe bertiste: Mami mami, shtriga. Kam frike, hiqe kete shtrigen qe ketej... Skishte faj femija, ajo te kallte daten. Keshtuqe i kuptoj shume mire ata maqedonasit qe sduan mostra te tilla rreth e rrotull...
    Darius,.... ajo qe i mbyll edhe syt,,.. ajo as nuk hyp me nje te panjohur ne ashensor, e sidomos me një Kafir,

E tani pse dëshmon që je pro-vllezëris maqedonase vetëm pse i luftojn vllezerit e Kombit, kjo nuk më habit fare. Po te kishe mundësi, ti e shokët e tu,.. MOOOTI... e kishit shitur ket tok grekut e shkaut, malazezit e maqedonasit !

Ne lufto Sërbët e Maqedonët, ju lufto neve ¨!

Si dukët kjo luftë, eshte e pa-mbarim o shoku i huaj.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Toleranca fetare perseri po demtohet nga ortodokset sllav

Ajo qe me friksonte , per te cilen gje edhe e hapa temen , sepse e dija se kjo sesht problem i vogel.
    Ortodokset maqedon venduan nje ikon ne token e nje pronareje muslimane , me preteks se ajo tok u takonte ortodoksve , por qe gjitha dokumentet e deshmojn pronarin e vertet.

Inspektorati ndertimor mori vendim qe ai objekt ilegal te rrenohet dhe se ne ate vend sdot lejohet ndertimi i ndonje objekti fetar.

Maqedonet dulen dhe me mburoj te gjall e mbrojten ate ikon ilegale dhe nuk lejojn qe ajo te rrenohen nga inspektorati ndertimor.

Kryetari i Komunes se Struges Ramiz Merko po mundohet te qetsoj situaten ne qytetin e Struges , por qe nuk varet gjithcka prej atij , sepse ortodokset si zakonisht , kan vendos edhe njeher te shkaktojn konflikte.

Vendi ku ortodokset dojn te ndertojn kishen gjinden pran pllazhit te liqenit te Ohrit (Strug) , plani urbanistik parasheh ndertimin e objekteve per banim.

I gjith ky konflikt nuk i konvenon qytetit turistik , ku shum familje sigurojn ekzistencen mu nga ardhja e turisteve.
    Sa do te jet Struga terheqse per turistet , nese aty ka tensione fetare e kombetare.
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Sa do te jet Struga terheqse per turistet , nese aty ka tensione fetare e kombetare.
    O Drinush kjo Rabije Sadikovska nuk eshte shqiptare mor burre.Per c fare konflikti kombetar flet?
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 26-11-2008 më 12:53

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Dardha e ka bishtin nga mbrapa.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Darius,.... ajo qe i mbyll edhe syt,,.. ajo as nuk hyp me nje te panjohur ne ashensor, e sidomos me një Kafir,
    E para e punes, kafir i syve qe te dalin ty. Gomar, nuk eshte gjysma e botes kafir pse te ka rreshkitur truri ty. Tjetra, ajo mikja jeton ne katin e 18. Me ca do ngjitet e do zbresi ne pallat ajo, me deltaplan e?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E para e punes, kafir i syve qe te dalin ty. Gomar, nuk eshte gjysma e botes kafir pse te ka rreshkitur truri ty. Tjetra, ajo mikja jeton ne katin e 18. Me ca do ngjitet e do zbresi ne pallat ajo, me deltaplan e?
    Vetëm këtë pjesë te komentit më arsyetove ?

S'më intereson se në cilin kat jeton.

Un hiq pa e njohur, e di që ajo nuk hyp me një të pa njohur, edhe nëse e tër ndërtesa kallët !

Kush ta tha mer, profeti e? Apo burri i asaj qe kalon 3/4 te kohes dru nga wiskey dhe pjesen tjeter te kohes neper streaptise places me leket qe merr nga welfare (per te cilat paguaj taksat dhe une)? Ja cfare parazitesh dhe plehrash jane keta...dembela, pa personalitet dhe funderrina te shoqerise. Ca ti bej ketij vendi qe i ka futur se te ishte per mua ja u vija kufirin ne mes te Atlantikut dhe i beja ushqim per ngjalat...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Sa thua qe ishte fetare, sa thua qe 3/4 nates i kalon neper club-night ,.... keti muhabeti sun po ja qet rrethin !

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Permendorja e Nene Terezes vendoset ne qender te Vaut te Dejes
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 11:39
  2. Familja Kika Dhuron 5000 metra katror truall per nje shkolle
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 29-06-2005, 17:31
  3. Statusi përfundimtar i Kosovës do të vendoset nga KS i KB-së
    Nga AdmiraL në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-12-2004, 10:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •