A mund te ma shpjegoje njeri se clidhje kane me temen fotot e mesiperme perfshi ketu elefantet nga Afrika? Nuk ju duket sikur po kercehet ca si shume nga nje kontinent ne tjetrin, nga nje argument ne tjetrin dhe sidomos nga nje teme ne tjetren?
A mund te ma shpjegoje njeri se clidhje kane me temen fotot e mesiperme perfshi ketu elefantet nga Afrika? Nuk ju duket sikur po kercehet ca si shume nga nje kontinent ne tjetrin, nga nje argument ne tjetrin dhe sidomos nga nje teme ne tjetren?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
per elefantet une nuk di gje personalisht--duhet te jen te xh gashit edhe ai duhet ti kete sjelle nga kosova pas festes se pamvarsis.
per shkrimet mbi dylle po presim ca te dhena nga flora --por me omegen ne brendesi pak mundesi kane te na tregojn ndonje gjurem shqipe.
Shum interesant,nuk edi se nga qe an je ama ky lloj betimi perdoret edhe tek ne sidomos pleqt e perdorin shum si psh "haj gurit e drunit po ku e them un at fjal"e kshtu X raste,kshtu kur eshte fjala per ndonje fshehtsi apo fjal qe ika len kush ne bes,perdoret kjo Guritedrunit...
Duajeni njëri tjetrin.
Jo alfeko Pirrua i kishte pas shmangur nja dy prej 200 para se ta sulmonte Romen po ku ta di une o te nderuar ashtu figurojn megjithse ne figuren tjeter kemi lumin NIL dhe lejleket zogjt shtegtar dhe piramiden dielli mbi piramid .
Thjesht keto dy pllaka jane nje hartografi e tipit me te thjesht.Une as qe kam njohuri se ku jan zbuluar dhe ku gjenden keto pllaka.
Javan ka mundesi qe figura te jete edhe kau nese terhiqen vijat ne anen e diatht mund te figuroj kau por paksa si i dyshimt sepse brinat figurojn shum pak kur dihet mire se kau te vizatimet para eres se re kishte brinj shume te gjate por prap kur llogaritim kohen e gravimit te dyllit ka mundesi qe vijat te mungojn .
Une nuk di c'te them por edhe ky shkrimi i ketyre pllakave Ka nje ngjajshmeri me shkrimin e pllakave te bronzta te Gjuzepe Krespit thjesht nuk di nuk kam argumente eshte shume e veshtire .
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 18-02-2009 më 18:17
XHGashi, je i sigurte? se Pirrua nuk ka bere magji ne Dodone dhe ka kembyer krejt tufen? Une do beja be, qe ai elefanti eshte buall.
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 18-02-2009 më 18:12
Javan ketu ke terhjekjen e vijave me saktesisht tani analizoje .
![]()
Flora i pash me interes pllakat e dyllit dhe fotot e kodikeve, per mendimin tim jane interesante. Ne eshte e mundur qe per pllakat e dyllit te paraqiten grafikisht kurse per disa faqe te kodikeve(ME DUKEN SE JANE 2) ne mundesh ti skarnosh disa faqe(1 ne cdo 15-20 faqe ose me shume si ta shohesh te arsyeshme) dhe ti postos ne forum mund te perkthehen.Sa per fjalen Karun,Charon ate kuptim i
kane dhene jo se eshte ai.Mundohu te gjesh librin FUNDI I MISTERIT ETRUSK te Zakaria Majanit botim i 1967 ne shqip,aty e ke ne nje harte kuptimin e kesaj fjale.
Jam shqiptar se kesh lerë unë i parë, pa bëra gjuhë e bëra perëndinë e më pas Perëndia bëri njerinë.
Krijoni Kontakt