Vota ime per gjeniun Nikola Tesla.
Nikola Tesla , zbulimeve te tij shkencore , ja ka pa hajrin njerzimi ...
Albert Anjshtanj , mundet nga zbulimi i tij ( bomba atomike ) te vij edhe shkarimi i njerzimit....
p.s. pa mendue mir , kam votu per Albertin ...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 24-12-2010 mė 23:31
Jam duke e pare,
por me duket pak e dyshimte, kerkon para per planet e gjeneratorit?
Me keqardhje shoh qe rezultatet e votimit jane fiks 50%-50%,
jo per ti ulur meritat Ajnshtajnit ne vepren e tij por me Teslen veshtire te krahasohet.
Kjo mund te vije vetem si pasoje e mosnjohjes se ketij njeriu nga masat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 21-04-2011 mė 11:30
Ne fakt dhe mua me duket e dyshimte.
Tek ky forum diskutohet per gjeneratorin e Tesles.
http://www.google.com/url?sa=t&sourc...Fq4oI6qOMymV_g
Ajo bomba atomike me duket se e mbylli luften e dyte boterore.... Po ce do, na prishi edhe rrymen kur shpertheu
Revolution 1848
Krijimi i bombes atomike gjithmone do shoqerohet me nje debat mbi autoresine e shpikjes. Per aq sa kam arritur te gjej dhe zhbiroj, perfundimin me sukses duhet tja dedikojme gjenialitetit te shkenctareve naziste. Edhe 5 muaj me shume te kishte vazhduar lufta ajo bomba qe u hodh ne Hiroshima e Nagasaki do ishte hedhur ne New York e Londer. Dhe rrjedhimisht sot bota do fliste gjermanisht...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Votova per Tesllen.
Nikola Tesla nga kroatet u quajt kroat,nga serbet u quajt serb,ndersa amerikanet e quajten marsian,njeri jashttokesor,duke iu referuar gjenialitetit te tij.
Darius,kam pas lexuar diku se pas pushtimit te Gjermanise nga forcat aleate ,nje numer i madh i shkenctareve nazist ishin marre dhe derguar pertej oqeanit,me saktesisht nje numer i madh ne Amerike dhe Argjentine.Ne Amerike pikerisht per shkak te disa projekteve qe keta shkenctar kishin filluar gjate periudhes se nazizmit.
Po fattlum, u quajt Operacioni Paper Clip. E kam shkruar gjere e gjate se cfare ishte ky operacion ne disa tema ketu ne forum.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt