Sorry po e hap kete teme ketu por isha e interesuar te dija se si mund te shoh reputacione qe kam pasur me pare ne Panelin e Anetarit, por qe tani nuk i shoh dot sepse reputacione te tjera ua kane zene vendin atyre te meparshme?
Faleminderit
Sorry po e hap kete teme ketu por isha e interesuar te dija se si mund te shoh reputacione qe kam pasur me pare ne Panelin e Anetarit, por qe tani nuk i shoh dot sepse reputacione te tjera ua kane zene vendin atyre te meparshme?
Faleminderit
Shiko njehere kete teme te hapur nga une DeAdA...
Ka mundesi te te ndihmoje...
TEMA:RAPUTACION
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Antaret e thjeshte, perfshi ketu dhe moderatoret kane mundesi te shohin vetem 5 reputacionet e fundit. Te tjerat nuk i shohin dot. Ndiq dhe link qe te ka dhene blood venom se te njejtin argumentin ke dhe aty.
Gjithe te mirat.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt