Pash kete filmin qe i kishte ngelur merak Pinkut dhe Ervises. Goca me humbet 1 ore e 45 minuta nga jeta ime. S'ua kisha per borxh lol.
Spoil
Filmi me i dobet qe kam pare, jo me kot ishte renditur i 25 ne listen e 100 filmave me te keqinj (sipas
The Times). Skena te gjata, pa aksion, qe parashikoheshin ne sekonden e pare qe nisnin. I kam inat keto filmat qe kane skena non-sens, me gabime trashanike. Si per shembull, te dy djali e ajo gruja u kapen prap mbasi u arratisen, ai picirruku i vogel nuk u fshihte dot ne ate pyll te madh, ose andej nga liqeni po direkt si cjapi ke kasapi. Ose ajo gruja (Naomi Watts) qe dilte ne mes te rruges si gangstere lol. Gjate gjithe pjese se pare te filmit ata dy cunat kercenonin familjen me i shkop golfi, po si nuk i ra ndermend asnjerit te merrte naj thike nga guzhina e t'u cante barkun? Ta provonin njeher lol. Por me gallata ishte kur i rane me shkop golfi atij burrit dhe ky direkt therrmoi gjurin, sikur ta kishte shtypur fadroma. Lere me pastaj kur u vra Tomi shkon ai psikoja e kthen kohen pas me telekomande televizori

. Ne kete pike e prishen fare, ja futa me forward vazhdimin, nuk i pertyp dot keto gjera. Mbyllja pa pike lidhje, vetem regjisori mund ta shpjegoje se pse i dha fund ashtu.
Si perfundim, don't waste ur time me
Funny Games. Worthless.
Krijoni Kontakt