The Curious Case Of Benjamin Button...Film shume i bukur
![]()
The Curious Case Of Benjamin Button...Film shume i bukur
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mbreme i pash The Happening dhe Vacancy 2-The First cut..
The Happening ishte film shume i mire me nje skenar teper te mire,ndersa Vacancy 2he First Cut eshte vazhdim i se parës-ata qe e kane pare,dmth nuk eshte siq jane vazhdimet tipike te filmave,por tregon si e tera ka filluar dmth "Viktimat e para"
Qe te Dyja Jua preferoj!
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Quantum : 25-01-2009 më 21:01
Uria i shpie në grep edhe peshqit më të mençur..
Welcome Home , film me jevgj . Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sapo pashe "The Reader". Film i kendshem ishte.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
The Mirrors.
Film shume i bukur edhe pse e pash per te treten here.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ky fim eshte riberje e filmit horror spanjoll REC,ka nje teknik të të xhiruarit ndryshe,qe e ben shume realist kete film.Ja Vlen!
Ndryshuar për herë të fundit nga Quantum : 27-01-2009 më 10:24
Uria i shpie në grep edhe peshqit më të mençur..
Une mbreme pashe: The Day the Earth Stood Still
Film sci-fi natyrisht po me mesazh shume te forte mbrapa tij. Ose te mbledhim mendjen, ose kete planet po e shkaterrojme nga dita ne dite ne menyre te pandreqshme.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Te shtunen pashe: "My bloody Valentine" ne 3D. Filmi ishte i bukur, historia terheqese dhe efektet 3D shume te mira.
Moderator, e di vet ti...
Pashe Step up 2 ; The streets. Me pelqeu . Ato levizjet .. a pa pa pa . Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Fillovate shihja "Koha e kometes" po me shume se cerek ore s'mund ma e pa. Ma shpifi. S'ngjan fare me librin. Aktrim brutal. blah
Ripashe "Taken" sa per sport.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Krijoni Kontakt